[Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

Απάντηση: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

2 μέρες μου κρατάει. Με νορμάλ χρήση.

βασικά αυτό που καταλαβαίνω, είναι ότι η οθονάρα θέλει ρεύμα. Οσο μένει αναμμένη, καίει και μάλιστα πολύ. Αντίθετα κλήσεις κλπ, ελάχιστα.

εεπίσης, παρακολουθώ και το άλλο, με το cpu spy: κάποιες φορές δεν μπαίνει σε deep sleep ο επεξεργαστής, ίσως από κάποια εφαρμογή που κολλάει και τον κρατάει ενεργό. Τότε πάλι αδειάζει άμεσα.

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

...πλέον!!!

Ε τώρα στα παλιότερα κινητά… δε μπορούσαν να είσαι με Browser … μόνο wap και διάφορα app …
Άλλο το σκίσιμο σήμερα και άλλο τότε

Re: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

Ε τώρα στα παλιότερα κινητά… δε μπορούσαν να είσαι με Browser … μόνο wap και διάφορα app …
Άλλο το σκίσιμο σήμερα και άλλο τότε

Ναι σαφώς δεν το συζητάμε...

Πάντως στην περίπτωσή μου μάλλον φταίει κ το ότι δεν ακολούθησα και πολυ σωστά τη διαδικασία στις πρώτες φορτίσεις εκφορτίσεις...

Δε νομίζω να κατάφερες να πληγώσεις τόσο τη μπαταρία του …
Και εμένα μικρή μου φαίνεται – λογικό να σου φαίνεται μικρή
Κρατώ και ένα δεύτερο παλιό sony με μπαταρία που αντέχει μια βδομάδα – αν και είναι κύρια σε αναμονή ;-)

Χθες εγκατεστησα μια εφαρμογή on line radio την "A Online Radio" για να ακούσω έναν συγκεκριμένο σταθμό (βασικά από μονό του με οδήγησε σε αυτή). Όλα καλά.. αλλά τώρα βλέπω ότι ενώ η εφαρμογή είναι κλειστή στις ενδείξεις της μπαταρίας δείχνει ότι καταναλώνει ένα 4%... τι γίνεται;

Χθες εγκατεστησα μια εφαρμογή on line radio την "A Online Radio" για να ακούσω έναν συγκεκριμένο σταθμό (βασικά από μονό του με οδήγησε σε αυτή). Όλα καλά.. αλλά τώρα βλέπω ότι ενώ η εφαρμογή είναι κλειστή στις ενδείξεις της μπαταρίας δείχνει ότι καταναλώνει ένα 4%... τι γίνεται;
Δεν είμαι απόλυτα βέβαιος αλλά νομίζω ότι αυτό το 4% είναι πόσο μπαταρία κατανάλωσε αυτή η εφαρμογή στο διάστημα πριν την τελευταία φόρτιση. Φυσικά επειδή είναι το είδος της εφαρμογής τέτοιο πρέπει να τσεκάρεις στις επιλογές μήπως συνεχίζει να τρέχει. Εκτός φυσικά και αν έχει exit οπότε είσαι βέβαιος (σχεδόν) ότι έκλεισε.

Οχι exit δεν έχει... που το βλέπω στις επιλογες αν συνεχίζει;
Στο Ρυθμισεις - Εφαρμογες;

edit: Ρυθμισεις-Εφαρμογες-Εκτελειται... ναι;

Last edited:

Οχι exit δεν έχει... που το βλέπω στις επιλογες αν συνεχίζει;
Στο Ρυθμισεις - Εφαρμογες;
Κράτα πατημένο το κεντρικό πλήκτρο (εσύ δεν έχει αλλά μην ... κλαις! Μπορεί και να δουλεύει το αφής που έχεις έτσι) και -> Διαχείριση εργασιών -> Ενεργές εφαρμογές. Εκεί δείχνει ποιες είναι ανοιχτές.

