[Επίσημο] OnePlus 3

Specs δεν είναι μόνο ο 820 και τα 6gb. Υπάρχουν και mi5, letv, g5 που έχουν 820. Τα 6 gb θα φανούν στη χρήση. Τα specs είναι ότι Hardware έχει. Και δεν νομίζω ότι με 400 ευρώ θα πάρεις τα specs του s7 ας πούμε. Το oneplus πως πάει από υποστήριξη; Γιατί άκουγα παράπονα από δύο φίλους μου που το είχαν με cm και ρομ.

Δεν με νοιάζει η 5.5". Σαφώς επίσης δεν θα έχει την amoled του samsung. Γκάζι καλύτερο; Δεν νομίζω. Βέβαια ούτε κοιτάζω το 1 sec που ίσως να είναι μπροστά. Θέλω πια να παίζει out of the box Το κινητό και όχι να βγάζω τους κοφτες από το Build.prop

To Mi5 στα 300ευρω;

Μικρότερη οθόνη ~5.1" (που δεν είναι AMOLED), μισή RAM, μισή Flash, κτλ.

Γενικά, τηλέφωνο μικρότερης κατηγορίας.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν με νοιάζει η 5.5". Σαφώς επίσης δεν θα έχει την amoled του samsung. Γκάζι καλύτερο; Δεν νομίζω. Βέβαια ούτε κοιτάζω το 1 sec που ίσως να είναι μπροστά. Θέλω πια να παίζει out of the box Το κινητό και όχι να βγάζω τους κοφτες από το Build.prop

Εμένα με νοιάζει η 5.5", δεν θέλω να κάνω downgrade από αυτό που έχω.

Όντως δεν θα είναι ίδια με την οθόνη του Samsung, αλλά δεν θα είναι και LCD. Εντελώς άλλο πράγμα, ακόμα και κακιά να είναι (για amoled).

Όταν με ελάχιστες ρυθμίσεις οι οποίες δεν κάνουν κανένα κακό στο κινητό μπορείς να πάρεις πολύ καλύτερες επιδόσεις, εγώ είμαι υπερ αυτών των ρυθμίσεων. Δεν μιλάμε για πέρασμα custom ROM εδώ..

Αν ήταν Samsung βέβαια, που αν το κάνεις root χάνεις την εγγύηση, θα είχα εντελώς άλλη άποψη.

και ποιος σου ειπε ότι δεν θα παίζει out of the box?αν λοιπόν δεν σε ενδιαφέρουν τα πειράγματα τότε πήγαινε σε κάποιο Samsung? όταν όμως θα έχεις θέμα με το multitasking όπως είχε το s6 για μήνες μην παραπονεθείς γιατί αν πειράξεις κάτι χάνεις την εγγύηση

Ε πώς δεν είναι πείραγμα την αλλαγή στο Build prop;

δεν καταλαβα τι εννοείς? το τηλέφωνο λειτουργεί μια χαρά out of the box χωρίς να πειράξεις το build.prop, αν είχε κάποιο Samsung κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα (όπως είχε το s6) εσύ μπορούσες να κάνεις κάτι? όχι, θα περίμενες μήνες για update από την Samsung, ακόμη και αν υπήρχε λύση από xda αν το πειραζες έχανες εγγύηση

Για την ιστορια και να το πειραζε, μπορει να γινει reset στον knox.

Οταν περσι η σειρά s6 (ακομα και το edge+ με τα 4gb ram) ειχε παρόμοιο κόφτη , δεν είδα τέτοια ταραχή.
Τα 6gb ram ειναι καραδιαθέσιμα , απλά προφανώς προορίζονται σε ζορικες εφαρμογες (και αν την γεμισουν) .
Οποιος επιθυμεί βάζει το fix.
Απο τα βιντεάκια που εχω δει , το κινητό πάει σφαίρα.
Το phonearena λεει οτι εχει ιδια αυτονομία με το oneplus 2.

H συγκριση με κινητα τύπου mi5 ειναι εντελώς αστοχη.Το oneplus 3 ειναι ενα επιπεδο επανω.Και σε τεχνικά χαρακτηριστικά και σε software (xiaomi/meizu/letv θελουν custom rom και κουβαλανε bloatware) ενω η αγορά απο Κινα σημαίνει πρακτικά ανυπαρκτη ή στην καλύτερη περίπτωση πολυ αργή υποστηριξη.

Τα μονα premium κινητά που είναι κοντά στο oneplus 3 ειναι τα Lg G5 και το "απλό" S7. To G5 δεν θα το προτιμούσα. Το S7 ειναι οντως εξαιρετική επιλογή , αλλα ειναι στα +100 και δεν προτείνεται για οσους θελουν να το ..χεριάσουν ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για την ιστορια και να το πειραζε, μπορει να γινει reset στον knox.

Μεχι πριν λίγο καιρό δεν γινοταν reset στον knox .Για δώσε link ...

