[Επίσημο] Samsung Galaxy Nexus

Κ σε εμένα ήρθε χθες κ το εγκατέστησα. 4.2.1.
Ελπίζω μα μην το μετανοιωσω... μέχρι στιγμής όλα καλά.
Είχαν διάφορές στην φ. μηχανή κ στο drop down window των ειδοποιήσεων...
Τι άλλο αλλάζει;

Κ σε εμένα ήρθε χθες κ το εγκατέστησα. 4.2.1.
Ελπίζω μα μην το μετανοιωσω... μέχρι στιγμής όλα καλά.
Είχαν διάφορές στην φ. μηχανή κ στο drop down window των ειδοποιήσεων...
Τι άλλο αλλάζει;

Ειναι διαφορετική και η lock screen , μπορείς να της βάλεις widgets.

εντέλη...το γύρισα και εγώ σε yakju με εντελώς καθαρό install, οπότε τώρα ειμαι σε 4.2.2 και μέχρι στιγμής όλα καλά.

για την επαναφορά των προγραμμάτων, sms, call log κτλ μου έλυσε τα χέρια το Nanadroid Manager που έχει φτιάξει ο τυπάς αυτός στο XDA και δουλεύει άψογα. Οτι καλύτερο εχω δει στον χειρισμό nandroid archives.

παιδιά έχω θέμα... αν γινεται κάποιος να βοηθησει
χθες προκειμένου να μεταφέρω κάποια αρχεια (video) αναγκάστηκα να φορτώσω τον "σκληρο" του κινητου πάρα πολύ...
οταν επέστρεψα σπιτι πέρασα τα αρχεια στον υπολογιστή μου και τα εσβησα απο το κινητό
και πλέον ειμαι σχεδον στο 50% της μνημης
Το τηλέφωνο όμως απο χθες σερνεται στην κυριολεξια... κάποιες εφαρμογες δεν ανοιγουν και ακομα αν ανοιξουν πάνε πολύ αργά...
Τι φταιει; Και το σημαντικότερο τι μπορω να κάνω;
εχω κάνει 2 φορες ρισταρτ αλλα τπτ...

Δε μπορώ να φανταστώ κάποιο λόγο :(
Και οι επιλογές reset/defaults/etc. είναι επώδυνες, ειδικά χωρίς backups.

μηπως παρά το οτι ελευθερωσα τη μνημη έχουν μεινει "υπολειματα" και το μπερδευουν;

επίσης παρατηρω πως οσο το χρησιμοποιω .. σαν να επανέρχεται σιγά σιγά...
δλδ εκει που το πρωι έκανε να καταβασει κατι ενημερωσεις πολύ χρονο με αποτέλεσμα να το σταματησω τωρα τις περναει κάπως πιο γρηγορα...

ο chrome ομως ακομα σερνεται... και κολάει

Last edited:
μηπως παρά το οτι ελευθερωσα τη μνημη έχουν μεινει "υπολειματα" και το μπερδευουν;

επίσης παρατηρω πως οσο το χρησιμοποιω .. σαν να επανέρχεται σιγά σιγά...
δλδ εκει που το πρωι έκανε να καταβασει κατι ενημερωσεις πολύ χρονο με αποτέλεσμα να το σταματησω τωρα τις περναει κάπως πιο γρηγορα...

ο chrome ομως ακομα σερνεται... και κολάει

Αφού το ρισταρτ δεν βοηθάει πήγαινε ρυθμίσεις - > εφαρμογές και σβήσε μερικά κασε (κρομ, πλέι κλπ) να δεις αν βοηθάει αυτό.
Ο κρομ πάντως ούτως ή άλλως δεν είναι και το πιο σπίρτο της αγοράς σαν φυλλομετρητης.

εχω το κλιν μαστερ και το αντβανσντ τασκ κιλερ και κανω συχνα εκκαθαρηση...
ΟΚ μπορει ο κρομ να μην ειναι κ ο πιο γρηγορος αλλα δεν ηταν σε αυτο το χάλι οπως τωρα...

Αλήθεια ποιος θεωρείται πιο καλός απο τον κρομ;

εχω το κλιν μαστερ και το αντβανσντ τασκ κιλερ και κανω συχνα εκκαθαρηση...
ΟΚ μπορει ο κρομ να μην ειναι κ ο πιο γρηγορος αλλα δεν ηταν σε αυτο το χάλι οπως τωρα...

Αλήθεια ποιος θεωρείται πιο καλός απο τον κρομ;

Ό dolphin και ο Opera για κάποιους. Για μένα όμως αλλά και για αρκετούς άλλους ο μαμά. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι δεν έχει επιλογή exit. Από εκεί και έπειτα και γρήγορος είναι και δεν του λείπει κάτι.

ποιος ειναι ο μαμα δλδ; εμενα ειχε τον κρομ προεγκατεστημενο

Και εμένα (νοτε2) είχε το κρομ αλλά νομίζω 2 μήνες τώρα δεν πρέπει να τον έχω ανοίξει καν. Τον είχα τσεκάρει στο s2 και ήταν βαρύς χωρίς λόγο. Ο μαμά λέγεται Internet απλά.

