Σε βίντεο έχει βελτίωση σε σχέση με το S21?Με τον 10χ….όλες σχεδόν.
Είναι κι ένας λόγος που κρατάω το s22 ultra.
Αυτός και το raw video/photo
Δε τους νοιάζει καθαρά το κέρδος κοιτάνε και ξέρουν ότι τα πρόβατα θα πάνε να το αγοράσουν κι ας έχουν δώσει τόσα λεφτά για να έχουν κινητό με τέτοια χάλια μπαταρία.Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω την απορία: αυτά δεν τα βλέπει κανένας ΠΡΙΝ βγει το προϊόν στην κυκλοφορία;
ή έχουν την εντύπωση ότι θα περάσει απαρατήρητο;
Απορώ ακόμα πως έχουν φτιάξει τέτοιο όνομα αυτές οι εταιρείες. Θα μου πείτε είναι γνωστό, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω την απορία: αυτά δεν τα βλέπει κανένας ΠΡΙΝ βγει το προϊόν στην κυκλοφορία;
ή έχουν την εντύπωση ότι θα περάσει απαρατήρητο;
Απορώ ακόμα πως έχουν φτιάξει τέτοιο όνομα αυτές οι εταιρείες. Θα μου πείτε είναι γνωστό, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Antenna gate!Γιατί apple δεν υποβάθμιζε κρυφά τις συσκευές της όταν έπεφτε η απόδοση της μπαταρίας; δεν έβγαλε στην αγορά κακές igzo οθόνες και τα μισά ipad είχαν αλλού τύπου οθόνη μετά από άλλον προμηθευτή; Δεν έβγαλε κινητό με λάθος κατασκευή στην κεραία και το δοιρθωσε με rubber bands;... Όλες το κάνουν . Είσαι αθώος μέχρι να σε πιάσουν...
Δεν ήταν ακριβώς ίδια περίπτωση. Την Apple την κατηγορούσαν ότι κάνει planned obsolescence των παλιών συσκευών της, όταν στην πραγματικότητα είχε ενεργοποιήσει αυτόματο throttling όταν η μπαταρία είχε πέσει τόσο που κινδύνευε ο χρήστης με ξαφνικά shut downs. Το λαθος της ήταν ότι δεν είχε ενημερώσει για αυτή τη λειτουργία τους χρήστες. Στην πορεία έβαλε και ένα option που απενεργοποίουσε το throttling. Από την άλλη η Samsung από ότι διάβασα έκανε deliberate throttling σε 10.000 apps, σε ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ συσκευες χωρις θέμα μπαταριας, εξαίροντας πονηρά τις εφαρμογές που κάνουν benchmarking.Γιατί apple δεν υποβάθμιζε κρυφά τις συσκευές της όταν έπεφτε η απόδοση της μπαταρίας;
Thank you. Εχω πάντα το game launcher απενεργοποιημένο γιατί δεν έχω παιχνίδια στο κινητό και δεν μου έβγαινε αυτή η επιλογή. Για να δούμε τώρα...Πηγαινε στο game launcher, game boost options, labs.... και απενεργοποιησε το.
View attachment 194911
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.