[Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Έχει ένα πολύ ωραίο ή qi που επιτρέπει και ασύρματη φόρτιση της συσκευής. Αν το χρησιμοποιείς αρκετά ως πλοηγό στο αμάξι είναι πολύ χρήσιμη λύση. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω λινκ. Απλώς θα πρέπει να προμηθευτείς ως έξτρα το τσιπάκι που επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση που είναι ένα έξτρα κόστος 5-9 ευρώ. http://m.ebay.com/sch/i.html?kw=qi+...m2428.l1311.R1.TR5.TRC0.Xwireless+charger+car

Πολύ καλή και αυτή που πήρες. Ήταν και στα δικά μου πλάνα αλλά Από τη στιγμή που πήρα ασύρματο φορτιστή για το σπίτι προτίμησα και ασύρματη φόρτιση στο αμάξι.

Καλημέρα ,για να συμπληρωθεί το πακέτο είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο bluetooth headsets και θέλω γνώμες (ή και άλλες δοκιμασμένες προτάσεις)
http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=10865
https://guaranty.skroutzstore.gr/p.Plantronics-Voyager-PRO-HD.778147.html
τώρα είδα και αυτό
https://guaranty.skroutzstore.gr/p.Plantronics-Voyager-Legend.778153.html

Last edited:
Κανε κανα search στο google για τα plantronics γιατι διαβαζω που και που ασυμβατοτητες με android συσκευές (προφανώς οχι ολες).
Και τα 3 που εβαλες ειναι εξαιρετικά.

Το είδα και εγώ αλλά διάβασα ότι μετά από την τελευταία αναβάθμιση λύθηκε το πρόβλημα.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Το Voyager Legend έχω και εγώ...........ότι καλύτερο μακράν

ps
είχα αγοράσει και το SBH52 το οποίο είναι εξαιρετικό, ειδικά που απαντάς σαν μικρο τηλεφωνάκι, αλλά δεν με βόλεψε καθόλου στο αυτοκίνητο επειδή τα ακουστικά είναι με καλώδιο.

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Το Voyager Legend έχω και εγώ...........ότι καλύτερο μακράν

ps
είχα αγοράσει και το SBH52 το οποίο είναι εξαιρετικό, ειδικά που απαντάς σαν μικρο τηλεφωνάκι, αλλά δεν με βόλεψε καθόλου στο αυτοκίνητο επειδή τα ακουστικά είναι με καλώδιο.
Μπορείς να στριμάρεις μουσική έτσι? Φωνητικές εντολές δεν λειτουργούν λόγω γλώσσας φαντάζομαι.Κάθεται καλά στο αυτί? (το βλέπω σχετικά μεγάλο αλλά όχι βαρύ).Τί τηλέφωνο έχεις?Αντιμετώπισες προβλήματα ασυμβατότητας?Μόνο αυτά :2thumb22sup:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Σε όλα ναι.
Παίζει άψογα σε Note 3 και iPhone 5S αλλα και σε iPad & Mac

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς (και αν) μπορώ να κάνω απενεργοποιήσω την εμφάνιση του αριθμού μου όταν καλώ κάποιον?

#31# πριν τον αριθμο που θες να καλεσεις, αν δε θες μονιμα επιλεγμενη την αποκρυψη

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Jigwii, σε iPhone δε δείχνει όνομα καλούντος παρά μόνο αριθμό σωστά?

Καλημέρα!
Για το PLT Legend μιλάω πιο πάνω

edit:
Tο SBH52 δεν το έχω πια. Πάντως μόνο για iPhone δεν θα το αγόραζα

Last edited:
To kies3 το χρησιμοποιείται? Αν όχι υπάρχει κάποιο ανάλογο? Μου έχει δώσει την εντύπωση ότι είναι το πιο κακογραμμένο software που έχω δει τα τελευταία χρόνια.

To kies3 το χρησιμοποιείται? Αν όχι υπάρχει κάποιο ανάλογο? Μου έχει δώσει την εντύπωση ότι είναι το πιο κακογραμμένο software που έχω δει τα τελευταία χρόνια.

Δεν θα έχεις χρησιμοποιήσει το iTunes τότε :D

edit:
Tο SBH52 δεν το έχω πια. Πάντως μόνο για iPhone δεν θα το αγόραζα

Εννοείται. Εγώ έχω το mw1 και είμαι σούπερ ικανοποιημένος με το note 2 που χρησιμοποιώ αλλά επειδή μου δώσανε iPhone από τη δουλειά ήθελα να μάθω μπας και δουλεύει το sbh52 πλήρως συμβατά με το iPhone διότι το mw1 δεν. Αυτό όμως που ανακάλυψα τυχαία είναι ότι ακόμη και αν με παίρνουν τηλέφωνο στο iPhone μου βγάζει αναγνώριση και όνομα καλούντος στο mw1 αρκεί η επαφή να είναι περασμένη στο note. Οπότε όλα καλά :)

Last edited by a moderator:
Δοκιμασμένο το Carbon smart?
Είναι εντάξει η ποιότητα των κλήσεων και η μπαταρία? ..........από εμφάνιση πάντως ''σκίζει''

ps
To iTunes φυσικά και δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το άθλιο Kies

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το τηλέφωνο σε μαύρο χρώμα.
Ανοίγοντάς το,έκανε αναβάθμιση από την 4.3 στην Kik-Kat 4.4.2.
Είμαι στο τσακ να το ρουτάρω με ένα κάρο @@@ εφαρμογές που έχει επάνω.
Διαφορές με το Note 2.
Στην ανάλυση της οθόνης,ψιλοπράγματα.Από μπαταρία δεν ξέρω ακόμα μιας και παίζω με την φόρτιση που ειχε η μπαταρία.
Τι με ενθουσίασε.
Τουλάχιστο 2πλάσια για να μην πω τριπλάσια ταχύτητα ανάγνωσης/μεταφοράς από και προς την εξωτερική κάρτα sd,στην μνήμη του τηλεφώνου.
Αισθητά ταχύτερο browsing με τον Dolphin(wifi).
Κλείδωσε αμέσως το tv watch με την LG tv μου,μετατρέποντας το τηλέφωνο σε τηλεχειριστήριο αυτής.
Μου άρεσε το ότι είναι αρκετά ελαφρύτερο και σίγουρα πολύ πιο όμορφο και κομψό από το 2.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.