[Επίσημο] Samsung Galaxy Note II

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note II

Κανένα τιπ ή τρικ για να αναγνωρίζει καλύτερα τους Ελληνικούς χαρακτήρες?

Toν γραφικό σου χαρακτήρα εννοείς...
Θέλει λιγο πειθαρχία και υπομονή ...
Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι.

Κανένα τιπ ή τρικ για να αναγνωρίζει καλύτερα τους Ελληνικούς χαρακτήρες?

Αν η συσκευή σου είναι παράλληλης εισαγωγής θα πρέπει να κατεβάσεις την Ελληνική γλώσσα για αναγνωριση χειρογραφου .... αν θυμάμαι καλά

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy Note II

Αν η συσκευή σου είναι παράλληλης εισαγωγής θα πρέπει να κατεβάσεις την Ελληνική γλώσσα για αναγνωριση χειρογραφου .... αν θυμάμαι καλά

Aν εχει την 4.1.2 δεν παίζει τετοιο θεμα.
Αυτό νομίζω ισχυε στην 4.1.1

Εκτος απο μεγεθος οθονης και ταχυτητα περιηγησης ελεω μεγαλυτερης μνημης ποιος ο λογος ?

Μόνο για τη μεγαλύτερη οθόνη Kosh. Μεγάλωσα και δεν μου αρέσουν οι μικρές πλέον (οι οθόνες ναι? 😉)

Εγώ το παλεψα στην αρχή αλλά είδα οτι με ενα καλό πληκτρολόγιο συν το μεγαλο μέγεθος της οθόνης γράφω τελικά πολύ γρηγορότερα. Αλλωστε στην αναγνώριση υπάρχει ενα ελαχιστο γκαπ μέχρι να το αναγνωρίσει και να το περάσει που με ενοχλούσε στην γρήγορη συγγραφή. Πλεον έχω βολευτει πολύ και με το εξαιρετικοτατο kii keyboard. Εχω πάρει και ενα μικρο BT εξωτερικο πληκτρολόγιο αν χρειαστεί μεγάλη πληκτρολόγηση αλλά και παλι δεν μπορεί να φτασει την ταχύτητα του τατσ καθώς με την πρόβλεψη γλυτωνεις πολύ χρονο.

Την πένα πλεον την χρησιμοποιώ για χειρόγραφες σημειώσεις με σχήματα. Για το οποίο προτείνω για οποίον ενδιαφέρεται το fiinote. Πολύ γρηγοροτερο απο το snote και πολύ φιλικότερο.

Εντυπώσεις.
Ενθουσιασμένος με την ποιότητα και την εμφάνιση.
Το πενάκι ακόμα παραμένει ο άγνωστος Χ για εμένα.Σίγουρα κάνει πολλά περισότερα πράγματα από όσα μου χρειάζονται,όμως αυτό είναι απόλυτα λογικό αφού ο κάθε χρήστης έχει διαφορετικές ανάγκες.
Ευχάριστη έκπληξη,η μπαταρία του.Με την πρώτη φόρτιση και με κάτι παραπάνω από μέση χρήση,κράτησε περίπου 23 ώρες κάτι που είχα να το δω πολλά χρόνια(Galaxy S,SII και SIII).
Πρίν λίγο με χάλασε το ότι δεν έκανε με κανένα τρόπο περιστροφή της οθόνης.Ξεκόλλησε μόνο με restart.
Eίναι εμφανέστατα πιο γρήγορο από το S3 και με μηδενικά σχεδόν κολλήματα.
Αυτά.

Υ.Γ.
Η γυναίκα μου το ονόμασε "κάδρο" :flipout::flipout::flipout:

Νσ κάνω λίγο μθα ερώτηση στους πρώην κατόχους s3 και νυν κατόχους note2. Επειδή είμαι προ των πυλών τηε αγοράς αλλά είμαι ερωτευμένος με την οθόνη του s3. H διάφορα που έχουν οι δυο οθόνες στα pixels είναι αισθητή στο μάτι? Υπάρχει διαφορά?

Νσ κάνω λίγο μθα ερώτηση στους πρώην κατόχους s3 και νυν κατόχους note2. Επειδή είμαι προ των πυλών τηε αγοράς αλλά είμαι ερωτευμένος με την οθόνη του s3. H διάφορα που έχουν οι δυο οθόνες στα pixels είναι αισθητή στο μάτι? Υπάρχει διαφορά?
Aν ηταν τηλεοράσεις θα ηταν σα να συγκρίνεις μία τηλεοραση 40'' με μία 47'' όπου εκεί ίσως ήταν λογικό η 40άρα να παίζει καλύτερα.
Εδώ όμως δεν συμβαίνει αυτό.
Με αφορμή την ερώτησή σου,τα έβαλα δίπλα-δίπλα με το ίδιο desktop.
Τα χρώματα του note είναι πιο φυσικά και η ευκρίνεια είναι και αυτή -ελάχιστα ίσως- καλύτερη από του S3.

Νομίζω πως ναι, αν και τον όγκο του δεν τον έχω συνηθίσει ακόμη (4 ώρες στη κατοχή μου). Είναι στην 4.1.2. Να αναβαθμίσω ή όχι? Στο s3 είχα παρατηρήσει μείωση της μπαταρίας. Ισχύει και στο note ?

Σε τι να αναβαθμίσεις ? Η 4.1.2 ειναι η τελευταία επίσημη.
Καποια στιγμή θα σου βγάλει και ενα update.Να το κάνεις , αλλα δεν σου αλλάζει την έκδοση.
Σε γενικές γραμμές οι rom του ειναι πολυ καλές.