[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

Πώς γίνεται το Note II να είναι πιο ακριβό; Δεν έχει πέσει η τιμή του εκεί;

Ζήλεψαν το ελληνικό καρτελ φαίνεται...

Μαέστρο, αν κρατήσεις και το 7αρι πάρε το s4. Αν θες να κουβαλάς όμως 1 συσκευή αντί για δύο πάρε τον Νότη. Για μένα ο ιδανικός συνδυασμός πλέον είναι Νότης συν πισι/φορητος ή αν κάποιος έχει καημό τα ταμπλετ Νότης συν 10αρα για το σπιτι συν φορητος/πίσι για πληκτρολογηση και άλλες απαιτητικές εργασίες με προγράμματα Windows.

Last edited:
Η τιμή με συμβόλαιο είναι 199 για το S4 και 299 για το Note...

Έχουμε κάνα νεότερο περί Note 3?

Απ'τη μία θα μ'αρεσε ένα κινητο... supercomputer σαν το note, απ'την αλλη δεν ειμαι σιγουρος οτι το χρειαζομαι πραγματικά.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Η τιμή με συμβόλαιο είναι 199 για το S4 και 299 για το Note...

Έχουμε κάνα νεότερο περί Note 3?

Απ'τη μία θα μ'αρεσε ένα κινητο... supercomputer σαν το note, απ'την αλλη δεν ειμαι σιγουρος οτι το χρειαζομαι πραγματικά.

για τοv ιούνιο το note 3

Και το HTC one έχει.
Όλες οι κορυφαίες συσκευές έχουν ράδιο εκτός από το s4 και το s3 στην έκδοση με lte.
Σε καποιο καταστημα μου ειπαν οτι καμια συσκευη 4G δεν εχει ραδιοφωνο.
Ισχυει?

Η ασχετοσύνη των καταστημάτων χτυπάει κοκκινο

Δεν ενδιαφερουν πια τις εταιριες τα FM(4%) αλλα το ιντερνετικο ραδιοφωνο

ps
Η Apple ειναι πολυ μπροστα και διαμορφωνει το μελλον -bye-

Για την sd συμφωνω απολυτα!
Για το GPS δεν καταλαβαινω το χωρις;
Το streaming δυστυχως η ευτυχως ειναι το μελλον

Δεν ενδιαφερουν πια τις εταιριες τα FM(4%) αλλα το ιντερνετικο ραδιοφωνο

ps
Η Apple ειναι πολυ μπροστα και διαμορφωνει το μελλον -bye-

μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά στους βράχους ρίχνει χιόνι, μες στ' άγρια στα σκοτεινά, στές τραχιές πέτρες στα στενά, το μήλο ξεσπαθώνει...!

Για την sd συμφωνω απολυτα!
Για το GPS δεν καταλαβαινω το χωρις;
Το streaming δυστυχως η ευτυχως ειναι το μελλον

Και για πιο λογο συμφωνείς για την sd...;
Η λογικη αφαίρεσης του ραδιο ειναι ιδια ακριβως με την αφαίρεση της sd και σε αυτο δεν υπαρχει τιποτα το προοδευτικό παρα μονο την επιπλέον κερδοφορία των εταιριών που πουλανε πακετα δεδομένων...

Σου πουλανε ενα κινητό των 16gb και σου λενε πως αν θελεις περισσότερο χωρο ανεβασε τα δεδομενα σου στο dropbox και χρεώσου για να τα κατεβάσεις οταν θελεις να τα χρησιμοποιήσεις.
Θελεις να ακουσεις ραδιοφωνικές εκπομπές και σου λενε οχι ετσι οπως ξερεις , και σε υποχρεώνουν να κατεβασεις και αλλα δεδομενα ( που τις περισσότερες φορες εχουν και κακη ποιοτητα ηχου) για να χρεωθείς μεχρι σκασμου επειδή οι εταιρίες ειδαν πως το galaxy εχει ρευμα.
Σιγα που τους έπιασε η λοξα για την πρόοδο και το μέλλον.
Αν το s2 και πολυ περισσότερο το s3 δεν ειχε αυτη την παγκόσμια επιτυχια να εισαι σίγουρος πως καμια εταιρια δεν θα πλεύριζε την samsung ζητώντας την ( με το αζημίωτο βεβαια) να μην συμπεριλάβει στο s4 ραδιο δεκτη..
Οι υπόλοιποι ανταγωνιστές htc sony LG για πιο λογο δεν αφαιρούν τα radio απο τις συσκευές τους ;
Μηπως γιατι δε εχουν ακομα την παγκόσμια απήχηση που εχει η samsung και απλως παλευουν να παρουν καμια ποσοστιαία μονάδα ;
Μα τι λεω… και η ιδια η samsung διατηρεί την ιδια πολική ενδοεταιρικά αφου το Note 2 που ειναι επισης ενα απο τα κορυφαία της μοντελα διατηρεί το ραδιο δεκτη ( εχοντας φυσικα lte) αφου η συγκεκριμένη συκσευη ειναι μικρότερης απήχησης ( προς το παρον τουλαχιστον) και μονο στις ΗΠΑ εχει κυκλοφορήσει μοντελο χωρις ραδιο.