Εχω την εντυπωση (και δεν πρεπει να κανω λαθος) οτι ο μαμα του galaxy nexus ειναι optimized εκδοση για nexus του dolphin και ειναι εκπληκτικα γρηγορος.
Στο nexus 4 εβαλαν chrome.

οταν λες μαμα εννοεις της σαμσουνγκ ή της γκουγκλ;
σε εμενα δεν υπαρχει τετοιο πραγμα στο κινητο...

οταν λες μαμα εννοεις της σαμσουνγκ ή της γκουγκλ;
σε εμενα δεν υπαρχει τετοιο πραγμα στο κινητο...

Εννοώ του Android. Σε νέξους (Samsung branded μεν αλλά μαμα) φίλου που του το έχω στήσει και δουλεύω περιστασιακά έχει Internet (μια υδρογειος είναι το εικονιδιο). Είσαι εντελώς μαμά? Πήγαινε μια ρυθμίσεις εφαρμογές και στο όλα ψάξε για Internet. Και κάτω κάτω που έχει τα απενεργοποιημενα μήπως με κάποιο τρόπο το έχεις απενεργοποιησει (αν και σε μένα δεν γίνεται αυτο).

οπως κ να εχει ο κρομ ειναι πολύ πιο αργός απο οτι ηταν... δεν ειχα θεμα με την ταχυτητα του μεχρι σημερα... δεν πεταγε αλλα ηταν οκ

τι έγινε ρε γμτ;;;;

πριν ανοιξα τους χαρτες και εκανε ρισταρτ

συνεχως βγαζει πως οι εφαρμογες δεν ανταποκρίνονται

Last edited:
οπως κ να εχει ο κρομ ειναι πολύ πιο αργός απο οτι ηταν... δεν ειχα θεμα με την ταχυτητα του μεχρι σημερα... δεν πεταγε αλλα ηταν οκ

τι έγινε ρε γμτ;;;;

πριν ανοιξα τους χαρτες και εκανε ρισταρτ

συνεχως βγαζει πως οι εφαρμογες δεν ανταποκρίνονται
Κάτι πρέπει να έπαιξε με την έγγραφή/διαγραφή μεγάλου όγκου δεδομένων. Για αυτό είναι αναγακιότητα η ύπαρξη sd slot στα τηλέφωνα. Είναι σχεδόν απίθανο να χτυπήσουν και τα δύο ταυτόχρονα συν την άνεση να κάνεις την κάρτα "μεταφορέα" χωρίς να επηρεάζεις την κύρια μνήμη. Και η google φαίνεται ότι πάει να ακολουθήσει πρακτικές Apple εδώ (το google music είναι παρών) κάτι το οποίο περιστασιακά μπορεί να οδηγήσει σε θέματα όπως αυτό.

Αν δεν έχεις τεράστιο όγκο δεδομένων και δεν βαριέσαι να στήνεις από την αρχή μάλλον μία επαναφορά εργοστασιακών θα σου λύσει το θέμα. Ή περιμένεις 1-2 μέρες να στρώσει από μόνο του, που μάλλον είναι λίγο δύσκολο. Πριν από αυτό όμως δοκίμασε και την διαγραφή κασέ στις βασικές εφαρμογές (play, dialer, χάρτες κλπ).

Με τον Chrome πάντως μην ξεχνάτε το sync με Bookmarks, ιστορικό κλπ με το PC για όσους και εκεί χρησιμοποιείτε Chrome. Γι' αυτό το λόγο κατήργησα τον FF στο PC..

Κάτι πρέπει να έπαιξε με την έγγραφή/διαγραφή μεγάλου όγκου δεδομένων. Για αυτό είναι αναγακιότητα η ύπαρξη sd slot στα τηλέφωνα. Είναι σχεδόν απίθανο να χτυπήσουν και τα δύο ταυτόχρονα συν την άνεση να κάνεις την κάρτα "μεταφορέα" χωρίς να επηρεάζεις την κύρια μνήμη. Και η google φαίνεται ότι πάει να ακολουθήσει πρακτικές Apple εδώ (το google music είναι παρών) κάτι το οποίο περιστασιακά μπορεί να οδηγήσει σε θέματα όπως αυτό.

Αν δεν έχεις τεράστιο όγκο δεδομένων και δεν βαριέσαι να στήνεις από την αρχή μάλλον μία επαναφορά εργοστασιακών θα σου λύσει το θέμα. Ή περιμένεις 1-2 μέρες να στρώσει από μόνο του, που μάλλον είναι λίγο δύσκολο. Πριν από αυτό όμως δοκίμασε και την διαγραφή κασέ στις βασικές εφαρμογές (play, dialer, χάρτες κλπ).
ομολογουμενως σιγα σιγα σαν να "ερχεται" στα ισια του αλλα πολύ αργά...
η επεναφορά εργοστασιακων θα μου διαγράψει sms, κλήσεις κλπ;;