Kosh
AVClub Fanatic
Επιτρέλους, ήρθε η ώρα για αλλαγή από το Mac mini Intel '20 για την τηλεόραση!!
το προπαράγγειλα πριν λίγο [Pro 24/512GB]![]()
Με τι player παιζεις ? υπαρχουν τα αντιστοιχα mpc πχ ?
Επιτρέλους, ήρθε η ώρα για αλλαγή από το Mac mini Intel '20 για την τηλεόραση!!
το προπαράγγειλα πριν λίγο [Pro 24/512GB]![]()
Movist, Mpv.ioΜε τι player παιζεις ? υπαρχουν τα αντιστοιχα mpc πχ ?
Ολα καλά αλλά αυτό το 512 (που δε φτάνει ούτε για πλάκα ακόμη και για νορμαλ χρηση) δε χωνεύεται (και θέλουν, κλασικά, 250 για +512 (που κάνουν κανονικά 25))….
Άσε που στα νέα MB Pro δεν φαίνεται (σύμφωνα με iStorm) να μπορείς να βάλεις +512 στο base model….Αν δεν αλλάξει αυτό είναι τραγικό….
Ολα καλά αλλά αυτό το 512 (που δε φτάνει ούτε για πλάκα ακόμη και για νορμαλ χρηση) δε χωνεύεται (και θέλουν, κλασικά, 250 για +512 (που κάνουν κανονικά 25))….
Άσε που στα νέα MB Pro δεν φαίνεται (σύμφωνα με iStorm) να μπορείς να βάλεις +512 στο base model….Αν δεν αλλάξει αυτό είναι τραγικό….
Για το Mac mini που το έχεις και σταθερό, δεν υπάρχει θέμα, αγοράζεις έναν εξωτερικό SSD της επιλογής σου και είσαι έτοιμος!!! Στα Mb ναι εκει είναι θέμα...Ολα καλά αλλά αυτό το 512 (που δε φτάνει ούτε για πλάκα ακόμη και για νορμαλ χρηση) δε χωνεύεται (και θέλουν, κλασικά, 250 για +512 (που κάνουν κανονικά 25))….
Αμα ειναι στο μπιχλιμπίδι να αρχίσουμε να κοτσάρουμε καλώδια....Για το Mac mini που το έχεις και σταθερό, δεν υπάρχει θέμα, αγοράζεις έναν εξωτερικό SSD της επιλογής σου και είσαι έτοιμος!!! Στα Mb ναι εκει είναι θέμα...
Υ.Γ. στο Mini το δικό μου, του έχω βάλει έναν εξωτερικό SSD 4TB και είμαι άρχοντας!!!
Αμα ειναι στο μπιχλιμπίδι να αρχίσουμε να κοτσάρουμε καλώδια....
Μια από τα ίδια, δεν ξέρω καν αν έχω πατήσει ποτέ το κουμπί αυτό στο Mac mini πέρα την πρώτη μέρα που το αγόρασα...εδώ τι λέμε ούτε σε PC δεν πατάω το αντίστοιχο κουμπί. Καλά κάνανε και το βάλανε από κάτω, άχρηστο κουμπί είναι να μην σου χαλάει την αισθητιτική.Καλά αυτό με το power button που έχει γίνει θέμα, είναι μάλλον υπερβολικό. Στο Mac Studio έχω πατήσει το κουμπί 1-2 φορές σε 2 χρόνια που δουλεύει καθημερινά στο γραφείο...
Σταθερός υπολογιστής είναι δεν είναι ότι το κουβαλάς μαζί....στην τελική είναι και οι εξωτερικοί SSD τόσο μικροί, υπάρχουν τρόποι να τους βάλεις και πίσω από οθόνη αν δεν θες να τον βλέπεις. Εδώ σκέφτομαι όλο το Mini μιας και είναι πλέον τόσο μικρό να το κρεμάσω πίσω από την οθόνη, έχω και 32αρα οθόνη οπότε δεν θα βλέπω τίποτα άλλο πέρα από την οθόνη!!Αμα ειναι στο μπιχλιμπίδι να αρχίσουμε να κοτσάρουμε καλώδια....
Να εκσυγχρονιστειτε κυριε, ακομα με τον αραμπα πηγαινετε εσεις ?Ολα καλά αλλά αυτό το 512 (που δε φτάνει ούτε για πλάκα ακόμη και για νορμαλ χρηση) δε χωνεύεται (και θέλουν, κλασικά, 250 για +512 (που κάνουν κανονικά 25))….
Εννοειται οτι κανω πλακα για το cloud και οτι ο εσωτερικος σκληρος ειναι απαραιτητος και οτι οντως τα 512 ειναι οριακα πλεον....Τι ταχύτητες έχεις εκεί που μένεις; Γιατί εγώ που μένω ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΑΔΑΣ έχω 50 και δεν πρόκειται να ανέβει σύντομα. Δε λέω καλό το cloud αλλά κάποια πράγματα δεν αντικαθίστανται ακόμη. Πληρώνω εδώ και χρόνια το Office 365 που δίνει 1TB. Έχω κοντά στα 100GB και ζορίζομαι διότι η παραμικρή αλλαγή πρέπει να συγχρονιστεί καταλαμβάνοντας φυσικό χώρο. Επίσης οι εφαρμογές δεν μπορούν να είναι στο cloud. Πχ το αγαπημένο μου Pillars of Eternity είναι πάνω από 50GB και φυσικά πρέπει να το έχεις τοπικά. Οπότε τα 512GB αμέσως αμέσως έγιναν 450 και βγάλε. Και αυτό είναι ΈΝΑ παιχνίδι. Τα εξίσου αρχαία Dirt είναι σχεδόν 40GB ανά παιχνίδι.
ΟΚ βάζεις εξωτερικό δίσκο με Thunderbolt αλλά και πάλι είναι κάπως.
Αλίμονο δε λέω να βάλουμε και την ταινιοθήκη μας μέσα αλλά ένα τι μεγαλύτερο δίσκο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.