εσύ έκανες σύγκριση ανεβάζοντας το πρώτο βίντεο και έγραψες δεν αξίζει ούτε 400 ευρώ...

Δεν έχω αλλάξει γνώμη , το LG G5 και το Samsung S7 είναι καλύτερα κινητά σε κάμερα και οθόνη και έχουν και υποστήριξη στην Ελλάδα αν χρειαστείς κάτι (ειδικά η LG έχει εξαιρετικό σέρβις μια φορά που μου χρειάστηκε) , και κοστίζουν μόνο 38 και 97 ευρώ παραπάνω αντίστοιχα , λεφτά που θα τα βρεις μπροστά σου όταν πας να τα πουλήσεις γιατί εδώ καλά καλά ο κόσμος δεν ξέρει την Huawei πόσο μάλλον την One plus one (όσο καλό και να είναι σαν κινητό).

Δεν έχω αλλάξει γνώμη , το LG G5 και το Samsung S7 είναι καλύτερα κινητά σε κάμερα και οθόνη και έχουν και υποστήριξη στην Ελλάδα αν χρειαστείς κάτι (ειδικά η LG έχει εξαιρετικό σέρβις μια φορά που μου χρειάστηκε) , και κοστίζουν μόνο 38 και 97 ευρώ παραπάνω αντίστοιχα , λεφτά που θα τα βρεις μπροστά σου όταν πας να τα πουλήσεις γιατί εδώ καλά καλά ο κόσμος δεν ξέρει την Huawei πόσο μάλλον την One plus one (όσο καλό και να είναι σαν κινητό).

Καλα δεν ειναι ολα μονο χρηματιστήριο. Ασε που το G5 οπως πέφτει διαρκώς η τιμή του σε λίγο θα το δώσουν δωρεάν με κυριακάτικη εφημερίδα :p

Οι ψαγμένοι (που αυτοι αγοραζουν το oneplus 3) μπορούν να το απογειωσουν ακομα πιο πολύ και να το χαρούν πολύ περισσότερο απο το S7 (το G5 με αφηνει αδιάφορο).Οι γυναικες και οι "κουστουμάτοι" στην Ελλάδα δεν θα το αγοράσουν ετσι και αλλιώς (δεν το ξερουν κιολας).Δεν απευθύνεται σε αυτούς.

Ακομα μου χρωστάς μια απάντηση σε σχέση με τον παρόμοιο κόφτη του S6 (αυτό δεν εχεις ή είχες? )

Ακομα μου χρωστάς μια απάντηση σε σχέση με τον παρόμοιο κόφτη του S6 (αυτό δεν εχεις ή είχες? )

Το S6 είχε πρόβλημα με το memory management και το έφτιαξε η Samsung με αναβάθμιση. Αναμένουμε να το φτιάξει και η OPO και όχι να βασιζόμαστε στον Μπαρμπα Μήτσο τον μηχανικό της γειτονιάς να κάνει κάποια καλή πατέντα.:p

Το S6 είχε πρόβλημα με το memory management και το έφτιαξε η Samsung με αναβάθμιση. Αναμένουμε να το φτιάξει και η OPO και όχι να βασιζόμαστε στον Μπαρμπα Μήτσο τον μηχανικό της γειτονιάς να κάνει κάποια καλή πατέντα.:p

το έφτιαξε μετά από μήνες ενώ ο μπάρμπα μητσος το έφτιαξε σε μια μέρα

Κακά τα ψέμματα αν κάποιος δίνει 400 ευρώ για κινητό νομίζω το 1+3 ειναι απο τις κορυφαίες επιλογές.
Παίρνεις 5.5" δεν μπλέκεις με κλειδωματα,έχεις κορυφαίες επιδοσεις, θα παίρνεις αναβαθμίσεις για τα επόμενα χρονια και οχι για τους επόμενους μήνες, και δεν θα νιώθεις ριγμένος αφου μετά απο 2-3 μήνες το κινητό δεν θα έχει χάσει 15-20 % της αξίας που το αγόρασες.

απλα η γνώμη μου ειναι ότι τα 400 ευρώ ειναι πολλά για την αγορα κινητού έστω και κορυφαίων επιδόσεων. Ίσως έχω κακομάθει καθως με τα μισά λεφτά πήρα κινητό που δεν με κανει να νιώθω ότι μου λείπει κάτι παρότι προέρχομαι απο δυνατά για την εποχή τους μοντέλα, note 2 , lg G3

Last edited:

το μόνο σίγουρο για το g5 ότι θα το χρειαστείς το service, τώρα για το καπάκι θα είναι για το light bleeding θα είναι? ποιος ξέρει? για το s7 γιατί δεν θέλεις να καταλάβεις ότι δεν είναι στην ίδια κατηγορία? ούτε 5.5 ίντσες οθόνη έχει αλλά ούτε και είναι dual sim