[Επίσημο] OnePlus 3

Αυτό είναι καλό, γιατί σήμερα που είδα φωτογραφίες από το op2 φίλου το auto focus πήγε περίπατο.

Μου έδειξε κάτι φωτογραφίες από γενέθλια που σχετικά τις τραβούσε γρήγορα και ήταν θολές,
προφανώς πρέπει να επιλέγεις μόνος σου την εστίαση κάτι το οποίο δεν έκανε.

Μπορεί να μην φταίει η εστίαση. Αν ήταν τραβηγμένες σε λίγο φως (λογικό για γενέθλια) μπορεί απλά να βγήκαν κουνημένες ή να έχασαν πολύ σε λεπτομέρεια λόγω υψηλού ISO.

Θεωρητικά η κάμερα του OP2 εστιάζει πολύ καλύτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (λόγω laser), πρακτικά δεν είμαι σίγουρος.. Θα δούμε..

Ενημερώθηκα πριν λίγο ότι παραλαμβάνω αύριο. Με λίγα λόγια έχουμε και λέμε:

- Αγορά Σάββατο 25/06 (σε νεκρό χρόνο)
- Επεξεργασία παραγγελίας Δευτέρα 27/06
- Παραλαβή Τρίτη 28/06

Όλα τα παραπάνω με την έξτρα χρέωση για express αποστολή.

Παρα πολύ καλά. Πόσο περισσότερο κόστισε σε σχεση με τυπικη αποστολή;

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus 3

16.5 είναι με dhl

Σχεδόν 5% της αξίας του κινητού για μισό κιλό δέμα. Δεν ειναι και λίγα το επιλέγεις μόνο αν πραγματικά έχεις μείνει απο κινητό.

Εγώ παλι θα έλεγα οτι είναι fair για two day delivery απο την στιγμη της παραγγελίας. Έχετε δει τι χρεώνουν τα amazon/ebay για τέτοιο service; Καλό είναι που υπάρχει η επιλογή για γρήγορο delivery για οποιον έχει αϋπνίες.
Έχουν ακριβεινει αρκετά τα μεταφορικά τα τελευταια χρονια παγκοσμίως με την ραγδαία αύξηση του e-shopping.

Εντάξει σίγουρα οι 2 μέρες ειναι σούπερ και ενδεχόμενα οκ για τα 16.5 ευρώ. Αλλα αν οι 2 γίνουν 4 για λόγω οποιουδήποτε σκαλωματος δεν θα νιώθεις κάπως? γενικά αυτό το κυνήγι της αστραπιαίας παράδοσης δεν το πολύ καταλαβαίνω...αν βιάζεσαι τόσο ας το παραγγείλεις μια βδομάδα νωρίτερα...τεσπα καλό ειναι να υπάρχουν όλες οι επιλογές για όλους.

Αν με την απλή αποστολή δίνουν tracking ειναι οκ.
Αν δεν δίνουν τότε θα επελεγα μόνο την γρήγορη με τα +16 .
Εξαρτάται και πόσο γρήγορα το θέλει κάποιος.
16 δεν είναι απαγορευτικό ποσό.

Κι ευτυχώς να λέτε που έρχεται από Ευρώπη.

Εκανα το λάθος να διαλέξω express από Gearbest και το έστειλαν με DHL γρήγορα μεν, αλλά με τελωνείο κι ας είχε αναγραφόμενη αξία $50 !!

Καλα το Gearbest ειναι λιγο κουλό στις αποστολές του.. Για παραδειγμα ειχα δει ενα απλο προτζεκτορα για το χωριο που κοστιζε 110 δολλάρια και τα μεταφορικά ηταν επιπλεον 100!

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus 3

και ποσο σε χρεωσαν εδω ?

Κανά 40 ευρώ. Και δεν έγραφαν και την πραγματική αξία $100
Δυστυχώς δεν ξακαθάριζαν ότι τα express τα στέλνουν με DHL. Αλλιώς ΔΕΝ θα το επέλεγα. ΟΥΤΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ δεν παίρνεις με couriers.

Μόλις πήρα το OP3 και μου φαίνεται σούπερ (είχα το Samsung Galaxy S4). Μία ερώτηση. Τα email accounts τα σετάρω μόνο μέσω του gmail που έχει η συσκευή ή υπάρχουν και άλλες επιλογές?

Εγώ παλι θα έλεγα οτι είναι fair για two day delivery απο την στιγμη της παραγγελίας. Έχετε δει τι χρεώνουν τα amazon/ebay για τέτοιο service; Καλό είναι που υπάρχει η επιλογή για γρήγορο delivery για οποιον έχει αϋπνίες.
Έχουν ακριβεινει αρκετά τα μεταφορικά τα τελευταια χρονια παγκοσμίως με την ραγδαία αύξηση του e-shopping.

Στο Amazon de που ψωνίζω επανέλλειμενα χρεώνουν το express shipping με 14-15 ευρω(1-2 εργάσιμες DHL η UPS)
Το προτιμώ απο το απλό που στο στέλνουν με γερμανικά ταχυδρομεία που παραλαμβάνεις απο ΕΛΤΑ και αρκετές φορές κάνει εως 2 εβδομάδες με κόστος 10-11 ευρω.

Sent from my iPad Air 2

Μόλις πήρα το OP3 και μου φαίνεται σούπερ (είχα το Samsung Galaxy S4). Μία ερώτηση. Τα email accounts τα σετάρω μόνο μέσω του gmail που έχει η συσκευή ή υπάρχουν και άλλες επιλογές?

Πηγαινε στις ρυθμισεις και accounts
Στην προσθηκη λογικά θα σου βγάλει επιλογές.