[Επίσημο] OnePlus One

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] OnePlus One

Και στο android γίνεται αυτο , βάζεις στο νέο κινητό το gmail σου και κατευθείαν όλες οι επαφές , apps και ρυθμίσεις εγκαθίστανται στο καινούργιο.

Φαντάζομαι αυτο ισχύει απο android σε android...

Αν ξέρει κάποιος υπαρχει περίπτωση να σώσω το sygic Europe μιας και εχω lifetime update απο το iphone να μεταφερθεί στο one plus one...?
Φαντάζομαι οχι αλλα ποτε δεν ξέρεις...

Ψήνομαι να το χτυπήσω και εγώ με αυτά που διαβάζω αλλά δεν ξέρω αν θα με βολέψει το μέγεθος.
Γιατί απο 5s που έχω να πάω σε αυτό θα μου φανεί τεράστιο.

Εμπεριεχει ρισκο η αλλαγη

Εγω απο το 5αρι πηγα στο G3 (μικροτερο απο το one+ one) και δεν με βολεψε στο μεγεθος

Ψήνομαι να το χτυπήσω και εγώ με αυτά που διαβάζω αλλά δεν ξέρω αν θα με βολέψει το μέγεθος.
Γιατί απο 5s που έχω να πάω σε αυτό θα μου φανεί τεράστιο.

Σε λίγες ημερες θα το συνηθισεις.
Εξαλλου, ειναι μικρότερο απο το 6 plus :p

Σιγά μην έπαιρνα το plus με την τιμή που έχει, μπορεί να το συνηθισω όπως λες αλλά και ο Ντίνος έχει δίκιο ότι είναι ρίσκο.
Θα πάω να περιεργαστώ ένα note 4 που έχει περιπου ίδιες διαστάσεις για να δω κατά πόσο με βολεύει.

Το μεγεθος (στο ματι) συνηθιζεται μεσα σε λιγες ημερες.

Το μεγεθος στο χερι, δεν ειναι θεμα συνηθειας. Ειναι καθαρα θεμα αλλαγης τροπου χρησης: Με τα δυο χερια. Εμενα πχ, δεν με βολεψε αυτη η (αναγκαστικη) αλλαγη

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σιγά μην έπαιρνα το plus με την τιμή που έχει, μπορεί να το συνηθισω όπως λες αλλά και ο Ντίνος έχει δίκιο ότι είναι ρίσκο.
Θα πάω να περιεργαστώ ένα note 4 που έχει περιπου ίδιες διαστάσεις για να δω κατά πόσο με βολεύει.

Δεν θα καταλαβεις και πολλα πραγματα ετσι. Το ιδανικο θα ηταν να "ζησεις" για κανα 2 μερες μαζι του, Υπαρχουν λεπτομερειες στην χρηση που δεν μπορεις να καταλαβεις με το απλα να το περιεργαστεις.

Το 5αρι που ειχα με βολευε 852 φορες περισσοτερο.

Συμφωνώ, γι αυτό θέλω να δω κατι αντίστοιχο από κοντά να το δουλέψω λίγο.
Με πρόλαβες....
Το 5s και μένα με βολεύει αλλά θα ήθελα μεγαλύτερη οθόνη, αλλά από 4 σε 5.5 γι αυτό το σκέφτομαι,
παρόλο που μου αρέσει το 1+1.

υπαρχει κανενας που δεν βαριεται και μπορει να γραψει δυο τρεις γραμμες για το πως θα το κανουμε δικο μας τωρα που μας αφησε χρονους το Nexus?

κοιταω και το Nexus 5 καινουργιο στα 300 ευρω αλλα με εξιταρει η μεγαλη οθονη και τα καλα λογια που διαβασα γυρνωντας 4-5 σελιδες το νημα...

(καταραμενη κριση... ουτε ενα κινητο με 3Gb Ram δεν μπορουμε να παρουμε...)

Έλαβα σήμερα μια πρόσκληση, όποιος τη θέλει ας μου στείλει dm. Πρέπει να λήγει σε 8 ώρες από τώρα.

Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

anandtech oneplus one review
http://www.anandtech.com/show/8242/the-oneplus-one-review

μετρήσεις, αξιολόγηση οθόνης, κλπ...

Στην αξιολόγηση μπαταρίας κάτι κάνανε λάθος πάντως :D

Επίσης όντως πρέπει να κάνουν cheat στο antutu καθώς με την πλειοψηφία custom roms και kernels τα scores είναι πολύ χαμηλότερα.

Εχμμ, από αυτά που διαβάζω πάντως δεν είναι top of the line σε επιδόσεις (εκτος μπαταριας που μαμαει και αξιοπρεπους calibration του πάνελ) αλλα μάλλον average (όπως είναι φυσιολογικό για την τιμή του).
Και τους έπιασαν και στα πρασα για cheating...Κρίμα την χαρα όσων τρέχουν AnTuTu :p

Εχμμ, από αυτά που διαβάζω πάντως δεν είναι top of the line σε επιδόσεις (εκτος μπαταριας που μαμαει και αξιοπρεπους calibration του πάνελ) αλλα μάλλον average (όπως είναι φυσιολογικό για την τιμή του).
Και τους έπιασαν και στα πρασα για cheating...Κρίμα την χαρα όσων τρέχουν AnTuTu :p

Βασικά αυτό που λέει έιναι ότι το τηλέφωνο με τον 801AC/330adreno είναι inline με τα υπόλοιπα τηλέφωνα που έχουν αυτά τα specs (ε προφανώς δεν αποδίδει σαν 805/420)... Αυτό που επίσης λέει και είναι θετικότατο στο συγκεκριμένο τηλεφωνάκι, είναι ότι δεν κάνει σχεδόν καθόλου throttling, δλδ κρατάει αυτές τις επιδόσεις για όσο χρόνο κι αν ζοριστεί (αντίθετα με άλλα που μετά από λίγο υπερθερμαίνονται και ρίχνουν συχνότητες, και επιδόσεις κατ' επέκταση).

Re: Απάντηση: [Επίσημο] OnePlus One

Average ?Οι επιδοσεις του ειναι διπλα σε ολες τις android ναυαρχιδες (note 3/4,s5,m8 κλπ) αν οχι καλύτερες σε αρκετα benchmarks.

Σχετικά με το cheating στο antutu, δεν ειναι.
Δεν ξεπερασε το μεγιστο clock που εχει αναφερει η oneplus για την συσκευη της (2.5) .
Το οτι ολοι οι πυρηνες δουλευουν στο φουλ ειναι απολυτα λογικο για benchmark.
Eιναι λάθος ο anandtech σε αυτό.
Cheating πχ εκανε η samsung ανεβαζοντας τα ρολογια πιο ψηλά.

Average σε επιδόσεις κάμερας, CPU, οθόνης (πλην calibration). Δες ξανά τα charts.
Όσο για το cheating σε σχέση με το antutu δεν γνωρίζω. Χιουμοριστικά το έγραψα αλλα για να το λέει το anand κάτι παίζεται...