[Επίσημο] OnePlus 2

Re: [Φήμες] OnePlus 2

Και εμένα αυτό μου έχει μείνει να ελπίζω, ακόμα και αν έχει τον 808.Αρκεί να έχει 4gb ram,αλλιώς είναι αδιάφορο...

[Φήμες] OnePlus 2

Ποσά κινητά nexus βγαίνουν καθε χρονο και ποιους μηνες κυκλοφορούν στην αγορα;

Γνωριζω μονο για το nexus 5 2015 οτι θα κυκλοφορήσει 29 Σεπτεμβρίου..

Ποσά κινητά nexus βγαίνουν καθε χρονο και ποιους μηνες κυκλοφορούν στην αγορα;

Γνωριζω μονο για το nexus 5 2015 οτι θα κυκλοφορήσει 29 Σεπτεμβρίου..

Λογικά κάπου εκεί και το μεγάλο.
Πρώτη φορά θα βγουν δυο συσκευές nexus

http://www.gsmarena.com/oneplus_2_battery_life_test-blog-13858.php

Με τη νέα ota βελτιώθηκε το standby.
Καλά έγραφα περί software.O 810 είναι πολύ εξελιγμένος σε θέματα διαχείρισης ενέργειας.Το flex 2 ήταν άριστο στο standby, οπότε κάτι έπαιζε στην αρχική έκδοση του op2.

Το πρόβλημα βασικά του 810 δεν ηταν στους standby χρόνους που είναι βράχος στην κυριολεξία, καλύτερα και απο exynos θα έλεγα,αλλα οταν άνοιγες την οθονη και ξεκινάς να δουλευεις την συσκευη εκει η καταναλωση ηταν αρκετα μεγαλυτερη και απο 801 αλλα και exynos.

Το m9 ουδεποτε καταφερε να φτασει την αυτονομια του m8 ενω ειχε μεγαλυτερη χωρητικοτητα μπαταριας.
Στο z3+ η αυτονομια σμπαραλιαστικε στην κυριολεξια ενα 20-25% κατω σε σχεση με z3.
Σε ολα αυτα κοινος παρανομαστης και βασικη αιτια ο 810 ξεκαθαρα.

Ειμαι περιεργος να μαθω στο z5 αν η Sony κατάφερε να τιθασεύσει τον 810 έτσι ωστε να δουμε μια βελτιωση απο το z3+ και εστω να πλησιασει περισσότερο τους χρονους τους z3 παρα του z3+

Sent from Surface Pro 3

Μου ήρθε σήμερα invite αλλά δεν θα το χρησιμοποιήσω.
Αν κάποιος το θέλει ευχαρίστως να το παραχωρήσω ΑΛΛΑ...

Να ξέρετε οτι η αγορά μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ μεσώ του account μου στην OnePlus γιατι το invite είναι "δεμένο" με αυτό
Αυτό σημαίνει ότι είτε μου στέλνετε χρήματα στο δικό μου PayPal ή κάνουμε τα πάντα μέσω teamviewer απο έμενα (στο δικό σας PC) και όταν έρθει η ώρα της πληρωμής να βάλετε εσείς τα στοιχεία σας και φυσικά μετά να αλλάξετε και pass.

Είναι μπελαλίδικο αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Δεν το έχω κάνει claim ακόμα αλλά μου ήρθε στις 18:20 οπότε ολα ισχύουν έως αύριο στις 18:20

Η "προσφορά" ισχύει έως αύριο στις 21:00 που θα λήξει το invite...Αφού έκανα την πατατιά και το έκανα claim.

Πρέπει να σημειώσω ότι σε περίπτωση που θα χρειαστεί να γίνει χρήση εγγύησης συσκευής η κάποιο rma τότε αυτό γίνεται ΜΟΝΟ μέσα απο το account το δικό μου αφού σε αυτό θα φαίνεται η αγορά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μόλις έπεσα πάνω σε αυτό https://www.reddit.com/r/oneplus/comments/3jw72c/tutorial_how_to_share_your_opt_invite_even_if_its/

Χρήστο έκανα βλακεία που έκανα claim.
Απο οτι φαίνεται υπήρχε τρόπος...

Εξέχουσα προσωπικότητα του φόρουμ , αποφάσισε να γίνει beta tester στα γεράματα και παράγγειλε το oneplus 2 μετα απο πρόσκληση μου.
Το beta testing θα ξεκινήσει σε περίπου 2 εβδομάδες και θα έχετε νεότερα.
Στο xda πάντως με τις τελευταίες ΟΤΑ το κινητό έχει απογειωθεί ... (απογειωθεί = απο την θύρα φόρτισης βγαίνουν καπνοί υπο πίεση οι οποίοι εξφενδονίζουν το κινητό τουλάχιστον 3μ σε ύψος)

Dimdim καλορίζικο :p

Ωχ , ετοίμασε τα λεφτά Χρήστο.:p

Κατά την άποψη μου με το G4 στα 430 ευρώ και οι λίγες αφορμές που υπήρχαν για αγορά 1+2 έχουν πλέον εκλείψει.

Ωχ , ετοίμασε τα λεφτά Χρήστο.:p

Κατά την άποψη μου με το G4 στα 430 ευρώ και οι λίγες αφορμές που υπήρχαν για αγορά 1+2 έχουν πλέον εκλείψει.

Αδιαφορο το G4 ...
Αν δεν το θέλει, με 300 θα του το αγοράσω ... :HTEHETH63:

Εντάξει αν πάρει το 16 GB στα 300 ευρώ τότε αλλάζει το πράγμα ως προς το value for money , νόμιζα ότι μιλάμε για το 64άρι. Απο την άλλη τα 16 GB είναι λίγα.

Τελικά υποστηρίζει fast charging το 1+2 ή ισχύει αυτό που είδα σε κάποια review ότι κάνει 3 ώρες να φορτίσει?

Εντάξει αν πάρει το 16 GB στα 300 ευρώ τότε αλλάζει το πράγμα ως προς το value for money , νόμιζα ότι μιλάμε για το 64άρι. Απο την άλλη τα 16 GB είναι λίγα.

Τελικά υποστηρίζει fast charging το 1+2 ή ισχύει αυτό που είδα σε κάποια review ότι κάνει 3 ώρες να φορτίσει?

Υποστηρίζει ανεπίσημα...