[Επίσημο] OnePlus One

Κατέβασε τον φωτισμό της οθόνης γύρω στο 20-30% σε ενα σκοτεινό χώρο και κοίταξε αν παρατηρείς κιτρινιλα.
Εαν το yellow hue screen υπάρχει έστω και λίγο, θα μπορέσεις να το αντιληφθείς πιο εύκολα με τις παραπανω συνθήκες.

Και φυσικά κατα το τεστ, βάλε κάποιο λευκό φόντο χωρίς να δουλευεις τα κουμπιά home button κλπ μέσα απο την οθόνη, ώστε αυτή να δώσει όλο το εύρος απεικόνισης του λευκού φόντου, ώστε να είναι πιο ευκολο να αντιληφθείς τυχον κιτρινιλα.
Αν στις παραπανω συνθήκες δεν αντιληφθεις τίποτε, είσαι απο τους τυχερους. :)

Last edited:
Δύο screenshots με μέγιστη και ελάχιστη φωτεινότητα, φαντάζομαι δε μετράνε ε;

Andre74, το κινητό σου φαίνεται αστέρι!

Με screenshot βέβαια δεν πρόκειται να βλέπαμε κάτι ούτως ή άλλως, καθώς έιναι θέμα hardware και όχι software.

Θα με βάλετε να ψάχνω να βρω DSLR με μανουαλ ρυθμίσεις για να βγάλω τη σωστη φωτο να σας πεισω πως δεν έχουν όλα τα τηλέφωνα πρόβλημα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τραβώντας με κινητό βλέπετε πως ουτε το WB είναι σωστό ούτε η εστίαση... ατυχείς οι φωτο

Φίλε μου η μάνα μου λεει ότι όποιος ψάχνει,βρίσκει.
Αν με τις ρυθμίσεις οθόνης που δουλεύεις το τηλέφωνο,δεν βλέπεις τίποτα,κάτσε στ´αυγά σου και απόλαυσε το.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

Φίλε μου η μάνα μου λεει ότι όποιος ψάχνει,βρίσκει.
Αν με τις ρυθμίσεις οθόνης που δουλεύεις το τηλέφωνο,δεν βλέπεις τίποτα,κάτσε στ´αυγά σου και απόλαυσε το.

Σωστος ο φιλος........

Σοβαρο ως θεμα, αλλα να μην ξεχναμε οτι εχουν εκραγει κινητα από πολλές εταιριες.

Καμία αντίρρηση... δεν το έβαλα ως μομφή για το συγκεκριμένο...
Είναι ασυγχώρητο όμως το 2014 να έχουμε τέτοια φαινόμενα ΙΜΗΟ.
Ανεξαρτήτως κατασκευαστή.

Θέματα υπήρξαν σε κάποια one plus one που αγοράστηκαν από κινέζικα σάιτς. Σε πολλά φόρα δεν προτείνεται η αγορά από αυτά αλλά μόνο από το επίσημο σάιτ (με τη γνωστή διαδικασία της "υπομονής" μέσω πρόσκλησης κλπ. κλπ.).

Έχω ψηθεί. Απλά φοβάμαι μην με δείχνουν όλοι οι κολλημένοι iphonάκιδες που τυχαίνει να κάνω παρέα (ονόματα δεν λέμε φυσικά :7SFGSFG:)

Ερώτηση για όποιον έκανε την λύση μέσω mailboxde.

Η διεύθυνση που δίνει το Mailboxde.com είναι της μορφής:

Mailboxde.com e.K.
myname, ID #####

Τι βάλατε στα παρακάτω πεδία στο Billing Address στο oneplus.net?
First Name
Last Name
Company
Telephone

Φτιάξε τη διεύθυνση στο mailboxde και χρησιμοποίησε αυτή και στα δύο πεδία.
Μόλις φτάσει στη θυρίδα τους θα σε ειδοποιήσουν για επιβεβαίωση και μέθοδο αποστολής στην ελληνική σου πραγματική διεύθυνση.