cmoustos
AVClub Addicted Member
Έβαλα και εγώ χτες πωλητήριο στο αγαπημένο μου s3 και ξεκινάω έρευνα αγοράς για απόκτηση του note ii
Παίδες, επειδή βλέπω πολύ κόσμο να το ψάχνει, μπορείτε πολύ εύκολα να το βρείτε σε εξευτελιστικές τιμές (330-370) σχεδόν καινούργιο (1 βδομάδα - 1 μήνα) στις αγγελίες του insomnia. Δεν ξέρω γιατί αλλά τα σκοτώνουνε χωρίς λόγο. Η τιμή για το κινητό είναι πραγματικά χώμα.
Μια βοήθεια επ´αυτού.Σε αυτές τις τιμές(385 )
http://www.skroutz.gr/s/2395493/Samsung-Galaxy-Note-II-16GB.html
συμφέρει να το αγοράσεις ολοκαίνουργιο, για πολλούς λόγους + ότι θα πάρεις τα 50GB που σου δίνει δώρο το Dropbox
Μια βοήθεια επ´αυτού.
Μου ηρθε ενα mail από το Dropbox που έλεγε οτι θα πρέπει να κάνω 5 από 7 βήματα για τα 50 Giga.
Ετσι στα δίνει?
Έβαλα και εγώ χτες πωλητήριο στο αγαπημένο μου s3 και ξεκινάω έρευνα αγοράς για απόκτηση του note ii
H γραφιδα για μενα που ειμαι παλιος PDAακιας ειναι οντως λογος αλλα οχι για ολους.
Η αυτονομια που βρισκεται με βαρια χρηση ?
Ναι αλλά δεν παίρνει παραπάνω από 10 λεπτά. Και δεν χρειάζεται να ενοχλήσεις και κανέναν φίλο σου αν δεν το θέλεις. Μόλις τα ολοκληρώσεις θα έχεις τα 50 γίγα για δύο χρόνια. Μέχρι τότε θα έχουν πάει τα δωρεάν γίγα στα 15-20 οπότε όλα καλά.Μια βοήθεια επ´αυτού.
Μου ηρθε ενα mail από το Dropbox που έλεγε οτι θα πρέπει να κάνω 5 από 7 βήματα για τα 50 Giga.
Ετσι στα δίνει?
Ακόμη και με βαριά χρήση (φωτεινότητα πάντα στο μέγιστο, παιχνίδια, βίντεο κλπ) είναι σχεδόν απίθανο να μην βγάλεις την ημέρα και να πας το βράδυ σπίτι με ένα 20%. Μία φορά έμεινα σε 6 μήνες. Και όταν λέω "έμεινα" εννοώ στο 5% να σταματήσω το σερφαρισμα ωρών που έκανα για να μην χάσω κλήση.H γραφιδα για μενα που ειμαι παλιος PDAακιας ειναι οντως λογος αλλα οχι για ολους.
Η αυτονομια που βρισκεται με βαρια χρηση ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.