[Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Πάρε universal για το αμάξι.
Η αυθεντική scover θήκη είναι η καλύτερη.Αυτή φόραγε όταν το είχα.
Καλοριζικο!

Καλώς ήρθες στον πολιτισμό. Αφού δεν τρόμαξες με το μέγεθος, δε θα τρομάξεις με τίποτα άλλο, don't worry.

Φυσικά και δεν είναι τέλειο, φυσικά και θα έχει πράγματα που θα σου σπάσουν τα νεύρα, αλλά η overall εμπειρία θα σε κάνει να μη σκέφτεσαι καν να γυρίσεις πίσω.

(Μιλάω για το Android, δεν έχω Note αλλά S4 - για την ώρα πάντα)

Ευχαριστώ παίδες...

έλλειψη νο1 προς το παρόν.... scroll to top.... αυτό που στο iOS γίνεται με tap στην statusbar...

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

έλλειψη νο1 προς το παρόν.... scroll to top....

Με γειαααα

Βάλε Dolphin Browser. Έχει αυτό που ζητάς και δεκάδες άλλα features που κανουν την πλοήγηση παιχνιδάκι
+
το ότι είναι ο πιο γρήγορος σε συνδυασμό με Dolphin Jetpack

Last edited:
Ξέρεις τι, δεν είναι μόνο στον browser αλλά παντού στο κινητό... στις επαφές πχ... όπου έχει λίσστες που σκρολλάρει....

thanks για τον delphin θα τον δοκιμάσω!!!

Βάση για το αυτοκίνητο,ΜΟΝΟ αυτή:
http://www.extreme-mobile.gr/p.Sams...-i9300-S3-Galaxy-note-2-n7100-k-a.653473.html
Aπίστευτη ποιότητα κατασκευής.Στα συν της,ο πανεύκολος τρόπος που ανοίγεις τις δαγκάνες για να βγάλεις το τηλέφωνο.

Για βάση με ψήνει αυτή: http://www.exogear.com/products-exomount-touch-cd-slot-mount.html#prettyPhoto

βέβαια χάνεις το cd που όμως δεν το χρησιμοποιώ...

Για την οθόνη, έχει 113535 διαφορετικά screen protector... από 2 μέχρι 20 ...

να πάρω ότι να'ναι; να πάρω το επίσημο της samsung? 8,5 το έχει....

πήγα στα public να πάρω το s-view cover.... 65 το είχε... τους ευχαρίστησα ευγενικά και έφυγα μακριά... υπάρχει και με 35 ... που και πάλι πολλά είναι... https://www.skroutz.gr/s/4121969/Samsung-S-View-Cover-Black-N9005-Galaxy-Note-III.html

το πενάκι απίστευτο... αναγνωρίζει και ελληνικά...

Για βάση με ψήνει αυτή: http://www.exogear.com/products-exomount-touch-cd-slot-mount.html#prettyPhoto

βέβαια χάνεις το cd που όμως δεν το χρησιμοποιώ...

Για την οθόνη, έχει 113535 διαφορετικά screen protector... από 2 μέχρι 20 ...

να πάρω ότι να'ναι; να πάρω το επίσημο της samsung? 8,5 το έχει....

πήγα στα public να πάρω το s-view cover.... 65 το είχε... τους ευχαρίστησα ευγενικά και έφυγα μακριά... υπάρχει και με 35 ... που και πάλι πολλά είναι... https://www.skroutz.gr/s/4121969/Samsung-S-View-Cover-Black-N9005-Galaxy-Note-III.html

το πενάκι απίστευτο... αναγνωρίζει και ελληνικά...

Παρά πολύ καλή επιλογή αλλά εξαρτάται από το CD που έχει το αυτοκίνητο σου. Εμένα πχ στο εταιρικό κάθεται σούπερ αλλά στο δικό μου επειδή η CD slot Είναι 2-3 cm πιο μέσα δεν κάθεται Καλά. Οπότε θέλει λίγο προσοχή

Παρά πολύ καλή επιλογή αλλά εξαρτάται από το CD που έχει το αυτοκίνητο σου. Εμένα πχ στο εταιρικό κάθεται σούπερ αλλά στο δικό μου επειδή η CD slot Είναι 2-3 cm πιο μέσα δεν κάθεται Καλά. Οπότε θέλει λίγο προσοχή

αν το εταιρικό είναι vw όπως τα περισσότερα τότε θα είμαι μια χαρά!!!!

Είχα ένα bluetooth sony mw600... Πολύ ευχαριστημένος, και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, για την χρήση που του κάνω, και καλή ποιότητα ήχου. Με το iPhone από το iOS 6 και μετά έτρωγε κολλήματα, έχανε την σύνδεση κλπ...

