[Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

Εννοω να μην εχει αναπτυγμενα τα γραμματα οπως στο κομπιουτερ αλλα ομαδοποιημενα και να σου βγαζει τις λεξεις πατωντας μια φορα το πληκτρο... Τ9 δεν λεγεται αυτο;;

Υπάρχει αυτό που λες αλλα δεν θυμάμαι το όνομά. Θυμάμαι και το τ9 αλλα νομίζω ότι πλέον είναι ξεπερασμένο. Μην κουραζεις τον εαυτο σου ομως. Κανε υπομονή 10 μέρες περίπου για να εξοικοιωθεις με το πληκτρολόγιό αφης και μετα θα γράφεις σφαίρα με τα δυο δάχτυλά. Ειδικά αν έχεις λεξικό ακόμη πιο γρήγορα.

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

Αληθεύει ότι απο τις 4,65" του galaxy nexus μόνο οι 4,3 είναι διαθέσιμες εξαιτίας της μόνιμης ύπαρξης των arrow keys?
Υπάρχει τρόπος για maximize?

Αληθεύει.

Φυσικά εάν προτιμάς κινητό που να έχει κουμπί μπροστά, πάρε κινητό με κουμπί :p

Re: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

Οταν σε καλει καποιος (απο σταθερο) που δεν τον εχεις στα contacts
σας βγαζει απο κατω περιοχη ?
Βλεπω Αθηνα/Πειραιας/Σαλαμινα σε κατι κλησεις που ειχα σημερα
δεν εχει παρει και καμια επαρχια να δω ρε γμτ ..

αυτα σε
nexus s (4.1.2) & galaxy nexus (4.1.1)

Απάντηση: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

Φυσικά δεν είναι ακριβής η πληροφόρηση/τοποθεσία απλά ενδεικτική.

Οταν σε καλει καποιος (απο σταθερο) που δεν τον εχεις στα contacts
σας βγαζει απο κατω περιοχη ?
Βλεπω Αθηνα/Πειραιας/Σαλαμινα σε κατι κλησεις που ειχα σημερα
δεν εχει παρει και καμια επαρχια να δω ρε γμτ ..

αυτα σε
nexus s (4.1.2) & galaxy nexus (4.1.1)
Βγαζει κ απο επαρχια!! Σημερα ειχα μια κληση απο Καλαματα κ το εβγαλε. Σε galaxy nexus. Ε ρε φακελωμα που πεφτειιιιι!!!!!

Υπάρχει αυτό που λες αλλα δεν θυμάμαι το όνομά. Θυμάμαι και το τ9 αλλα νομίζω ότι πλέον είναι ξεπερασμένο. Μην κουραζεις τον εαυτο σου ομως. Κανε υπομονή 10 μέρες περίπου για να εξοικοιωθεις με το πληκτρολόγιό αφης και μετα θα γράφεις σφαίρα με τα δυο δάχτυλά. Ειδικά αν έχεις λεξικό ακόμη πιο γρήγορα.
Για να δουμε!!!
Λεξικο εχει απο τη μαμα η πρεπει να κατεβασω;
Γενικως προτεινετε καποιο αλλο πληκτρολογιο εκτος απο το μαμα;

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

Βγαζει κ απο επαρχια!! Σημερα ειχα μια κληση απο Καλαματα κ το εβγαλε. Σε galaxy nexus. Ε ρε φακελωμα που πεφτειιιιι!!!!!

Σιγα ρε συ το φακέλωμα... τα prefix της κάθε πόλης έχουν πάρει και όταν το τηλέφωνο που σε καλεί ξεκινάει απο 261 πχ , τότε βγάζει Patras...

της μαμας το πληκτρολογιο εχει θεμα με τους χαρακτηρες στα SMS (μεχρι 60 ανα sms αν θυμαμαι καλα)
με το gopro + ελληνικα + 1-2 ρυθμισεις στα settings εχεις 160
για λεξικο δε γνωριζω , αναμενω και εγω καμια προταση

της μαμας το πληκτρολογιο εχει θεμα με τους χαρακτηρες στα SMS (μεχρι 60 ανα sms αν θυμαμαι καλα)
με το gopro + ελληνικα + 1-2 ρυθμισεις στα settings εχεις 160
για λεξικο δε γνωριζω , αναμενω και εγω καμια προταση
Θα επιβεβαιώσω και εγώ. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα πληκτρολόγια. Το Swiftkey είναι αρκετά καλό αλλά τελικά έμεινα με το gopro+ελληνικό πακέτο. Αρκετά καλό λεξικό που μαθαίνει. Πολλές ρυθμίσεις (μπορεί να μεγαλώσει τα πλήκτρα κάτι πολύ βολικό, μπορείς να παραμετροποιήσεις πολλά πράγματα). Για τους 160 χαρακτήρες έχει έτοιμη ρύθμιση στις ρυθμίσεις. Localization ή κάπως έτσι το λέει.

