[Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Μου άρεσε και η τοποθέτησή τους περί κόστους.Πάντως το τηλέφωνο είναι σούπερ..Να ήταν και φθηνότερο και απο πιο premium υλικά...Δεν ξέρω,αυτά τα φτηνιάρικα καπάκια και πλαίσια δεν αρμόζουν σε hi-end συσκευή..Σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον η Μηλιά είναι έτη φωτός μπροστά.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Μου άρεσε και η τοποθέτησή τους περί κόστους.Πάντως το τηλέφωνο είναι σούπερ..Να ήταν και φθηνότερο και απο πιο premium υλικά...Δεν ξέρω,αυτά τα φτηνιάρικα καπάκια και πλαίσια δεν αρμόζουν σε hi-end συσκευή..Σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον η Μηλιά είναι έτη φωτός μπροστά.
Λες αν τα υλικά ήταν καλύτερα,να το κράταγαν περισσότερο οι χρήστες και να μην το άλλαζαν κάθε 1-2 χρόνια?
Και μηλαράκηδες που έχουν τα υποτιθέμενα τηλέφωνα με καλά υλικά,δεν τα αλλάζουν μόλις βγει το καινούριο?
Στο κάτω-κάτω γι´αυτά τα υλικά πληρώνουν τη συσκευή 600 με 700 ευρώ ενώ το Νοτέλι έχει 550.

Σωκράτη έχω το τέταρτο μήλο εδω και τρια χρόνια,και την ποιότητα κατασκευής του δεν τη συγκρίνω με κανένα.Και ναι,αν είχα φράγκα να το αλλάξω θα έψαχνα μια συσκευή με τα γκάζια του note 3 και την ποιότητα υλικών του iphone 4 για να το κρατήσω ως που να τα φτύσει..

Σωκράτη έχω το τέταρτο μήλο εδω και τρια χρόνια,και την ποιότητα κατασκευής του δεν τη συγκρίνω με κανένα.Και ναι,αν είχα φράγκα να το αλλάξω θα έψαχνα μια συσκευή με τα γκάζια του note 3 και την ποιότητα υλικών του iphone 4 για να το κρατήσω ως που να τα φτύσει..

Συμφωνώ απολύτως!!!

Φοβάμαι ότι ανήκεις σε εκείνη την πολύ,μα πολύ μικρή μειοψηφία καταναλωτών που δεν αλλάζει καμία συσκευή αν δεν τα φτύσει (Μακάρι να μπορούσα βέβαια να ανήκω και εγώ σε αυτην...).
Μπορώ δε να σου πω ότι είσαι ο πρώτος αιφονάκιας που ξέρω ότι έχει μείνει στο 4.
Όλοι οι άλλοι (και μαζί τους κάτι εκατομμύρια ανά τον κόσμο) με το που θα βγει το νέο τρέχουν να το χρυσοπληρώσουν,ξεχνώντας την "πολύ καλή ποιότητα κατασκευής" του προηγούμενου.

Last edited:
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Η αλλαγή της συσκευής οφείλεται σε μια πληθώρα λόγων - κατά τη γνώμη μου- ανάμεσα στους οποίους δεν είναι η "απώλεια" μνήμης για την ποιότητα κατασκευής. Η υψηλή μεταπωλητική αξία των συσκευών κάνει ποιό εύκολο το θέμα αλλαγής. Τους υπόλοιπους λίγους δεν έχει νόημα να τους αναφέρω γιατί θα αρχίσει μια "αντιπαράθεση" η οποία δεν θα καταλήξει πουθενά.

Κοίτα Frank,το θέμα της ποιότητας κατασκευής για μενα ξεκινάει και σταματάει μόνο στην οθόνη της συσκευής και πουθενά αλλού.Το αν το καπάκι είναι αλουμίνιο ή πλαστικό του κερατά,με αφήνει παντελώς αδιάφορο.Είχα στην κατοχή μου το πρώτο iphone και το 3GS.
Στο πρώτο,το κρύσταλλο της οθόνης χαραζόταν με το παραμικρό.Όσο άλλαζαν τα μοντέλα,το φαινόμενο αυτό γινόταν όλο και πιο ανύπαρκτο.
Σήμερα πιστεύω ότι οι οθόνες των iphone στο θέμα αυτό,είναι ένα αν όχι δύο σκαλοπάτια μπροστά από αυτά των Samsung.
Από την άλλη,σπάνε πολύ πιο εύκολα σε περίπτωση πτώσης.

Σωκράτη έχω το τέταρτο μήλο εδω και τρια χρόνια,και την ποιότητα κατασκευής του δεν τη συγκρίνω με κανένα.

