Για την sd συμφωνω απολυτα!
Για το GPS δεν καταλαβαινω το χωρις;
Το streaming δυστυχως η ευτυχως ειναι το μελλον
Και για πιο λογο συμφωνείς για την sd...;
Η λογικη αφαίρεσης του ραδιο ειναι ιδια ακριβως με την αφαίρεση της sd και σε αυτο δεν υπαρχει τιποτα το προοδευτικό παρα μονο την επιπλέον κερδοφορία των εταιριών που πουλανε πακετα δεδομένων...
Σου πουλανε ενα κινητό των 16gb και σου λενε πως αν θελεις περισσότερο χωρο ανεβασε τα δεδομενα σου στο dropbox και χρεώσου για να τα κατεβάσεις οταν θελεις να τα χρησιμοποιήσεις.
Θελεις να ακουσεις ραδιοφωνικές εκπομπές και σου λενε οχι ετσι οπως ξερεις , και σε υποχρεώνουν να κατεβασεις και αλλα δεδομενα ( που τις περισσότερες φορες εχουν και κακη ποιοτητα ηχου) για να χρεωθείς μεχρι σκασμου επειδή οι εταιρίες ειδαν πως το galaxy εχει ρευμα.
Σιγα που τους έπιασε η λοξα για την πρόοδο και το μέλλον.
Αν το s2 και πολυ περισσότερο το s3 δεν ειχε αυτη την παγκόσμια επιτυχια να εισαι σίγουρος πως καμια εταιρια δεν θα πλεύριζε την samsung ζητώντας την ( με το αζημίωτο βεβαια) να μην συμπεριλάβει στο s4 ραδιο δεκτη..
Οι υπόλοιποι ανταγωνιστές htc sony LG για πιο λογο δεν αφαιρούν τα radio απο τις συσκευές τους ;
Μηπως γιατι δε εχουν ακομα την παγκόσμια απήχηση που εχει η samsung και απλως παλευουν να παρουν καμια ποσοστιαία μονάδα ;
Μα τι λεω… και η ιδια η samsung διατηρεί την ιδια πολική ενδοεταιρικά αφου το Note 2 που ειναι επισης ενα απο τα κορυφαία της μοντελα διατηρεί το ραδιο δεκτη ( εχοντας φυσικα lte) αφου η συγκεκριμένη συκσευη ειναι μικρότερης απήχησης ( προς το παρον τουλαχιστον) και μονο στις ΗΠΑ εχει κυκλοφορήσει μοντελο χωρις ραδιο.
Στην ιδια λογικη πατούσε και παταει τοσα χρονια η apple και αν καποιοι λεγανε ως τωρα τους αγοραστές των Iphone προβατα, οι σημερινοί που βρισκουν δικαιολογιες για την έλλειψη τετοιων χαρακτηριστικών στο s4 ειναι δυο φορες πρόβατα.
Θα μου πεις απο την αλλη και η samsung εταιρία ειναι και θελει να κοιταξει το συμφέρον της ...
Σωστά αλλα και εγω θελω να πιστευω πως είμαι καταναλωτής που δεν πρεπει να τρωω οτι μου σερβίρουν...
Θα κοιτάξω και εγω το συμφέρον μου και αν δω πως η samsung συνεχίζει αυτο που ξεκινησε με το s4 τοτε η επομενη μου επιλογη θα ειναι καποιος ανταγωνιστής της που ευχομαι να αντιγράψει μονο τα θετικα της στοιχεία...