DomieMic65
Supreme Member
Re: Απάντηση: Re: Samsung Galaxy Nexus (GT-I9250)
...πλέον!!!
… μάλλον δεν υπάρχει…
...πλέον!!!
… μάλλον δεν υπάρχει…
...πλέον!!!
Ε τώρα στα παλιότερα κινητά… δε μπορούσαν να είσαι με Browser … μόνο wap και διάφορα app …
Άλλο το σκίσιμο σήμερα και άλλο τότε
Δεν είμαι απόλυτα βέβαιος αλλά νομίζω ότι αυτό το 4% είναι πόσο μπαταρία κατανάλωσε αυτή η εφαρμογή στο διάστημα πριν την τελευταία φόρτιση. Φυσικά επειδή είναι το είδος της εφαρμογής τέτοιο πρέπει να τσεκάρεις στις επιλογές μήπως συνεχίζει να τρέχει. Εκτός φυσικά και αν έχει exit οπότε είσαι βέβαιος (σχεδόν) ότι έκλεισε.Χθες εγκατεστησα μια εφαρμογή on line radio την "A Online Radio" για να ακούσω έναν συγκεκριμένο σταθμό (βασικά από μονό του με οδήγησε σε αυτή). Όλα καλά.. αλλά τώρα βλέπω ότι ενώ η εφαρμογή είναι κλειστή στις ενδείξεις της μπαταρίας δείχνει ότι καταναλώνει ένα 4%... τι γίνεται;
Κράτα πατημένο το κεντρικό πλήκτρο (εσύ δεν έχει αλλά μην ... κλαις! Μπορεί και να δουλεύει το αφής που έχεις έτσι) και -> Διαχείριση εργασιών -> Ενεργές εφαρμογές. Εκεί δείχνει ποιες είναι ανοιχτές.Οχι exit δεν έχει... που το βλέπω στις επιλογες αν συνεχίζει;
Στο Ρυθμισεις - Εφαρμογες;
Ναι, έτσι όπως το γράφεις έχει όλη τη λίστα. Αν είναι εκεί συνεχίζει να εκτελείται.οχι δεν λειτουργει ετσι οπως λες το κεντρικο
μαλλον ειναι οποως λέω πιο πανω μετα το edit που εκανα
ΟΚ ευχαριστώ... δεν ηταν άλλα ειχε κατι άλλα που κανονικα θα έπρεπε να ειναι κλειστά... προφανω υπάρχουν κ κάποια που ειναι εκει αλλά δεν τα ακουμπάμε ναι;Ναι, έτσι όπως το γράφεις έχει όλη τη λίστα. Αν είναι εκεί συνεχίζει να εκτελείται.
Του συστήματος δεν τα ακουμπάς. Συνήθως έχουν το ρομποτάκι στα αριστερά μπορεί όμως και όχι. Προς το παρόν μην πειράζεις τίποτα. Το 1 γίγα ραμ δεν είναι λίγο και ας λένε κάποιοι ότι είναι. Όταν αρχίσεις να έχεις προβλήματα μνήμης (που δεν νομίζω. 15 μήνες τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με πολλές εφαρμογές ανοιχτές) τότε το ψάχνεις πιο πολύ.ΟΚ ευχαριστώ... δεν ηταν άλλα ειχε κατι άλλα που κανονικα θα έπρεπε να ειναι κλειστά... προφανω υπάρχουν κ κάποια που ειναι εκει αλλά δεν τα ακουμπάμε ναι;
..για την μπαταρια ρωτάω πιο πολύ... προσέχω να εχω πολλες εφαρμογες ανοιχτες ταυτοχρονα ετσι κ' αλλιώς!Του συστήματος δεν τα ακουμπάς. Συνήθως έχουν το ρομποτάκι στα αριστερά μπορεί όμως και όχι. Προς το παρόν μην πειράζεις τίποτα. Το 1 γίγα ραμ δεν είναι λίγο και ας λένε κάποιοι ότι είναι. Όταν αρχίσεις να έχεις προβλήματα μνήμης (που δεν νομίζω. 15 μήνες τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με πολλές εφαρμογές ανοιχτές) τότε το ψάχνεις πιο πολύ.
Του συστήματος δεν τα ακουμπάς. Συνήθως έχουν το ρομποτάκι στα αριστερά μπορεί όμως και όχι. Προς το παρόν μην πειράζεις τίποτα. Το 1 γίγα ραμ δεν είναι λίγο και ας λένε κάποιοι ότι είναι. Όταν αρχίσεις να έχεις προβλήματα μνήμης (που δεν νομίζω. 15 μήνες τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με πολλές εφαρμογές ανοιχτές) τότε το ψάχνεις πιο πολύ.
Λογικά πρέπει να το χειρίζεται κάπως έτσι. Δεν το έχω ψάξει όμως σε βάθος πως ακριβώς το χειρίζεται γιατί ποτέ δεν είχα προβλήματα μνήμης. Χοντρικά (δεν έχω κάνει ανάλογη δοκιμή με τη δική σου) και εγώ κάτω από 100+ ΜΒ δεν έχω δει ποτέ.προχθές έκανα δοκιμές... Το κινητό ξεκινάει με ~350ΜΒ ελεύθερα. Έτρεξα ΟΛΕΣ τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει στο κινητό, την μία μετά την άλλη. Αυτό που παρατήρησα, είναι ότι η ελεύθερη μνήμη δεν έπεφτε κάτω από 100MB. Λογικά πρέπει να κλείνει αυτόματα τις μη ενεργές από κάποιο σημείο και μετά...
Πριν λίγο μπήκα για λίγο στο δίκτυο κ μετά αποσυνδεθηκα από το 3G κ πήρα 1-2 τηλέφωνα... όταν πηγα να το ξανανοιξω για να παρω πάλι η οθόνη δεν ξεκλείδωνε είχε κολλήσει ... αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία... έχει συμβεί σε κανέναν; Γενικώς δλδ κολλάει;
Η 4.1.2 ειναι καταπληκτική έκδοση λογισμικού (δεν εχει έρθει ακομα στο s2) και μεχρι τελος του μηνα θα βγει και η 4.2 (που το s2 δεν θα παρει ποτέ).
Οσοι ψαχνονται για κινητο στα 300 , το galaxy nexus ειναι top choice.
ΥΓ.Σε οτι εχει να κανει με το "πολύ" LG Nexus 4 , εκτος οτι ειναι τούμπανο σε specs, δεν με τραβάει ιδιαίτερα.Κατασκευή της LG δεν εμπιστεύομαι και προτιμώ amoled παρα slcd 2 ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.