Θα επιβεβαιώσω και εγώ. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα πληκτρολόγια. Το Swiftkey είναι αρκετά καλό αλλά τελικά έμεινα με το gopro+ελληνικό πακέτο. Αρκετά καλό λεξικό που μαθαίνει. Πολλές ρυθμίσεις (μπορεί να μεγαλώσει τα πλήκτρα κάτι πολύ βολικό, μπορείς να παραμετροποιήσεις πολλά πράγματα). Για τους 160 χαρακτήρες έχει έτοιμη ρύθμιση στις ρυθμίσεις. Localization ή κάπως έτσι το λέει.
δωστε κανενα λινκ απο τα παραπανω ρε παιδια γιατι μου βγαζει πολλα gopro αλλα πληκτρολόγιο δεν βλεπω...

Αλλο μεγα θεμα (μου) ... έχουν διαφορές ποιοτητας ηχου οι διάφοροι players;;
Πέρασα κάτι flac και με τον google player που είχε προεγκατεστημένο δεν ακουγόταν καλά (με Κ701 και O2 amp)... δλδ μεχρι που το nokia 5800 έπαιζε καλύτερα... οκ δεν ακουσα τα ιδια πράγματα αλλά η πρώτη αισθηση ηταν αυτή!!

Ποιον προτείνετε;

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

...

Πριν από μερικές μέρες, η Google ανακοίνωσε 2 tablet (Nexus 7 και Nexus 10) και ένα κινητό τηλέφωνο (LG Nexus
4). Σαν να μην ήταν αρκετά, έδωσε στο λαό ακόμα μία νέα έκδοση για το λειτουργικό της σύστημα, το Android 4.2
το οποίο περιλαμβάνει αρκετές αναβαθμίσεις.​

Δύο από αυτές είναι το νέο πληκτρολόγιο, το οποίο παντρεύει το κανονικό keyboard με ένα swype πληκτρολόγιο.
Δηλαδή ενώ πληκτρολογείτε με τον κανονικό τρόπο, χωρίς να ρυθμίσετε κάτι μπορείτε να σύρετε το δάχτυλό σας
πάνω στα επιθυμητά γράμματα, ώστε να δημιουργηθούν λέξεις. Μάλιστα, το νέο πληκτρολόγιο μπορεί και
προβλέπει την λέξη που θέλετε να γράψετε ακόμα και στην Swype μορφή του.

Το δεύτερο είναι η λειτουργία PhotoSphere με την βοήθεια της οποίας μπορείτε να φτιάξετε ένα πανόραμα 360
μοιρών. Αυτό επιτυγχάνεται με την λήψη πολλών διαδοχικών φωτογραφιών, ενώ στρίβετε το κινητό 360 μοίρες,
οι οποίες στο τέλος ενώνονται δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Τα δύο χαρακτηριστικά έχουν διαρρεύσει στο ίντερνετ, ώστε να μπορεί να τα κατεβάσει ο καθένας και
να τα εγκαταστήσει με δικό του ρίσκο
.

Tο πληκτρολόγιο μπορείτε να το βρείτε εδώ και να το εγκαταστήσετε.

Tο PhotoSphere μπορούν να το απολαύσουν μόνοι οι κάτοχοι ενός Samsung Galaxy Nexus, οι οποίοι είναι
Rooted και γνωρίζουν πως να εγκαταστήσουν αρχεία .ZIP μέσω ClockworkMod Recovery. Θα το βρείτε εδώ.

Αλλο μεγα θεμα (μου) ... έχουν διαφορές ποιοτητας ηχου οι διάφοροι players;;
Πέρασα κάτι flac και με τον google player που είχε προεγκατεστημένο δεν ακουγόταν καλά (με Κ701 και O2 amp)... δλδ μεχρι που το nokia 5800 έπαιζε καλύτερα... οκ δεν ακουσα τα ιδια πράγματα αλλά η πρώτη αισθηση ηταν αυτή!!

Ποιον προτείνετε;

Κάτι βρήκα απο το galaxynexus forum
https://play.google.com/store/apps/...GwsMSwxLDEsImNvbS5uZXV0cm9uY29kZS5tcGV2YWwiXQ..

Νομίζω πως παιζει πολύ πιο καλά απο το g.player

Το κόβω για αγορα... ακόμα το δοκιμάζω βεβαια... αν το δοκιμάσει κανεις ας δωσει feedback!!!!

Κάτι βρήκα απο το galaxynexus forum
https://play.google.com/store/apps/...GwsMSwxLDEsImNvbS5uZXV0cm9uY29kZS5tcGV2YWwiXQ..

Νομίζω πως παιζει πολύ πιο καλά απο το g.player

Το κόβω για αγορα... ακόμα το δοκιμάζω βεβαια... αν το δοκιμάσει κανεις ας δωσει feedback!!!!

Το έχω αγοράσει και είναι εκπληκτικό - καταπληκτικός ήχος και δυνατότητες (flac 24-bit wifi streaming, playlist, απευθείας play από δίσκους fat32 / ntfs με σύνδεση usb otg, etc.)!!!
Το feedback στο google play είναι δικό μου (free και αγορασμένη έκδοση).

αληθευει οτι το galaxy nexus δεν εχει δυνατο wifi?Εχετε πρατηρησει κατι σχετικο?

Ναι. Δυστυχώς ψιλοισχυει. Είναι λιγότερο ευαίσθητο από αλλα. Μια λύση που εφαρμόζω στο s2 είναι να μην καλύπτω την κεραία. Στο s2 ευτυχώς είναι στην κατω αριστερή μεριά όπως κοιτάς την οθόνη. Στο νεξους δεν το έχω ψάξει.