[Επίσημο] MacBook Pro Retina @2013

...βέβαια σε συμφέρει...

ΥΓ: κι εγώ εκνευρίστηκα όταν έδωσα τα 30 ευρώπουλα για τον-εν λόγω-αντάπτορα για το Air(1400 ευρώ σχεδόν μου κόστισε..)...:twoguns:

εμενα δε μ εκνευρισε που εδωσα τα 30 ευρω για τον ανταπτορα, αλλα το οτι πρεπει να θυμαμαι να τον βαζω παντα στη τσαντα οταν τον παιρνω στη δουλεια!
Μια μερα τον ξεχασα και κοντεψα να φρικαρω (δεν εχουμε wifi στη δουλεια , κι εγω κανω το hotspot με το δικο μου mac )!!!

Σε εχει φοβηθεί το μάτι τους, Γιαννη.

Εχουν καταλαβει οτι εχουν βαλει φίδι στον κόρφο τους.

Και μαλιστα, το γνωστό, θανατηφόρο φίδι, γνωστό ως Κουπερτίνιο Ρομποτζόνιους

:p

ΥΓ Ειναι απολαυση το διαολι παντως....Σε σημειο που δεν ξερω τι να το κανω πλέον το 128αρι iPad Air που μόλις παρελαβα....:p

Last edited:
:p

ΥΓ Ειναι απολαυση το διαολι παντως....Σε σημειο που δεν ξερω τι να το κανω πλέον το 128αρι iPad Air που μόλις παρελαβα....:p

εννοείται ότι είναι απόλαυση....

πχ. της γυναίκας μου δεν τολμώ να ακουμπήσω το MB Air....:bawling:

Re: Απάντηση: Nέα MacBook Pro με οθόνη Retina (2013)

Στα αρνητικά, το ότι δεν αναβαθμίζεται (δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα συμβεί αν κάτι χαλάσει έκτος εγγύησης) και το ότι λόγω λεπτού προφίλ δεν χωρούσε να μπει ethernet port οποτε σε αναγκάζει η apple να αγοράσεις τον thunderbold adaptor των 30 ευρω. Σε ένα μηχάνημα των 2Κ, θα μπορούσαν να τον έδιναν δωρεάν... :twoguns:
AA8yJvPaaU.JPG

mlbS9sxlKV.JPG

Καλορίζικο και καλοδούλευτο..
Να σημειώσω και ενα ακόμη αρνητικό για μένα. Το ότι δεν έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών ένα super laptop τέτοιας υψηλής τιμής.
Προφανώς, η apple για λόγους αυτονομίας ίσως και χώρου(?) να μην την προσφέρει. Αλλά να δίνεις 2 χιλιάρικα και να μην παίρνεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών...σε πειράζει λίγο :smash:

Πέρα απ' αυτό, είναι ένα κόσμημα! Δείγμα υψηλής τεχνολογίας-design. Σκέφτομαι για τα έξτρα χρήματα του apple care. Έχω το Air mid 2011 και μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε το apple care. Αλλά ούτε και το πρώτης γενιάς το χρησιμοποίησα..
Με τα χρήματα αυτά θα μπορούσα να είχα πάρει το air με την διπλάσια μνήμη ή μεγαλύτερο ssd.

Κοιτά η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών έχει υψηλές επιδόσεις απο ότι διάβασα στα reviews. Gamer δεν είμαι οπότε για αυτά που κάνω είμαι μια χαρά. Επίσης 2Κ κάνει το "μεγάλο" μοντέλο που πήρα με 512 ssd, 8 gb και 2,6 επεξεργαστή.

Σου λει οτι για 13αρι δεν την θες την extra vga.

Αν την θες, πας στο 15αρι (το μεγαλο μοντελο μαλιστα) που εχει και NVidia.

Λογικότατο imho.

Εγω πηρα το μεγαλο, που εχει και τις 2.

(εχω μαθει ότι η NVidia ειναι πολύ δυνατή στο Remote Desktop Connection :p)

Σκεφτομουν την επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια.

Αλλα τα ~300 Ευρω ειναι πολλα ρε γμτ...

Και σκεφτεσαι και το κερατιατικο του ενος έτους (που θα πρεπε να δινει δλδ min 2 χρονια εγγυηση).

Απο την αλλη αμα σου σκασει κατι στο συγκεκριμενο δεν κοβω να τη βγαζεις καθαρη με κατω απο κανα 1000αρικακι....