Το Note II και το Note 3 έχουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Το ότι είναι πλαστικό δεν σημαίνει κάτι. Ναι, θα μου άρεσε να είναι αλουμίνιο. Αλλά όταν θα το κάνουν και αυτό να αντέχει σε πέσιμο ή να αυτοεπισκευάζεται. Είχα και το HTC One που είναι μακράν το πιο όμορφο και ποιοτικό τηλέφωνο. Και μια φορά μου έπεσε και έκλαιγα τα λεφτά μου.
Όλα τα iphone που είχα ή που έχει η γυναίκα, είναι μες τα χτυπηματάκια και τις γρατσουνιές. 750 κινητό, ακόμα και μια ελάχιστη αμυχή, την βλέπεις σαν τεράστια κρεατοελιά.
Με το Note II βρήκα την άγια χαρά μου. Ακόμα και να το χτυπήσω, με ένα 30άρι αλλάζει το πλαίσιο. Με 20 αλλάζω καπάκι. Με άλλα 20 έχω 2η μπαταρία. Με 30+20 πήρα φορτιστή ασύρματο και κάνω το κομμάτι μου και βολεύομαι απίστευτα.
Η μπαταρία του δεν υπάρχει απλά. Και, και, και.
Ο μόνος λόγος που δεν παίρνω ακόμα το 3, είναι για να πέσουν οι τιμές, αφού δεν έχει πια και τόση τεράστια διαφορά με το ΙΙ.
Αλλά μην ακούω για ποιότητα κατασκευής επειδή είναι αλουμίνιο το iphone. Είδα και το 5c, τόσο άσχημη γυαλιστερή πλαστικούρα, δεν έχω δει ούτε στο χειρότερο κινέζικο. Αλλά ξέχασα, δεν είναι πλαστικό, polycarbonate είναι.