Yperion
AVClub Fanatic
Τοσο πανω απο το ip6 ?
Μιλάμε για ψηφοφορία από καταναλωτές που φροντίζουν να ενημερώνονται , όχι για τον μέσο όρο που δεν ξέρει ούτε ότι το iphone έχει μείνει στα 8 Mp camera και δεν έχει καν ανάλυση FullHd.
Τοσο πανω απο το ip6 ?
Αν βγει το S6 με οθόνη 5.5" όπως λέγεται θα αντικαταστήσω το Note 3 με αυτό , το Note 4 αν και καλύτερο από το 3 δεν έχει και μεγάλες διαφορές , άσε που το ηχείο πίσω και το usb που έγινε 2.0 από 3.0 αποτελούν πισωγύρισμα.
Αν βγει το S6 με οθόνη 5.5" όπως λέγεται θα αντικαταστήσω το Note 3 με αυτό , το Note 4 αν και καλύτερο από το 3 δεν έχει και μεγάλες διαφορές , άσε που το ηχείο πίσω και το usb που έγινε 2.0 από 3.0 αποτελούν πισωγύρισμα.
Με ποια λογικη αλλαξαν το usb3 σε usb2 ?
Αυτές οι εταιρίες είναι συμβεβλημενες με εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Πουλάνε λοιπόν σε ψηλες τιμές για να μπορούν να καλύπτουν τα bonus. Πχ μια αναβάθμιση μπορεί να επιβραβευεται και με 20 . Επίσης υπάρχουν και τα εσωτερικά έξοδα της Wind πχ που συνεργάζεται με το Public. Και αυτά κάπου πρέπει να βγουν.Μία ερώτηση, λίγο ανόητη ίσως για κάποιους. Υπάρχουν καταστήματα στο σκρουτζ, στην Αθήνα (εγώ μένω Θεσσαλονίκη), που πουλάνε το Note 4 στα 540 ευρώ για παράδειγμα. Μιλάμε για 300 ευρώ χαμηλότερα από το Πλαίσιο, το Public κλπ. Να εμπιστευτώ αυτά τα μαγαζιά; Ρωτάω γιατί δεν νομίζω οι υπάλληλοι, τα ενοίκια, ρεύματα κλπ να δικαιολογούν τη διαφορά αυτή. Υπάρχει κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ;
Ευχαριστώ.
Μία ερώτηση, λίγο ανόητη ίσως για κάποιους. Υπάρχουν καταστήματα στο σκρουτζ, στην Αθήνα (εγώ μένω Θεσσαλονίκη), που πουλάνε το Note 4 στα 540 ευρώ για παράδειγμα. Μιλάμε για 300 ευρώ χαμηλότερα από το Πλαίσιο, το Public κλπ. Να εμπιστευτώ αυτά τα μαγαζιά; Ρωτάω γιατί δεν νομίζω οι υπάλληλοι, τα ενοίκια, ρεύματα κλπ να δικαιολογούν τη διαφορά αυτή. Υπάρχει κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ;
Ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.