Αν ενδιαφέρεστε να δίνουμε feedback για την καθημερινή χρήση της συσκευής, εγώ μπορώ να το κάνω.
Η συνολική εντύπωση συνεχίζει να είναι άριστη. Νιωθω πως το κινητο θα αξιζε να πληρωσω πολυ παραπανω. Θα αναφερω ομως οτι ενοχλητικο βρισκω.
Η οθόνη για την οποία τόσος λογος γίνεται είναι άριστη.
Πολύ φυσικά χρώματα, πολύ καλή αντίθεση και στον ήλιο, με τη δυνατότητα μάλιστα να βαθμονομεις τον αισθητήρα φωτισμού (δηλαδή να ορίζεις πολλά διαδοχικά βήματα οπου τόσα lux εξωτερικού φωτισμού αντιστοιχούν σε τόσο % φωτεινότητα οθόνης κατά βούληση, να λαμβάνει υπόψη την ημερολογιακή διάρκεια ηλιακού φωτός κλπ.) επιτρέπει μετά από μια δύο μέρες να έχεις προσαρμόσει άψογα το φωτισμό στα προσωπικά σου γούστα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Υπάρχουν πολλές μικρές βολικές λεπτομέρειες, πχ. δυνατότητα χρήσης του κουμπιού vol+- για να μετακινείται ο κερσορας μέσα σε κείμενο ή σαν shutter button στη φωτογραφική, και αλλά που τα βρίσκω σιγά σιγά.
Τα ηχεια έχουν ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ένταση για κινητό. Μόνο με τη χρήση θα καταλαβετε τι εννοώ.
Υπάρχει η ωραια δυνατότητα να αλλζεις θέματα και να συνδυάζεις στοιχεία τους.
Αυτό όμως μερικές φορές μου δημιούργησε κοληματακι κατά την εκκίνηση, όπου για κάποια δευτερόλεπτα έγραφε "το UI έχει σταματήσει". Γι αυτό κάνω πιο "συντηρητική" χρήση της δυνατότητας.
Χθες είχα αξιοσημείωτη διάρκεια μπαταρίας. Μετά από 15 ώρες έπεσε κάτω από 20% έως ωτου ειδοποίησε για φόρτιση. Το μισό περίπου είχε καταναλώσει η οθόνη, 7+ ώρες, μιάμιση ώρα περίπου ομιλία, όλοι οι δέκτες συνεχώς ενεργοποιημενοι, οπου δεν είχα WiFi δουλευα 3G (δε ξέρω αν έχει LTE στο Βόλο), ενω όταν δεν έκανα κάτι άλλο, στριμαρα ράδιο στο tune-in με τη ΔΥΝΑΤΉ ένταση ήχου.
Δεν ξέρω αν έχει ειδικό σύστημα, η μπαταρία στην αρχή φορτίζει πολύ γρήγορα, ρυθμός περίπου 1% ανά λεπτό, μετά ο ρυθμός πέφτει, δεν το εδώ χρονομετρησει πλήρως.
Σήμερα όμως παρατήρησα λιγότερη διάρκεια και κάποια στιγμή το απόγευμα έκανε μια επανεκκίνηση που διήρκεσε ελάχιστα δευτερόλεπτα, δεν ξέρω τι έγινε, ίσως κάποιο μπέρδεμα με 2-3 παιχνίδια πολλών GB των οποίων είχα κάνει μερική εγκατάσταση και ίσως ήταν "ανοιχτά".
Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να φορτισω με ένα Nokia φορτιστή λιγότερων amper αλλά σέρνεται. Ο πολύ πολύ ποιοτικός φορτιστής του 2.1amp, έχει και πολύ κοντό καλώδιο.
Αυτά για σήμερα