οχι δεν λειτουργει ετσι οπως λες το κεντρικο

μαλλον ειναι οποως λέω πιο πανω μετα το edit που εκανα

οχι δεν λειτουργει ετσι οπως λες το κεντρικο

μαλλον ειναι οποως λέω πιο πανω μετα το edit που εκανα
Ναι, έτσι όπως το γράφεις έχει όλη τη λίστα. Αν είναι εκεί συνεχίζει να εκτελείται.

Ναι, έτσι όπως το γράφεις έχει όλη τη λίστα. Αν είναι εκεί συνεχίζει να εκτελείται.
ΟΚ ευχαριστώ... δεν ηταν άλλα ειχε κατι άλλα που κανονικα θα έπρεπε να ειναι κλειστά... προφανω υπάρχουν κ κάποια που ειναι εκει αλλά δεν τα ακουμπάμε ναι;

ΟΚ ευχαριστώ... δεν ηταν άλλα ειχε κατι άλλα που κανονικα θα έπρεπε να ειναι κλειστά... προφανω υπάρχουν κ κάποια που ειναι εκει αλλά δεν τα ακουμπάμε ναι;
Του συστήματος δεν τα ακουμπάς. Συνήθως έχουν το ρομποτάκι στα αριστερά μπορεί όμως και όχι. Προς το παρόν μην πειράζεις τίποτα. Το 1 γίγα ραμ δεν είναι λίγο και ας λένε κάποιοι ότι είναι. Όταν αρχίσεις να έχεις προβλήματα μνήμης (που δεν νομίζω. 15 μήνες τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με πολλές εφαρμογές ανοιχτές) τότε το ψάχνεις πιο πολύ.

Του συστήματος δεν τα ακουμπάς. Συνήθως έχουν το ρομποτάκι στα αριστερά μπορεί όμως και όχι. Προς το παρόν μην πειράζεις τίποτα. Το 1 γίγα ραμ δεν είναι λίγο και ας λένε κάποιοι ότι είναι. Όταν αρχίσεις να έχεις προβλήματα μνήμης (που δεν νομίζω. 15 μήνες τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με πολλές εφαρμογές ανοιχτές) τότε το ψάχνεις πιο πολύ.
..για την μπαταρια ρωτάω πιο πολύ... προσέχω να εχω πολλες εφαρμογες ανοιχτες ταυτοχρονα ετσι κ' αλλιώς!

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

προχθές έκανα δοκιμές... Το κινητό ξεκινάει με ~350ΜΒ ελεύθερα. Έτρεξα ΟΛΕΣ τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει στο κινητό, την μία μετά την άλλη. Αυτό που παρατήρησα, είναι ότι η ελεύθερη μνήμη δεν έπεφτε κάτω από 100MB. Λογικά πρέπει να κλείνει αυτόματα τις μη ενεργές από κάποιο σημείο και μετά...

Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)

προχθές έκανα δοκιμές... Το κινητό ξεκινάει με ~350ΜΒ ελεύθερα. Έτρεξα ΟΛΕΣ τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει στο κινητό, την μία μετά την άλλη. Αυτό που παρατήρησα, είναι ότι η ελεύθερη μνήμη δεν έπεφτε κάτω από 100MB. Λογικά πρέπει να κλείνει αυτόματα τις μη ενεργές από κάποιο σημείο και μετά...
Λογικά πρέπει να το χειρίζεται κάπως έτσι. Δεν το έχω ψάξει όμως σε βάθος πως ακριβώς το χειρίζεται γιατί ποτέ δεν είχα προβλήματα μνήμης. Χοντρικά (δεν έχω κάνει ανάλογη δοκιμή με τη δική σου) και εγώ κάτω από 100+ ΜΒ δεν έχω δει ποτέ.

