[Επίσημο] OnePlus One

αφού λες ότι ήσουν έτοιμος και είδες τα άλλα κόστη, αμάν μας έχεις μπερδέψει... :-p
αντε πάρτο να γράψεις και εσύ γνώμη...

Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Απο www.coolicool.com λέει αγορά ?το έχει κοιτάξει κανεις?στα 294 το 16 αρι.Ποσο λέτε να κανει να ερθει?παιζει τελωνείο?

Εγώ από εκεί το πήρα.. Μου στοίχησε (το 64άρι άσπρο) 344 (μαζί με tempered glass και θήκη Nillkin).
Πάντως νομίζω ότι το ακριβύνανε λιγάκι τώρα.
Κατασκευαστικό πρόβλημα κανένα. (κιτρινίλες στην οθόνη κλπ)
Με απλό ταχυδρομείο (συστημένο με tracking number), ήρθε σε 3 εβδομάδες μέσω Ολλανδίας. Τελωνείο όχι.
Προβλήματα άλλα: δεν παίζει το 4g σε κάτι χώρες της Λατινικής Αμερικής, δεν έχει το λογότυπο cyanogen, έχει εγγύηση 1 χρόνο (μέσω Κίνας..)

Μόλις παρέλαβα !
Οτι και να πω είναι λίγο !
Ποιοτική κατασκευή (η υφή της πλάτης ειναι εκπληκτική) , φοβερό design και ειχαν προσεξει μεχρι και το packaging & το καλώδιο τροφοδοσίας (πλακέ).

Το φορτίζω και εκ πρώτης δεν εχει δειξει τιποτα μυστήρια σημάδια , ουτε κιτρινίλες στην οθόνη.Γενικά οτι ανασφάλειες ειχα (κινέζικο, κιτρινίλες) ευτυχώς εξαφανιστηκαν με το ξεσφράγισμα και το πρώτο boot.
Ηρθε με 33r και τώρα κάνει ΟΤΑ τηςν 38 η οποία εύχομαι να κάτσει καλά και να μην την βάλω manually (οπως μερικοι στο myphone.gr).
Απιστευτα παραμετροποιήσιμο , σε βαθμό που δεν θα του κάνω root (εκτος αν χρειαστεί να αναβαθμίσω χειροκίνητα).
Επίσης ειναι εντελώς lag free, εμπειρια Nexus 5.

Κατάσκευής 11/10/2014 , αρα φρέσκο φρέσκο !

Δεν θα το βγάλω βεβαια απο το σπίτι αν δεν έρθουν πρώτα σε 2-3 μέρες οι θήκες που παράγγειλα απο το amazon.

Περισσότερα με τον καιρό ...

Μόλις παρέλαβα !
Οτι και να πω είναι λίγο !
Ποιοτική κατασκευή (η υφή της πλάτης ειναι εκπληκτική) , φοβερό design και ειχαν προσεξει μεχρι και το packaging & το καλώδιο τροφοδοσίας (πλακέ).

Το φορτίζω και εκ πρώτης δεν εχει δειξει τιποτα μυστήρια σημάδια , ουτε κιτρινίλες στην οθόνη.Γενικά οτι ανασφάλειες ειχα (κινέζικο, κιτρινίλες) ευτυχώς εξαφανιστηκαν με το ξεσφράγισμα και το πρώτο boot.
Ηρθε με 33r και τώρα κάνει ΟΤΑ τηςν 38 η οποία εύχομαι να κάτσει καλά και να μην την βάλω manually (οπως μερικοι στο myphone.gr).
Απιστευτα παραμετροποιήσιμο , σε βαθμό που δεν θα του κάνω root (εκτος αν χρειαστεί να αναβαθμίσω χειροκίνητα).
Επίσης ειναι εντελώς lag free, εμπειρια Nexus 5.

Κατάσκευής 11/10/2014 , αρα φρέσκο φρέσκο !

Δεν θα το βγάλω βεβαια απο το σπίτι αν δεν έρθουν πρώτα σε 2-3 μέρες οι θήκες που παράγγειλα απο το amazon.

