[Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Καλημέρα και χρόνια πολλά.Μετά από αρκετά χρόνια σε iphone είμαι πλέον κάτοχος του Note 3.Οι πρώτες εντυπώσεις είναι κάτι παραπάνω από άριστες.Την οθόνη του δεν την χορταίνω, παραμετροποιείς σχεδόν τα πάντα.Προς το παρόν δεν μου έχει κάνει κάποιο κόλλημα και το μέγεθος συνηθίζεται γρήγορα.Από την άλλη με παίδεψε λίγο η μεταφορά του καταλόγου (αν και εκ των υστέρων κατάλαβα ότι ήταν απλό).Δεν έχω ακόμα πολύ χρόνο για να ασχοληθώ αλλά από την Κυριακή που βγαίνω σε άδεια θα το κάνω.Κατέβασα και στο Macbook το Kies αλλά δεν το έχω δουλέψει ακόμα, θα περάσω φωτογραφίες και τραγούδια.Τυχόν εφαρμογές που είναι χρήσιμες καθώς και 1-2 ωραία παιχνιδάκια ευπρόσδεκτα.Βλέπετε τώρα πήρα το βάπτισμα του πυρός στον κόσμο του android :twoguns:

Αχαχαχα δεν το έδωσα πίσω απλά στο νησί η εταιρεία που έχει και 4g στο υπόγειο δεν έπιανε με τίποτα :))
Ακόμα ασχολούμαι με παραμετροποίηση (ατελείωτη είναι) και προσπαθώ να βρω κάποιες καλές εφαρμογές.Δεν έγραψε κανείς κάτι :(
Να κατεβάσω κάποιο antivirus ή δεν χρειάζεται?Σήμερα μου ήλθε και η 32 κάρτα οπότε θα αρχίσω να κατεβάζω και ταινίες.Υπάρχουν κάποιες custom εφαρμογές της Samsung που είτε δεν μπορούν να μετακινηθούν στην κάρτα είτε δεν μπορώ να τις απεγκαταστήσω.Είναι λίγο σπάσιμο αυτό.Ακόμα δεν έχω προλάβει να το συνδέσω με το macbook pro να δω τί μπορώ να κάνω back up και τί όχι, πως μπορώ να φορτώσω ταινίες και φωτογραφίες κλπ.Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω τίποτα ringtones της προκοπής?

Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς (και αν) μπορώ να κάνω απενεργοποιήσω την εμφάνιση του αριθμού μου όταν καλώ κάποιον?

Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς (και αν) μπορώ να κάνω απενεργοποιήσω την εμφάνιση του αριθμού μου όταν καλώ κάποιον?

Για γενική χρήση, πας στο εικονίδιο του τηλεφώνου, πατάς το αριστερό κουμπί από το κεντρικό πλήκτρο, πας ρυθμίσεις, επιπλέον ρυθμίσεις και επιλέγεις ταυτότητα καλουντος

Εξαρτάται τη χρήση που το κανεις. Αν χρησιμοποιείς τορεντς κατέβασε την εφαρμογή του kickass torrents, to avg security για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Το ΑΒΒΥ εcard reader ειναι μία καταπληκτικη εφαρμογή για σκαναρισμα και αρχειοθέτηση επαγγελματικών καρτών. Google drive & Dropbox αν δε τα εχεις κανει ήδη. Το pxlexpress για επεξεργασία φωτογραφιών. Quick office & Polaris viewer. Από εκεί και πέρα όρεξη να εχεις να ψάχνεις.

Επίσης για μια χρήση μπορείς να βάζεις #31# μπροστά από τον αριθμό που θα καλέσεις. Τι εφαρμογές θέλεις γενικώς;

Επειδή είχα χρόνια iphone και μπαίνω πρώτη φορά στον κόσμο του android έχω ψιλοχαθεί γιατί είναι πολλές οι εφαρμογές που όμως οι περισσότερες από αυτές δεν είναι καλές.Μέχρι τώρα έχω κατεβάσει το Dr.Web , mobile care, clean master, AppMgr III, tapatalk, hd movies & pirate bay, polaris, trigger, tunein, zedge, audico. mx player.
Με ενδιαφέρει ένας σταθερός browser με flash, μια καλή εφαρμογή για φωτογραφίες, κάποια παιχνίδια στρατηγικής και puzzle και αν υπάρχει και κάτι που μπορεί να σας έχει κάνει εντύπωση καλοδεχούμενο.Το #31# σε τί χρησιμεύει?Το kickass έχει τορρεντ και τράκερ, ποιά η διαφορά τους?

Επίσης έχει δοκιμάσει κανείς την ασύρματη φόρτιση?

Last edited by a moderator:
Η ασύρματη φόρτιση δουλεύει μια χαρά, αλλά είναι πολύ αργή. Δεν συστήνεται παρά μόνο την νύχτα. Επίσης εάν έχεις ανοιχτό bluetooth και 3G μπορεί και να μην προλαβαίνει να φορτίσει. Εγώ το έχω μόνο για το βράδυ για να μην βάζω καλώδιο.

Επίσης για όποιον δεν ξέρει, εάν πιάσετε με τα 2 δάχτυλα (αντί για 1) και σύρετε από πάνω προς τα κάτω την οθόνη, εμφανίζονται όλες οι επιλογές από το quick menu της samsung και όχι μόνο μια γραμμή.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.Γνωρίζει κάποιος να προτείνει ένα καλό bluetooth?

Sony mw1 or sbh50. Με αναγνώριση κλήσεων, ανάγνωση μηνυμάτων, πλήρη διαχείριση του τηλεφωνικού καταλόγου από το Bluetooth. Λατρεία :-)