[Επίσημο] Samsung Galaxy Note II

Παίδες, επειδή βλέπω πολύ κόσμο να το ψάχνει, μπορείτε πολύ εύκολα να το βρείτε σε εξευτελιστικές τιμές (330-370) σχεδόν καινούργιο (1 βδομάδα - 1 μήνα) στις αγγελίες του insomnia. Δεν ξέρω γιατί αλλά τα σκοτώνουνε χωρίς λόγο. Η τιμή για το κινητό είναι πραγματικά χώμα.

Παίδες, επειδή βλέπω πολύ κόσμο να το ψάχνει, μπορείτε πολύ εύκολα να το βρείτε σε εξευτελιστικές τιμές (330-370) σχεδόν καινούργιο (1 βδομάδα - 1 μήνα) στις αγγελίες του insomnia. Δεν ξέρω γιατί αλλά τα σκοτώνουνε χωρίς λόγο. Η τιμή για το κινητό είναι πραγματικά χώμα.

Δε ξέρω και εγώ το λόγο αλλά μάλλον προς τα εκεί θα στραφώ και εγώ διότι βλέπω οτι συμφέρει ;) Άντε να φύγει το s3

Παρέλαβα σήμερα το τηλέφωνο και είναι μακράν το ομορφότερο τηλέφωνο της Samsung.
Tο καφέ το κάνει να φαίνεται μικρότερο και στυλάτο αναδυκνείοντας και ένα τόνο πολυτέλειας.
Το κουφό που συνέβει είναι ότι μόλις άνοιξα το wifi συνδέθηκε κατευθειαν χωρίς να μου ζητήσει
το WPA KEY.

Σε αυτές τις τιμές(385 )
http://www.skroutz.gr/s/2395493/Samsung-Galaxy-Note-II-16GB.html
συμφέρει να το αγοράσεις ολοκαίνουργιο, για πολλούς λόγους + ότι θα πάρεις τα 50GB που σου δίνει δώρο το Dropbox
Μια βοήθεια επ´αυτού.
Μου ηρθε ενα mail από το Dropbox που έλεγε οτι θα πρέπει να κάνω 5 από 7 βήματα για τα 50 Giga.
Ετσι στα δίνει?

Μια βοήθεια επ´αυτού.
Μου ηρθε ενα mail από το Dropbox που έλεγε οτι θα πρέπει να κάνω 5 από 7 βήματα για τα 50 Giga.
Ετσι στα δίνει?

Ναι, θα πρεπει να όλο κληρώσεις και τα 7 βήματα. Αν στείλεις και email σε φίλους σου που δεν έχουν και ενεργοποιήσουν θα πάρεις και εξτρά ΜΟΝΙΜΟ χώρο διότι τα 50 είναι μόνο για 2 χρόνια

Έβαλα και εγώ χτες πωλητήριο στο αγαπημένο μου s3 και ξεκινάω έρευνα αγοράς για απόκτηση του note ii

Εκτος απο μεγεθος οθονης και ταχυτητα περιηγησης ελεω μεγαλυτερης μνημης ποιος ο λογος ?

H γραφιδα για μενα που ειμαι παλιος PDAακιας ειναι οντως λογος αλλα οχι για ολους.

Η αυτονομια που βρισκεται με βαρια χρηση ?

H γραφιδα για μενα που ειμαι παλιος PDAακιας ειναι οντως λογος αλλα οχι για ολους.

Σε οτι εχεις συνηθίσει , πρόσθεσε 70% παραπάνω ...

Μια βοήθεια επ´αυτού.
Ετσι στα δίνει?
Ναι αλλά δεν παίρνει παραπάνω από 10 λεπτά. Και δεν χρειάζεται να ενοχλήσεις και κανέναν φίλο σου αν δεν το θέλεις. Μόλις τα ολοκληρώσεις θα έχεις τα 50 γίγα για δύο χρόνια. Μέχρι τότε θα έχουν πάει τα δωρεάν γίγα στα 15-20 οπότε όλα καλά.

Ακόμη και με βαριά χρήση (φωτεινότητα πάντα στο μέγιστο, παιχνίδια, βίντεο κλπ) είναι σχεδόν απίθανο να μην βγάλεις την ημέρα και να πας το βράδυ σπίτι με ένα 20%. Μία φορά έμεινα σε 6 μήνες. Και όταν λέω "έμεινα" εννοώ στο 5% να σταματήσω το σερφαρισμα ωρών που έκανα για να μην χάσω κλήση.

Ένα ακόμη σημαντικό είναι ο φορτιστής 2Α που έχει. Το βάζεις ένα 20λεπτο το πρωί και παίρνει ένα+20-25% οπότε βγάζεις την ημέρα άνετα. Έχει τύχει με απλή χρήση (λίγες κλήσεις, sms και λίγο σερφάρισμα) να φτάσω και τριήμερο και να έχω 20% και απλά να φορτίσω για να είμαι οκ για την τέταρτη.

Γραφιδα...ο μεγαλος Αγνωστος.
Εκτος απο το να γραφεις σημειωσεις,κανει τπτ αλλο?
Για παραδειγμα,περιμενα οτι θα μπορουσα να γραψω με αυτη χωρις τη χρηση του πληκτρολογιου,απαντησεις σε φορουμς ή σε sms αλλα δεν τα εχω καταφερει.Το κανει αυτο;

το βρήκα.Προσπαθούσα να γράψω μέσα στο πλαίσιο των μηνυμάτων ενώ πρέπει να γράφεις στο μαύρο πλαίσιο κάτω από αυτά.