Συμφωνώ για την ποιότητα κατασκευής αλλά η οθόνη 4" του iphone είναι τραγικά μικρή για τα σημερινά δεδομένα οπότε προτιμώ σωστό μέγεθος οθόνης και πιο φτηνά υλικά.

Το Note II και το Note 3 έχουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Το ότι είναι πλαστικό δεν σημαίνει κάτι. Ναι, θα μου άρεσε να είναι αλουμίνιο. Αλλά όταν θα το κάνουν και αυτό να αντέχει σε πέσιμο ή να αυτοεπισκευάζεται. Είχα και το HTC One που είναι μακράν το πιο όμορφο και ποιοτικό τηλέφωνο. Και μια φορά μου έπεσε και έκλαιγα τα λεφτά μου.
Όλα τα iphone που είχα ή που έχει η γυναίκα, είναι μες τα χτυπηματάκια και τις γρατσουνιές. 750 κινητό, ακόμα και μια ελάχιστη αμυχή, την βλέπεις σαν τεράστια κρεατοελιά.
Με το Note II βρήκα την άγια χαρά μου. Ακόμα και να το χτυπήσω, με ένα 30άρι αλλάζει το πλαίσιο. Με 20 αλλάζω καπάκι. Με άλλα 20 έχω 2η μπαταρία. Με 30+20 πήρα φορτιστή ασύρματο και κάνω το κομμάτι μου και βολεύομαι απίστευτα.
Η μπαταρία του δεν υπάρχει απλά. Και, και, και.
Ο μόνος λόγος που δεν παίρνω ακόμα το 3, είναι για να πέσουν οι τιμές, αφού δεν έχει πια και τόση τεράστια διαφορά με το ΙΙ.
Αλλά μην ακούω για ποιότητα κατασκευής επειδή είναι αλουμίνιο το iphone. Είδα και το 5c, τόσο άσχημη γυαλιστερή πλαστικούρα, δεν έχω δει ούτε στο χειρότερο κινέζικο. Αλλά ξέχασα, δεν είναι πλαστικό, polycarbonate είναι.

Δηλαδή τι ποιότητα έχει ρε Σωκράτη το iphone? Μην τρελαθούμε κιόλας, απλά είναι όμορφο το γυαλί με το αλουμίνιο αντί για πλαστικό. Όσο για επισκευή σε περίπτωση πτώσης, άστα να πάνε καλύτερα. Εκτός ένα πάλι μιλάς για το λογισμικό, στο οποίο είμαι κάθετα αντίθετος. Τώρα τους έδωσε πράγματα που υπάρχουν χρόνια και το είπε innovation και καλά.
Για δες το kitkat, προτεραιότητα της Google να μπορεί να παίζει και σε παλιά smartphones με 500MB μνήμη. Για βάλε IOS 7 σε πίσω από 4άρι.
Τέλοσπάντων,εάν δεν είχα το ΙΙ, θα είχα πάρει ήδη το 3. Απλά το κορυφαίο κινητό στον πλανήτη αυτή την στιγμή από όλες τις απόψεις.

Μα νομιζω οτι εγραψα για την "ποιότητά" του βρε συ.Μονο στο τζαμι του και αυτη σε οτι εχει να κανει με γρατζουνιες.Για τα πεσιματα,εγραψα κι εγω οτι ειναι γτπ.

Φανατικός iphonakias μέχρι πρότινος. Το γεγονός όμως ότι μπορείς με 9 ευρώ (μάξιμουμ) να κάνεις τη πλάτη του κινητού σου καινούργια δε παίζεται. Ή να αλλάξω τη μπαταρία μου.
By the way........αλλαγή bezel έχει κάνει κάποιος σε note 2?

By the way........αλλαγή bezel έχει κάνει κάποιος σε note 2?
Μπορείς και μόνος σου σχετικά εύκολα και παραγγελία από eBay το bezel

https://www.youtube.com/watch?v=UT-2zrZ_aNo

Για αλλαγή στην Smartec το κόστος είναι γύρω στα 40euro και φυσικά δεν χάνεις την εγγύηση όπως αν το αλλάξεις μόνος σου.

Last edited:
Note III
Nα πω ότι με αυτή την συσκευή είμαι ενθουσιασμένος σχεδόν όπως με το πρώτο μου iPhone, τον Οκτώβριο του '07
Μάλλον θα πρέπει να το κοιτάξω αυτό :rip:

Και γω ειμαι με το galaxy s2 απο το 2011. Και μαλλον το επομενο μου κιν. καλα να μαστε θα ναι το θηριακι.Παλι ασπρουλι