[Επίσημο] OnePlus One

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Την πλήρη; γιατί;
Αν φλασάρεις μόνο το update δεν θα παίξει;

Στο link από XDA που παρέθεσα παραπάνω έχει νομίζω και τα updates σε zip. Προσωπικά προτιμώ ολόκληρη τη ROM. Όταν βγει επόμενη έκδοση απλά θα καθαρίσω cache/dalvik cache και θα την περάσω από πάνω, εκτός και αν πρόκειται για κάποιο major update όπου και θα στήσω από την αρχή, επαναφέροντας πολλά πράγματα μετά με titanium backup.

Απ' ότι διαβάζω, κυκλοφόρησε χτες νέος touch driver ο οποίος υποτίθεται ότι διορθώνει ghost touches (εγώ έχω αρκετά μέχρι τώρα). Φαντάζομαι ότι σύντομα θα δεχθούμε OTA από την Cyanogenmod. Όποιος βιάζεται να κάνει δοκιμή, απ' ότι διαβάζω θα μπορεί να τεστάρει με τον franco r17 που θα βγει σήμερα:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55382976&postcount=3061

Έβαλα τον Franco r17 και φαίνεται ότι τα θέματα με τα ghost touches έχουν τελειώσει. Αναφορικά με την μπαταρία, ήδη από τη δεύτερη φόρτιση έχει αρχίσει να ισιώνει και να έρχεται προς το επιθυμητό. Τέλος αυτό που μου έχει προκαλέσει θετική έκπληξη είναι η ποιότητα της κάμερας. Είναι η πρώτη φορά που μπορώ και βγάζω αξιοπρεπέις φωτογραφίες, αλλά θα με ενδιέφερε και η γνώμη κάποιου κατόχου που ασχολείται με τη φωτογραφία, καθώς εγώ είμαι άσχετος.

- Κλειστή πόρτα και πατζούρια. Το μόνο φως είναι αυτό που διαπερνά τα πατζούρια:

Auto

Clear Image

- Φωτογραφία στο μπαλκόνι, μεσημέρι:

Auto

HDR

Αν υπάρχει κανένα invite, θα παρακαλούσα να σπρωχτεί το προς τα εδώ...

Μου έστειλα την πρόσκληση ενώ ήμουν σε ταξίδι για δουλειές και έμεινα στεγνός ! (για να μην πω τίποτα χειρότερο).
Τους περίμενα από τον Μάιο , είχα # 70 και κάτι

Πάντως παιδιά αν μου επιτρέπετε θα πρέπει να σκεφτείτε και το θέμα εγγύησης. Αν χρειαστεί να το στείλετε για επισκευή έχετε υπόψη σας το κόστος των μεταφορικών? Δεν έχουν καμία σχέση με τα μεταφορικά που σας χρεώνουν για να σας το στείλουν καθώς έχουνε άλλες τιμές από τα courriers.

Εγώ θα στείλω σήμερα πίσω στην amazon Γερμανίας το LG G3 που είχε γρατσουνιές στην πλάτη (έχω ήδη στα χέρια μου το καινούριο που μου έστειλαν χωρίς χρέωση) και το κόστος (το οποίο θα το αναλάβουν αυτοί επιστρέφοντας μου τα χρήματα) είναι 54 ευρώ περίπου χωρίς ασφάλεια και άλλα 6 ευρώ περίπου για ασφάλεια της τάξης των 500 ευρώ. Μιλάμε δηλ. για 60 ευρώ!!!!

Εύχομαι να μην σας τύχει κάτι αλλά στην θέση σας θα το σκεφτόμουν 2 φορές πριν αγοράσω κάτι χωρίς εγγύηση από Ελλάδα.

Μακάρι να μπορουσα να βοηθήσω με invite, αλλά παρότι έχω ψωνίσει τόσο καιρό ακόμα δεν έχω λάβει invites για να δώσω.

Αναφορικά με τη συσκευή, έπειτα από αρκετές μέρες χρήσης, δε δηλώνω και ενθουσιασμένος. Εκτός της μπαταρίας που είναι εκπληκτική με καλύτερη απόδοση από του note 2, κατά τ' άλλα σε καθημερινή χρήση δεν έχω βρει κανένα πλεονέκτημα απέναντι στο παλιό μου (και πραγματικά παλιό κινητό). Τα έχω βάλει δίπλα δίπλα και το μόνο κέρδος είναι ότι κάποιες (όχι όλες) ανοίγουν μερικά milisecond γρηγορότερα.

Έχω αποφασίσει να το κρατήσω μέχρι να δω τι ετοιμάζεται να βγάλει η google (nexus) όπου αν δω μια καλή υλοποίηση από τη motorola, δε θα διστάσω καθόλου να το αντικαταστήσω.

Υ.γ. Στα μεγάλα + του κινητού είναι η εξαιρειτκή κάμερα, αλλά για μένα δεν αποτελεί κριτήριο του αν θα το κρατήσω ή όχι.

