Θυμάσαι πόσο ζουμ;Από κάποια καφετέρια στον πεζόδρομο
Φως κ σκοτάδι ταυτόχρονα
Κι ετσι και την περάσεις στο Lightroom (στο κινητό όπως είσαι) και εξαφανίσεις λίγο τον κόκκο στον ουρανό με ένα κλικ (στην κυριολεξία) θα είναι ακόμα πιο κορυφαία!
Θυμάσαι πόσο ζουμ;Από κάποια καφετέρια στον πεζόδρομο
Φως κ σκοτάδι ταυτόχρονα
Πάνω από 10χ. Κοιτάω να μου βγει το κάδρο σωστά γι'αυτό δεν προσέχω πόσο ζουμ εχειΘυμάσαι πόσο ζουμ;
Το lightroom είναι δωρεάν ή πρέπει να έχεις τη γνωστή μηνιαία συνδρομή?Κι ετσι και την περάσεις στο Lightroom (στο κινητό όπως είσαι) και εξαφανίσεις λίγο τον κόκκο στον ουρανό με ένα κλικ (στην κυριολεξία) θα είναι ακόμα πιο κορυφαία!
Πάντως, επειδή πολύς ο λόγος για τα fake moonιά, να και μία με το scene optimizer στο off, από το pro mode και χωρίς digital zoom (crop από το 10x οπτικό):
View attachment 218332
Εγώ πάλι βρίσκω χαριτωμένο το ότι θεωρείς τόσο καλή την εν λόγω φωτό, ώστε να ξεπερνάει τις δυνατότητες ενός οπτικού συστήματος 10x με OIS και αισθητήρα 10MP...Είναι χαριτωμένο πάντως το ότι πιστεύετε πραγματικά πως μπορεί να βγάλει το φεγγάρι έτσι το κινητό σας με το 10x οπτικό του μικροσκοπικού σενσορα χωρίς καν τρίποδο, όταν απλά προφανώς υπάρχει ένα cheat mode που ενεργοποείται μόλις το κινητό αναγνωρίσει ως θέμα το φεγγάρι.

Τάκη, έχω την αίσθηση ότι δεν διαβάζεις τα post, απλά βλέπεις φωτογραφίες φεγγαριού και πυροβολάς με την κασέτα. Ας είναι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.