Περισσότερα με τον καιρό ...

Μεγειές και καλοδούλευτο.
παίξε λίγο μαζί του και θέλω μετά να μου πεις ειλικρινά αν αξίζει πλέον να δίνεις 500άρες και 700άρες για κινητό (δεν μιλάω να σου κάνουν έκπτωση ή να στο κάνουν δώρο με επιδοτήσεις)

Τάσο σε ευχαριστω για τις ευχες σου και το feedback που μου εδωσες πριν την αγορά :)

Επειδή τώρα τελευταια αλλάζω κινητά σαν τα πουκάμισα , ισχύουν για εμενα τα ακόλουθα.

1)Καμια συσκευη δεν αξιζει 500-700 , ασχετως αν ειναι iphone/note 4/alpha/one κλπ
2)Το Oneplus ειναι εξαιρετικό , και οχι μονο για τα χρήματα που κόστισε (340 για Αθήνα).Προσφέρει εμπειρία και ταχύτητα Nexus σε συνδοιασμο με απιστευτο customizing χωρίς root.
3)Σε αυτά τα χρήματα ομως υπαρχουν και αλλες επιλογές , οπως πχ το G3 (2k οθονη,γρηγορη εστίαση,ραδιο,αποσπωμενη μπαταρια,micro sd,μικροτερο μεγεθος), ή και το Note 3 (+50 )
4)Η τιμή των αξεσουάρ του , κανει την τιμή αποκτησης του ουσιαστικά μεγαλύτερη (δεν υπάρχει ουτε ζελατινα απο Ελλάδα)
5)Δυστυχως για θέματα εγγυησης θα πρέπει να το στείλεις Γερμανια/Αγγλία

Με αυτα στο μυαλό μου δεν ειναι δα και μονοδρομος η επιλογή του.Αυτος που θα το πάρει αναγκαστικά ειναι συνειδητοποιημένος (αναγκαστικά λογω invitations) και θα το χρησιμοποιησει/εκμεταλλευτεί ανάλογα (customization,custom roms/kernel κλπ)
Σιγουρα ομως ειναι κορυφαίο και αυτό δεν αλλάζει.
Οποιος το πάρει , δεν θα το μετανιώσει και θα του δοθει η δυνατοτητα να το κρατησει για πολλά χρονια (updates γρηγορα και με τεράστια υποστήριξη)

Vader
:p
Θα σου την πώ, γιατί το γράφεις και σε άλλα Post
:p

Το 2Κ είναι κάτι λίγο πάνω από το 1080p (1980)
Το πιο επικρατές είναι, 2048χ1080
Αν και 2Κ κάποιοι λένε και την κροπαρισμένη cinemascope 2048χ858

To 2560x
Το λέμε2,5K
Αν και πάλι δεν είναι τόσο ορθό
Καλύτερα QHD για 2560x1440
ή WQXGA 2560x1600

Και εμενα που την δινει που ... "μειωνει" το G3

"3)Σε αυτά τα χρήματα ομως υπαρχουν και αλλες επιλογές , οπως πχ το G3 (2k οθονη,γρηγορη εστίαση,ραδιο,αποσπωμενη μπαταρια,micro sd,μικροτερο μεγεθος)"

:flipout:

Σιγά μην κάθομαι να θυμάμαι το Qhd , ασε που αν το μπερδέψεις με το qhd ειναι άλλη ανάλυση (960χ540).
Καλά τα γράφω εγώ να τα καταλαβαίνει ο κόσμος :p

Σιγά μην κάθομαι να θυμάμαι το Qhd , ασε που αν το μπερδέψεις με το qhd ειναι άλλη ανάλυση (960χ540).
Καλά τα γράφω εγώ να τα καταλαβαίνει ο κόσμος :p

QHD - CAPS LOCK ON
οχι qhd δεν παίζει, παιζει το qHD
αλλα
δεν βρίσκω αστεία φατσουλα με Q
οποτε κανω αυτή
q:

Πάντως η αναβάθμιση 38 δε με ενθουσίασε και τόσο... Πρέπει σύντομα να βγει η επόμενη...