Last edited:
Για οποίον δε βρήκε ακόμη, υπάρχει στις αγγελίες του φόρουμ, μονο +70 ακριβότερο απο καινούριο.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

Πάντως παιδιά αν μου επιτρέπετε θα πρέπει να σκεφτείτε και το θέμα εγγύησης. Αν χρειαστεί να το στείλετε για επισκευή έχετε υπόψη σας το κόστος των μεταφορικών? Δεν έχουν καμία σχέση με τα μεταφορικά που σας χρεώνουν για να σας το στείλουν καθώς έχουνε άλλες τιμές από τα courriers.

Εγώ θα στείλω σήμερα πίσω στην amazon Γερμανίας το LG G3 που είχε γρατσουνιές στην πλάτη (έχω ήδη στα χέρια μου το καινούριο που μου έστειλαν χωρίς χρέωση) και το κόστος (το οποίο θα το αναλάβουν αυτοί επιστρέφοντας μου τα χρήματα) είναι 54 ευρώ περίπου χωρίς ασφάλεια και άλλα 6 ευρώ περίπου για ασφάλεια της τάξης των 500 ευρώ. Μιλάμε δηλ. για 60 ευρώ!!!!

Εύχομαι να μην σας τύχει κάτι αλλά στην θέση σας θα το σκεφτόμουν 2 φορές πριν αγοράσω κάτι χωρίς εγγύηση από Ελλάδα.

Πως το έστειλες ;
http://www.elta.gr/el-gr/υπολογίσωκόστος.aspx
7 ευρο για 500 γραμμάρια δέμα .

300 + 22 μεταφορικά overall (αγγλία σε γερμανία και γερμανία σε ελλάδα) .

Μπορεί να στοιχίσει και παραπάνω κανά εικοσάρικο αν επιλέξεις courier με ασφαλισμένη αξία μέχρι 500 ευρώ (DHL, UPS )

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μακάρι να μπορουσα να βοηθήσω με invite, αλλά παρότι έχω ψωνίσει τόσο καιρό ακόμα δεν έχω λάβει invites για να δώσω.

Αναφορικά με τη συσκευή, έπειτα από αρκετές μέρες χρήσης, δε δηλώνω και ενθουσιασμένος. Εκτός της μπαταρίας που είναι εκπληκτική με καλύτερη απόδοση από του note 2, κατά τ' άλλα σε καθημερινή χρήση δεν έχω βρει κανένα πλεονέκτημα απέναντι στο παλιό μου (και πραγματικά παλιό κινητό). Τα έχω βάλει δίπλα δίπλα και το μόνο κέρδος είναι ότι κάποιες (όχι όλες) ανοίγουν μερικά milisecond γρηγορότερα.

Έχω αποφασίσει να το κρατήσω μέχρι να δω τι ετοιμάζεται να βγάλει η google (nexus) όπου αν δω μια καλή υλοποίηση από τη motorola, δε θα διστάσω καθόλου να το αντικαταστήσω.

Υ.γ. Στα μεγάλα + του κινητού είναι η εξαιρειτκή κάμερα, αλλά για μένα δεν αποτελεί κριτήριο του αν θα το κρατήσω ή όχι.

Δεν ξέρω αν αλλάζεις συχνά κινητά και είχες κάποιο φρέσκο, αλλά εγώ από το διετίας S3 είναι η μέρα με την νύχτα. Είναι αστεία η σύγκριση (και δεν μιλάω για τις ίντσες) .

Το έχω γράψει και το ξαναγράφω: πρέπει να είναι το καλύτερο value for money προϊόν που έχω αγοράσει τα τελευταία πολλά χρόνια. Εγώ τέλος οι 500άρες για κάτι που στο ξεφτιλίζουν σε μήνες.

Αφού θα στα δώσουν πίσω και με ναυλωμένη πτήση να το έστελνες σκασίλα σου. :flipout:

Επειδή έχω στείλει πολλές φορές ευρώπη, στέλνω με ελτα και registered. Δεν χάνεται τίποτα γιατί το registered πρώτον έχει tracking number και δεύτερον πρέπει να υπογράψουν για να το παραλάβουν και δεν το αφήνουν χύμα με την γενική αλληλογραφία.
Max 10 ευρώ για ένα τέτοιο κουτάκι.

Οσο για την γενικότερη αγορά του 1+, είναι ξεκάθαρο ότι στα 300 ευρώ αγοράζεις μαζί και το ρίσκο . Οποιος δεν το καταλαβαίνει ή δεν το δέχεται αυτό ΔΕΝ πρέπει να προχωρήσει σε αγορά. Απλά είναι τα πράγματα.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

λινκ ?

300 + 22 μεταφορικά overall (αγγλία σε γερμανία και γερμανία σε ελλάδα) .

Μπορεί να στοιχίσει και παραπάνω κανά εικοσάρικο αν επιλέξεις courier με ασφαλισμένη αξία μέχρι 500 ευρώ (DHL, UPS )

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν ξέρω αν αλλάζεις συχνά κινητά και είχες κάποιο φρέσκο, αλλά εγώ από το διετίας S3 είναι η μέρα με την νύχτα. Είναι αστεία η σύγκριση (και δεν μιλάω για τις ίντσες) .

Το έχω γράψει και το ξαναγράφω: πρέπει να είναι το καλύτερο value for money προϊόν που έχω αγοράσει τα τελευταία πολλά χρόνια. Εγώ τέλος οι 500άρες για κάτι που στο ξεφτιλίζουν σε μήνες.