[Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Μόλις παρέλαβα το δικό μου σε λευκό , αγορά από το birdphone στα 399 ευρώ (άψογη η εξυπηρέτηση από το κατάστημα το συνιστώ ανεπιφύλακτα).
Καλορίζικο.Περιμένω με αγωνία κι εγώ τις εντυπώσεις σου.

Να σαι καλά ρε Σωκράτη και ευχαριστώ για την βοήθεια (ξέρεις εσύ). Πρώτες εντυπώσεις το κινητό είναι πύραυλος , ψάχνω να βρω τα αρνητικά βασικά γιατί τα θετικά τα ξέρει όλος ο κόσμος , πάντως το κινητό το συνήθισα ως μέγεθος μέσα στα πρώτα 10 λεπτά , του πήρα και μια θήκη να μην είναι εκτεθειμένο (απατεώνες στην Samsung να χρεώνουν 50 ευρώ το flip case αλλά δυστυχώς δεν βρήκα σε 3 καταστήματα που πήγα κάτι καλό και πιο φτηνό και δεν ήθελα να διακινδυνεύσω να το κυκλοφορώ εκτεθειμένο).

Ας σημειώσω ότι ήρθε με 4.4.2 φορτωμένο από πριν και είναι προέλευσης Γερμανίας. Επίσης θα ξαναπώ με κίνδυνο να κατηγορηθώ ότι κάνω διαφήμιση ότι Birdphone=respect , με πήραν ως και τηλέφωνο να με ενημερώσουν για τα δικαιώματα μου (DOA 7 ημερών κτλ)!

Ποτε δε χρησιμοποιούσα θήκες μέχρι σήμερα αλλα το note 3 λόγο μεγέθους χρειάζεται. Για πείτε ποια θεωρείτε καλύτερη και ποια χρησιμοποιείτε εσείς?

Ν
Ας σημειώσω ότι ήρθε με 4.4.2 φορτωμένο από πριν και είναι προέλευσης Γερμανίας. Επίσης θα ξαναπώ με κίνδυνο να κατηγορηθώ ότι κάνω διαφήμιση ότι Birdphone=respect , με πήραν ως και τηλέφωνο να με ενημερώσουν για τα δικαιώματα μου (DOA 7 ημερών κτλ)!

Πφφφ ψωνίζεις απο skroutzομαγαζα ρε Yperion.
Ειναι του σατανά, τα κινητά τους εκπέμπουν ραδιενέργεια, είναι πιο αργά, είναι κινέζικα, χαλάνε σε 66 μέρες και στις αποθήκες σκοτώνουν φώκες.
:p

Η Flip Case μπορεί να είναι ακριβή αλλά είναι εξαιρετική ποιοτικά, εγώ έχω την Neo Hybrid (GS4) και είναι εξίσου ποιοτική αλλά όσο να πεις κάνει το κινητό να φαίνεται μεγαλύτερο απ'ότι είναι.

Έχουν θέμα ανάλογα με την έκδοση του android. Διάβασε προσεκτικά τα descriptions γράφουν τι εκδόσεις υποστηρίζουν. Νομίζω πως προς το παρόν υποστηρίζουν 4.3 και όχι 4.4.2

καλορίζικο Γιάννη!

Ψήνομαι και εγώ, εκτός αν βρω το Note 2 σε (πραγματικά) καλή τιμή

Το birdphone ειναι πολυ καλό μαγαζί, συνιστάται ανεπιφύλακτα..

καλορίζικο Γιάννη!

Ψήνομαι και εγώ, εκτός αν βρω το Note 2 σε (πραγματικά) καλή τιμή

Το birdphone ειναι πολυ καλό μαγαζί, συνιστάται ανεπιφύλακτα..

Ευχαριστώ πολύ. Δες και το Note 3 "Neo" , βασικά είναι στα χαρακτηριστικά του Note 2 αλλά με πιο σύγχρονο σχεδιασμό , δεν νομίζω ότι θα καταλάβεις και μεγάλη διαφορά από το 3 και θα γλιτώσεις και 100 ευρώ.

@Georget , ναι η αυθεντική θήκη είναι όπως την βλέπω. Εδώ ξεκινάει αρκετά πιο ακριβά...

http://www.skroutz.gr/s/4059454/Samsung-S-View-Flip-Cover-White-N9005-Galaxy-Note-III.html

Last edited:
CAM00085.jpg

Και μια φωτογραφία.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι.
Όταν ανοίγω την εφαρμογή της κάμερας,πατώντας πάνω στην οθόνη-και όχι το εικονίδιο με την φωτογραφική μηχανή-βγάζει αμέσως φωτό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εστιάσει σωστά ο φακός.
Σε όλα τα άλλα τηλέφωνα που είχα,πατώντας πάνω στην οθόνη,ο φακός εστίαζε σε εκείνο το σημείο και αφού είχε καθαρίσει η εικόνα,επέλεγα το εικονίδιο για λήψη.
Έχω ρυθμίσει κάτι λάθος?

Σωκράτη όταν ανοίξεις την κάμερα πάτα... Ρυθμίσεις > Πατ. για λήψη φωτ. > Ανενεργό :smile:

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 3

Στο δικό μου ήταν ανενεργό , ήταν όμως ενεργοποιημένη η συνεχής λήψη για κάποιον λόγο.

Συνολικά το μόνο αρνητικό που έχω βρει είναι η λήψη της κάμερα σε συνθήκες χαμηλού φωτός που είναι μέτρια. Άντε να βάλω και το UI της Samsung που θέλει λίγο ραφινάρισμα , στα υπόλοιπα το τηλέφωνο είναι άψογο , ακόμη και το ηχείο για το οποίο διαμαρτύρονται κάποιοι εμένα μου φαίνεται μια χαρά και σε ένταση και σε απόδοση.