Στην ιδια λογικη πατούσε και παταει τοσα χρονια η apple και αν καποιοι λεγανε ως τωρα τους αγοραστές των Iphone προβατα, οι σημερινοί που βρισκουν δικαιολογιες για την έλλειψη τετοιων χαρακτηριστικών στο s4 ειναι δυο φορες πρόβατα.

Θα μου πεις απο την αλλη και η samsung εταιρία ειναι και θελει να κοιταξει το συμφέρον της ...
Σωστά αλλα και εγω θελω να πιστευω πως είμαι καταναλωτής που δεν πρεπει να τρωω οτι μου σερβίρουν...
Θα κοιτάξω και εγω το συμφέρον μου και αν δω πως η samsung συνεχίζει αυτο που ξεκινησε με το s4 τοτε η επομενη μου επιλογη θα ειναι καποιος ανταγωνιστής της που ευχομαι να αντιγράψει μονο τα θετικα της στοιχεία...

Σωστα τα λες
Κοψανε την εκπομπη στην τιβι για να πουλησουνdigea
Σε λιγο και με συνδρομη
Αντισταθειτε
Οχι σε συσκευες που βασιζονται μονο στο διαδικτυο

Σημερα το επιασα στα χερι αμου. Ειναι ωραιο το ατιμο.
Πιο ποιοτικο απο το SIII και ισως να ειναι το μοναδικο 5ιντσο που δεν φανταζει τοσο μεγαλο.
Με σβηστη την οθονη και διπλα του ακριβως το s3, φαινεται πιο μικρο.
Πιο κατω ειχε το experia z και ειναι τουβλο μπροστα του.
Ποσοι απο εσας θα κανουν την μεταβαση;
Εγω ψηθηκα παντως

Το 9505 ειναι με 4 πυρηνες και με υποστηριξη LTE
Το 9500 ειναι με 8 πυρηνες (4+4) και δεν υποστηριζει LTE και γι αυτο θα κυκλοφορησει στις χωρες που δεν υποστηριζουν LTE.
Νομιζω το το τετραπυρηνο στα 1,9 ειναι μια χαρα.

Το 9505 ειναι με 4 πυρηνες και με υποστηριξη LTE
Το 9500 ειναι με 8 πυρηνες (4+4) και δεν υποστηριζει LTE και γι αυτο θα κυκλοφορησει στις χωρες που δεν υποστηριζουν LTE.
Νομιζω το το τετραπυρηνο στα 1,9 ειναι μια χαρα.

Σωστό. Το - 05 στο όνομα των Samsung είναι το για τις lte εκδόσεις

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Κωμικοτραγικό φάουλ της Samsung αυτό, είναι σα να σου λέει στα μούτρα ότι οι 8 πυρήνες είναι φούμαρα (που το ξέραμε ήδη δηλαδή αλλά λέμε τώρα)

Κοιτα, φουμαρα δεν ειναι ακριβως, το θεμα ειναι τι εφαρμογες θα τρεχει καποιος που θα χρειαζονται 8 πυρηνες !!!!
Η samsung και η καθε samsung καλα κανει και τα διαφημιζει.
Το θεμα ειναι εμεις οι χρηστες να μην ψαρωνουμε αμεσως με καθε τι που δινει.
Εμενα παντως αυτην την στιγμη ουτε το lte με ενδιαφερει, ουτε οι 8 πυρηνες.
Μια χαρα ειναι το H, H+. Download ταινιες δεν παιζει να κανω απο το κινητο.
Τωρα αν ειχα να διαλεξω μεταξυ lte και πυρηνες, θα προτιμουσα το lte για να ειμαι πιο ολοκληρωμενος και future proof

Οι 8 πύρινες πάντως είναι 4+4
4 παχιοί
Και 4 λεπτοί
Οι 4 παχιοί είναι για όταν έχουμε ανάγκη από επεξεργαστική ισχή
Οι άλλοι 4 είναι μόνο όταν το τηλ είναι σε κατάσταση οικονομίας ενέργειας
Δεν είναι ότι προσθέτουν επιδώσεις δηλαδή, απλά βοηθούν να πέφτει η κατανάλωση.