Αν ένα NEXUS 6 έχει γίνει rooted και μετά γίνει unroot χάνει την εγγύησή του?
Οχι , απλα να φροντισεις να το πας στο σερβις unrooted και με κλειδωμένο bootloader.
Το wugfresh toolkit ειναι οτι καλύτερο υπάρχει για το Nexus 6.Τα κανει ολα μονο του.
Αν ένα NEXUS 6 έχει γίνει rooted και μετά γίνει unroot χάνει την εγγύησή του?
Τελικά τι λέει το Marshmallow στο Nexus 6? Υπάρχει βελτίωση και που?
Λειτουργικότητα στον dialer, αυτονομία ,permissions και αλλα που δεν θυμάμαι.
Χρήστο το έκανες root μόνο ; και μετά απλά έβαλες το greenify ? Παίρνει ΟΤΑ μετά το root ?Σε σχεση με το Note 4 , το Ν6 εχει ελαφρώς χειρότερη αυτονομια με στοκ ρομ.
Με root+greenify η αυτονομια του παιρνει ενα τρελο boost ~ 80%
Χρήστο το έκανες root μόνο ; και μετά απλά έβαλες το greenify ? Παίρνει ΟΤΑ μετά το root ?
Το είχα το τηλέφωνο για μια εβδομάδα και το επέστρεψα πίσω τελικά γιατί είχε πρόβλημα με την Camera του... δεν έκανε focus σε τίποτα..
OK το τηλέφωνο είναι τέρας δεν το αμφισβητώ αλλα μερικά πράγματα με έκαναν να μην ζητήσω αντικατάσταση σου και να μείνω προς το παρόν με το Note 3.
Το πρώτο που ενόχλησε παρα πολύ είναι το ποσο λερώνεται το πίσω cover(Blue)!!!! από την δεύτερη μέρα όταν το έβλεπες νόμιζες ότι ήταν τηλέφωνο 2 χρονων. αδικαιολόγητο...
Εγώ συνηθίζω να έχω το τηλέφωνο κάτω στο γραφείο όταν το δουλεύω και δυστυχώς η κυρτή πίσω πλευρά του μου έκανε την ζωή πολύ δύσκολη.
Περίμενα καλύτερη αυτονομία μπαταρίας.
Η οθόνη ενώ είναι τέλειο το UHD(δεν το περίμενα σε μια οθόνη 6 ιντζών!) κάπου τα χρώματα στα ματια που δεν ήταν τόσο ζωντανά όσο θα ήθελα.
Τώρα το μέγεθος.... ενώ ήθελα μεγαλύτερη οθόνη από το Note 3 τελικά το τηλέφωνο αυτό το ένιωθα πολύ μεγάλο για εμενα. Δεν ξέρω αν είναι το σχήμα του αλλα το ένιωθα να με ενοχλεί στην τσέπη , και το επιπλέον βάρος του σε σχέση με το Note 3 ήταν κάτι που με ενοχλούσε.
Το greenify δεν λειτουργεί χωρίς ρουτ...Το greenify βοηθα και χωρίς root η πρέπει να γίνει root οπωσδήποτε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.