Με το android λειτουργεί μια χαρά, με ένα όμως τεράστιο μειονέκτημα.... δεν εμφανίζει στην οθόνη του bluetooth το όνομα αυτού που σε παίρνει όταν έχεις τον αριθμό στις επαφές... ψάχνοντας στο internet βρήκα πως αυτό είναι πρόβλημα που υπάρχει γενικότερα στο android. Ψάχνοντας λίγο ακόμα βρήκα πως η sony έχει κάποιες εφαρμογές που παρακάμπτουν αυτά τα θέματα... για το mw600 δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει για το Sony SBH50 το οποίο έτυχε να το έχω να κάθεται! Το σέταρα και όλα καλά!!!

Για προστασία οθόνης σκέφτομαι αυτή: http://www.tvc-mall.com/details/Nil...laxy-Note-3-N9005-Suite-Edition-MPS-N9005-17/

την έχει δοκιμάσει κάποιος, ή αν έχει ακούσει τίποτα; Το κατάστημα πρώτη φορά το συναντάω, φαίνεται να έχει paypal Θα το δοκιμάσω...

Δεν ξέρω αν πραγματικά χρειάζεσαι προστασία οθόνης. Οι οθόνες της Samsung γενικά είναι σκυλιά.

ξέρεις τι, αυτός ο διάολος δεν μπαίνει στην τσέπη... οπότε ή στην τσέπη του μπουφάν το χειμώνα, ή στο τσαντάκι το καλοκαίρι ή στις τσέπες της βερμούδας... χύμα μαζί με άλλα πράγμα, τσιγάρα αναπτήρες, κλειδιά...

οπότε...

Βρήκα μια επίσημη εφαρμογή της samsung, smart switch...

κάνει μεταφορά και από icloud!!!

την δοκιμάζω να δω τι θα φέρει... έτσι και αλλιώς πρέπει κάτι να κάνω με τις επαφές μου γιατί ορισμένες τις έχω 3πλες.... χεχεχε... μπέρδεμα...

edit

το ρημάδι φέρνει, επαφες, ημερολόγιο, μηνύματα, σημειώσεις, εικόνες, αρχείο κλήσεων, ξυπνητήρια, κωδικούς wifi και σελιδοδείκτες...

περιμένω να δω τι θα φέρει!!!!!

respect

Last edited:

Ευχαριστώ παίδες...

έλλειψη νο1 προς το παρόν.... scroll to top.... αυτό που στο iOS γίνεται με tap στην statusbar...

Στο note 3 Φεν υπάρχει πλεον το μενού κινηση;
Σε αυτό έχει επιλογή με διπλό χτύπημα στον πάνω μέρος της συσκευής να σε πηγαίνει στην κορυφη της λίστας.
Δουλεύει άψογα στην λίστα των επαφών και στα mail.

Re: [Off-Topic] Note 3

Υπόψιν ενάμιση μήνα μετά ακόμη περιμένω το 4.4
Αναβάθμιση με ρυθμούς ελληνικού Δημοσίου

Περιμένοντας το Note (για 2η φορά) :music-smiley-005:

bzqw.jpg

00ln.jpg

wei4.jpg

Πραγματικά, αυτά είναι τα ωραιότερα back cover
Με γειαααα Άκη........ ξανά

Δωσε μας link για τ extra battery kit

Είχα πάρει από eBay εδώ και καιρό την Blue Lime και περιέργως ακριβότερα από ότι τώρα που τ έφεραν και εδώ

Last edited:
Πραγματικά, αυτά είναι τα ωραιότερα back cover
Με γειαααα Άκη........ ξανά

Δωσε μας link για τ extra battery kit

Είχα πάρει από eBay εδώ και καιρό την Blue Lime και περιέργως ακριβότερα από ότι τώρα που τ έφεραν και εδώ
Αυτό που με χάλασε στο back cover είναι ότι είναι πλαστικό, δεν σου
δίνει καθόλου αίσθηση δέρματος σαν το μαύρο που φοράει το note.

Battery Kit - 34.9€

Back Cover - 12.9€

Last edited:
Αυτό που με χάλασε στο back cover είναι ότι είναι πλαστικό, δεν σου
δίνει καθόλου αίσθηση δέρματος σαν μαύρο που φοράει το note.

Battery Kit - 34.9

Back Cover - 12.9
Aπό το δικό μου λευκό πάντως είναι καλύτερο και πλησιάζει την αίσθηση του μαύρου.

Thanks 4 links

Μόλις παρέλαβα το δικό μου σε λευκό , αγορά από το birdphone στα 399 ευρώ (άψογη η εξυπηρέτηση από το κατάστημα το συνιστώ ανεπιφύλακτα).

Μόλις παρέλαβα το δικό μου σε λευκό , αγορά από το birdphone στα 399 ευρώ (άψογη η εξυπηρέτηση από το κατάστημα το συνιστώ ανεπιφύλακτα).

Με γειααααα :a0210:
Αναμένουμε τις εντυπώσεις σου