[Επίσημο] Samsung Galaxy Note 4

Τοσο πανω απο το ip6 ?

Μιλάμε για ψηφοφορία από καταναλωτές που φροντίζουν να ενημερώνονται , όχι για τον μέσο όρο που δεν ξέρει ούτε ότι το iphone έχει μείνει στα 8 Mp camera και δεν έχει καν ανάλυση FullHd.

Για συσκευη 600 ευρω και λιγα λεει.
Αυτα σε δυο χρονακια στο 7 και αν...
Τελικα δεν ειναι μηλο αυτο, λαμαρινα ειναι και αν τη δαγκωσεις τη γ@μησες.

Πολύ ωραίο κινητό, αλλά δεν με βλέπω να το κρατάω πολύ!!! :p

Note4_Akis_K_avclub_gr.jpg

(Sent from Note 4)

Last edited:
Αν βγει το S6 με οθόνη 5.5" όπως λέγεται θα αντικαταστήσω το Note 3 με αυτό , το Note 4 αν και καλύτερο από το 3 δεν έχει και μεγάλες διαφορές , άσε που το ηχείο πίσω και το usb που έγινε 2.0 από 3.0 αποτελούν πισωγύρισμα.

Αν βγει το S6 με οθόνη 5.5" όπως λέγεται θα αντικαταστήσω το Note 3 με αυτό , το Note 4 αν και καλύτερο από το 3 δεν έχει και μεγάλες διαφορές , άσε που το ηχείο πίσω και το usb που έγινε 2.0 από 3.0 αποτελούν πισωγύρισμα.

καλά και με το Note 3 είσαι πολύ καλά . Δεν χρειάζεται να κάνεις την αλλαγή .

Μία ερώτηση, λίγο ανόητη ίσως για κάποιους. Υπάρχουν καταστήματα στο σκρουτζ, στην Αθήνα (εγώ μένω Θεσσαλονίκη), που πουλάνε το Note 4 στα 540 ευρώ για παράδειγμα. Μιλάμε για 300 ευρώ χαμηλότερα από το Πλαίσιο, το Public κλπ. Να εμπιστευτώ αυτά τα μαγαζιά; Ρωτάω γιατί δεν νομίζω οι υπάλληλοι, τα ενοίκια, ρεύματα κλπ να δικαιολογούν τη διαφορά αυτή. Υπάρχει κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ;
Ευχαριστώ.

Με ποια λογικη αλλαξαν το usb3 σε usb2 ?

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note 4

Μία ερώτηση, λίγο ανόητη ίσως για κάποιους. Υπάρχουν καταστήματα στο σκρουτζ, στην Αθήνα (εγώ μένω Θεσσαλονίκη), που πουλάνε το Note 4 στα 540 ευρώ για παράδειγμα. Μιλάμε για 300 ευρώ χαμηλότερα από το Πλαίσιο, το Public κλπ. Να εμπιστευτώ αυτά τα μαγαζιά; Ρωτάω γιατί δεν νομίζω οι υπάλληλοι, τα ενοίκια, ρεύματα κλπ να δικαιολογούν τη διαφορά αυτή. Υπάρχει κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ;
Ευχαριστώ.
Αυτές οι εταιρίες είναι συμβεβλημενες με εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Πουλάνε λοιπόν σε ψηλες τιμές για να μπορούν να καλύπτουν τα bonus. Πχ μια αναβάθμιση μπορεί να επιβραβευεται και με 20 . Επίσης υπάρχουν και τα εσωτερικά έξοδα της Wind πχ που συνεργάζεται με το Public. Και αυτά κάπου πρέπει να βγουν.

Συγκεντρωτικα. Το μικρό μαγαζί βάζει ένα χχχ καπέλο στην τιμή αγοράς μόνο και μόνο για τα δικά του έξοδα. Ο μεγάλος έχει το κέρδος του, και τις προμήθειες της μητρικής εταιρίας που είναι μεγάλες. Οπότε ανεβαίνουν οι τιμές στο Θεό.

Τα περισσότερα μαγαζιά είναι αξιόπιστα. Απλά πρέπει να προσέχεις αν αυτό που θα αγοράσεις είναι ευρωπαϊκό η όχι. Με τα πρώτα δεν έχεις θέμα στην εγγύηση. Με τα Δευτέρα όμως πολύ πιθανό να έχεις.

Ευχαριστώ.

Το Note 3 το πήρα από το Birdphone πέρυσι το Πάσχα στα 399 ευρώ όταν ο Κωτσόβολος και ο Γερμανός το είχαν 749 ευρώ! Εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά στο hardware , απλά είναι παραεισαγωγή απο άλλη Ευρωπαϊκή χώρα αλλά έχει 2 χρόνια εγγύηση Samsung (Πανευρωπαϊκή) , μάλιστα επειδή το δικό μου είναι Γερμανικό συνήθως παίρνω τις αναβαθμίσεις πριν απο τα Ελληνικά.

ΥΓ. Από το Phonegallery που έχει το Note 4 στα 550 έχω πάρει tablet των παιδιών , ούτε με αυτό το κατάστημα είχα κάποιο θέμα.

Eυχαριστώ και τους 2 που απαντήσατε, βοηθήσατε πολύ. Είχα σχεδόν βρεθεί σε αδιέξοδο, καθώς θεωρούσα αδιανόητη τη διαφορά των 350 σχεδών ευρώ. Κι όλα αυτά ξεκίνησαν γιατί δυστυχώς δεν μπορώ εδώ στη Θεσσαλονίκη να βρω αυτές τις χαμηλές τιμές, ώστε να πάω από το κατάστημα και να το πάρω. Πρέπει να το παραγγείλω από Αθήνα. Αλλιώς πρέπει να πληρώσω 850 ευρώ.

Ειλικρινη μου απορια. Με ποια λογικη υπαρχει αυτη η τοσο μεγαλη διαφορα. ? Μεταφορικα, ΦΠΑ κλπ ?
Μιλαμε για 200 ευρω διαφορα. Ποτε μου δεν καταλαβα με ποια δικαιολογια κερδοσκοπουν τοσο πολυ Ελλαδα.