oi πρώτες εντυπώσεις...
Τα θετικά :
Τρομερή οθόνη, η amoled είναι απόλαυση, αλλα μονο σε εσωτερικό χώρο. Το μαυρο της αβυσαλεο και επιτελους καλα χρώματα σε Samy!
Η QHD ανάλυση δεν μπορώ να πω ότι έκανε μεγάλη διαφορα, αλλα εφόσον δεν επηρεάζει πολύ τη μπαταρια, είναι καλοδεχούμενη.
Η θερμοκρασία λευκου είναι πολύ σωστη , το ίδιο και το grey scale. Έντονα χρώματα , χωρίς να είναι "ψεύτικα" .
Ποιο προφίλ χρησιμοποιείς?
Το softwrae φυσικά είναι (πάλι) το αδύνατο σημείο και μερικές φορές φαίνεται να "διστάζει" και να ψιλό λαγκαρει.
Ξέρω ότι διορθώνεται με άλλο launcher αλλα χάνεις αλλα καλούδια έτσι.
Τι ακριβώς χάνεις γιατί ακόμη δεν έχω ανακαλύψει κάτι που χάνω.
Αυτό όμως που με απογητευσε αρκετά είναι το TW της Samy....το περίμενα πολύ πιο πλήρες και λειτουργικό.
Έχει πολλές μικρές ατέλειες και αδυναμίες.
Πχ... στα favorites contacts δε μπορεις να κανεις αναδιάταξη (rearrange) όπως θέλεις ! Τις βάζει αλφαβητικά νομίζω ... είναι το μονο κινητό που ξέρω να το κάνει αυτό.
Αυτό δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της samsung γιατί και στο LG G3 το ίδιο ήταν.
Στο phone app επίσης δεν μπορείς ν αλλάξεις tabs (recent, favs, contacts κλπ) με swipe left-right γοα ευκολότερη χρήση με ένα χέρι!
Κι αυτό νομίζω έτσι ήταν στο LG
Δεν έχει profiles (όπως είχε το oneplus) για μπορεί να τα εναλλασει , ανάλογα με το location - wifi - κλπ .
Αυτό μου είχε λύσει τα χερια στο oneplus , οπου μπορούσε ν αλλάζει profiles ανάλογα τη τοποθεσία ή το ενεργό wifi δίκτυο.
Ούτε το LG είχε. Μήπως δεν είναι θέμα samsung αλλά λειτουργικού?
Δεν έχει notifications budjes σε πολλές εφαρμογές , πχ gmail , για να ξέρεις ποσα αδιάβαστα mail έχεις ... το ίδιο και με μερικές άλλες εφαρμογές.
Nova launcher + Tesla plugin = 3
Δεν έχει double tap για ανοιγοκλείσιμο συσκευής και gestures controls όταν είναι σε sleep η συσκευή.
Με Nova launcher το double tap γίνεται. Όταν είναι σε sleep όμως δεν νομίζω
Θετικό είναι ότι το bloatware έχει μειωθεί αρκετά .
Πιστεύω ότι αυτή η συσκευή (hardware) είχε το software της Cyanogen θα ήταν ηκαλυτερη επιλογή σε android με διαφορα.
Μου αρέσει που αναφέρεις ότι θα ήταν η καλύτερη android συσκευή. Τα iphone είναι εκτός συναγωνισμού φαντάζομαι
Gia μπαταρια φυσικά είναι νωρίς να πω.
Η εξερεύνηση συνεχίζεται ....