Μεχρι στιγμής καλα πάει.Βεβαια δεν το εχω πειράξει και ουτε προκειται (μάλλον).
Δυστυχώς εβγαλαν την επιλογή για τις ρυθμίσεις της οθονης :(

Τάσο σε ευχαριστω για τις ευχες σου και το feedback που μου εδωσες πριν την αγορά :)

3)Σε αυτά τα χρήματα ομως υπαρχουν και αλλες επιλογές , οπως πχ το G3 (2k οθονη,γρηγορη εστίαση,ραδιο,αποσπωμενη μπαταρια,micro sd,μικροτερο μεγεθος),
Οποιος το πάρει , δεν θα το μετανιώσει και θα του δοθει η δυνατοτητα να το κρατησει για πολλά χρονια (updates γρηγορα και με τεράστια υποστήριξη)

Χαίρομαι που είσαι ικανοποιημένος.

πάντως σχετικά με το G3 για να συγκρίνουμε όμοια πράγματα πρέπει να συγκρίνουμε το G3 με τα 32GB με τα 3GB RAM που σημαίνει 440 ευρώ (στα σκρουτζομάγαζα) + 15 ευρώ για 32άρα κάρτα (για να είναι 64GB) που σημαίνει 450+ ευρώ.

Είναι πάνω από 110 ευρώ διαφορά. Στα 330 ευρώ είναι 35% πάνω. Καθόλου αμελητέο.

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Τάσο η συγκριση δεν χρειάζεται να είναι με το 32αρι επειδή εχει πχ 3gb ram.

Με αυτή τη λογική το G3 εχει πιο συγχρονη οθονη μεγαλύτερης ανάλυσης , αποσπωμενη μπαταρία, μικροτερο μέγεθος ,ραδιο , micro sd , IR και λοιπά.
Θεωρώ τις δύο συσκευές ισάξιες και προσφέρουν ακριβώς το ιδιο value/performance/features for money στα δικά μου μάτια ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στον τομέα πάντως των επιδόσεων ,απόκρισης και αυτονομίας, το oneplus one ειναι κορυφαιο με οποιοδήποτε κριτήριο.

Χαίρομαι που είσαι ικανοποιημένος.

πάντως σχετικά με το G3 για να συγκρίνουμε όμοια πράγματα πρέπει να συγκρίνουμε το G3 με τα 32GB με τα 3GB RAM που σημαίνει 440 ευρώ (στα σκρουτζομάγαζα) + 15 ευρώ για 32άρα κάρτα (για να είναι 64GB) που σημαίνει 450+ ευρώ.

Είναι πάνω από 110 ευρώ διαφορά. Στα 330 ευρώ είναι 35% πάνω. Καθόλου αμελητέο.

Τρελή πτώση της τιμής του G3! Εδώ οι iphonaκιδες έχουν ένα δίκιο για να τα λέμε όλα. Η συσκευή τους δεν χάνει τόσο γρήγορα αξία. Και για κάποιον που του αρέσει να αλλάζει κάθε χρόνο κινητό τα ανδροϊδή δεν είναι τελικά τόσο φτηνά όσο φαίνονται από την άποψη ότι χάνεις πολλά στην μεταπώληση.

Επίσης Τάσο, όπως είπε κι ο vadergr, δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά τα 2 κινητά που συγκρίνεις. Εγώ π.χ. και μόνο για το feature "Μη γκουμούτσα" θα έδινα άνετα 100 ευρώ παραπάνω. Χώρια όλα τα υπόλοιπα έξτρα χαρακτηριστικά + Ελληνική εγγύηση + εταιρία που θα είναι εδώ και αύριο κλπ κλπ. Το oneplus το έχω δει και το έχω πιάσει από κοντά και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να είναι το κινητό μου (λόγο γκουμούτσας). Κατά τ' άλλα μια χαρά τηλέφωνο είναι. Δεν το συζητώ. Το απόλυτο value for money.