Πριν λίγο μπήκα για λίγο στο δίκτυο κ μετά αποσυνδεθηκα από το 3G κ πήρα 1-2 τηλέφωνα... όταν πηγα να το ξανανοιξω για να παρω πάλι η οθόνη δεν ξεκλείδωνε είχε κολλήσει ... αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία... έχει συμβεί σε κανέναν; Γενικώς δλδ κολλάει;

Tελικά και εγω κατοχος.
Ηρθα απο το galaxy s2 και πριν το αποκτησω νομιζα οτι δεν εκανα και σοβαρο upgrade.
Εκανα ομως λάθος.Το galaxy nexus (για αυτους που ενδιαφερονται) εχει ελαφρως καλυτερη κατασκευη , σουπερ οθονη (super amoled 4.65) , και φοβερο λογισμικο.
Δεν μου ελειψε τελικά τιποτα απο το galaxy s2 , εκτος ισως απο το ραδιοφωνο και την επιλογη για αναπαραγωγη folders του music player.Το s2 εχει και ελαφρως καλυτερη καμερα (το galaxy nexus τραβαει καλες φωτογραφίες και αυτό).
Σε ολα τα υπόλοιπα, το alaxy nexus ειναι πολυ πιο γρηγορο ,σταθερό και εντυπωσιακό.Η 4.1.2 ειναι καταπληκτική έκδοση λογισμικού (δεν εχει έρθει ακομα στο s2) και μεχρι τελος του μηνα θα βγει και η 4.2 (που το s2 δεν θα παρει ποτέ).
Οσοι ψαχνονται για κινητο στα 300 , το galaxy nexus ειναι top choice.

ΥΓ.Σε οτι εχει να κανει με το "πολύ" LG Nexus 4 , εκτος οτι ειναι τούμπανο σε specs, δεν με τραβάει ιδιαίτερα.Κατασκευή της LG δεν εμπιστεύομαι και προτιμώ amoled παρα slcd 2 ...

Πριν λίγο μπήκα για λίγο στο δίκτυο κ μετά αποσυνδεθηκα από το 3G κ πήρα 1-2 τηλέφωνα... όταν πηγα να το ξανανοιξω για να παρω πάλι η οθόνη δεν ξεκλείδωνε είχε κολλήσει ... αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία... έχει συμβεί σε κανέναν; Γενικώς δλδ κολλάει;

Καμιά φορά τρώει και εμένα κανένα κολληματάκι. Και με φοβίζει αυτό γιατί αν γίνει στο LG Nexus 4 μου όπου δεν αφαιρείται η μπαταρία τι θα κάνω; Ελπίζω πως δε θα τρώει βέβαια.. :D

Η 4.1.2 ειναι καταπληκτική έκδοση λογισμικού (δεν εχει έρθει ακομα στο s2) και μεχρι τελος του μηνα θα βγει και η 4.2 (που το s2 δεν θα παρει ποτέ).
Οσοι ψαχνονται για κινητο στα 300 , το galaxy nexus ειναι top choice.

ΥΓ.Σε οτι εχει να κανει με το "πολύ" LG Nexus 4 , εκτος οτι ειναι τούμπανο σε specs, δεν με τραβάει ιδιαίτερα.Κατασκευή της LG δεν εμπιστεύομαι και προτιμώ amoled παρα slcd 2 ...

Αν δεν πάρει την 4.2 θα είναι πολύ αρκουδέηδες. Minor updates είναι, όχι ριζική αλλαγή σε στυλ 2.x>4.x. Επειδή έχει και εδώ ένας φίλος ένα S2, αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ είναι η οθόνη του. Τα PPI του Nexus στα δικά μου μάτια τουλάχιστον κάνουν τη διαφορά..

Γι' αυτό που λες για τις οθόνες, σε κάποια early reviews διάβασα ότι το LG σκοτώνει το Gnex.

Σε φωτεινοτητα σιγουρα , και πιθανοτατα σε "πιστοτητα" χρωματων.
Το πρωτο οντως συμβαινει και ειναι γενικο μειονεκτημα των amoled.Το δευτερο με αφηνει παντελως αδιάφορο.Το μαυρο των amoled ειναι μια κατηγορια μονο του.
Το s2 δεν θα παρει 4.2