[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

Re: Απάντηση: Re: Samsung S-view Flip Cover Folio Case

Σημερα παρελαβα το δικο μου S4 απο Bird.Αψογοι στην συναλαγη τους.
Με το που συνδεθηκα στο δικτυο μου, βρηκε update 74ΜΒ περιπου.
Οθονη ενα "κλικ" διαφορα απο το S3 του ξαδερφου μου.
Αυτο ειναι το πρωτο μου τηλεφωνο android και μεχρι τωρα δειχνει αρκετα εντυπωσιακο.
Επαφες βρηκε με την "μια" οχι σαν τo LUMIA που ακομα δεν συγχρονιζει!
Θελω και εγω θηκη S View αλλα στον "θειο μπει"παιζει πολυ μαιμου και το 50αρι που ζητανε εδω ειναι "καπως"

Ρε παιδιά συγνώμη τώρα, ειλικρινα σας αρέσει αυτή η θήκη; και 5 ευρώ να είχε.

Αν είναι ΕΝΑ πράγμα για το οποίο αγοράζεις το S4 είναι η οθόνη . Και θα βάλετε θήκη που να την κρύβει; ή θα την ανοιγοκλείνετε σαν πορτοφόλι κάθε φορά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο;

Προσωπική μου άποψη βέβαια.

Re: Απάντηση: Re: Samsung S-view Flip Cover Folio Case

Στο Amazon.uk πάντως γράφουν τα χειρότερα για τη θήκη.

Την παρέλαβα σήμερα. Την γυρίζω αύριο. Η οθόνη είναι μαγνήτης για αποτυπώματα και ματ αίσθηση. Κολλάει το δάχτυλο. Δεν κλείνει καλά και καλύπτει τα κουμπιά του volume. Πολύ όμορφο το design και το look, αλλά τελικά δεν.

πήρα και γω μιά σε στυλ πορτοφόλι που ανοίγει σαν βιβλίο, (έχει και θήκες για πιστωτικές.....αριστερά)...
απελπισία στη χρήση, αλλά ....για προστασία ίσως βολέψει.
Συμφωνώ με τον Τάσο, αλλά...στα μεγάλα ζόρια (μόνο αν είσαι γιάπης και πάλι υπό συνθήκες) το τηλέφωνο κινδυνεύει.
Μέχρι στιγμής άντεξα κάπου 1.5 μήνα χωρίς τίποτα, ούτε ζελατίνα και ώρες ώρες αναπολούσα το παλιό κινητό μου....από το άγχος

Εγώ πήρα μια pouch θήκη μιας και με είχε βολέψει στο αιφό.
Οριακά τα πράματα στην τσέπη... Ειδικά πάνω σε μηχανή το πράμα αρχίζει να ενοχλεί και να αγχώνει...

Από την άλλη οι θήκες σιλικόνης μ εκνευρίζουν αφάνταστα εμφανισιακά...

Δεν θα εβαζα σε τέτοιας αξίας κινητό τίποτα λιγότερο απο case mate (κατα προτιμηση tough case) η otterbox...
Λογικα θα εχουν βγει μεχρι τωρα ...

τις case mate τις είδα, αλλά με φοβίζουν διότι είναι σκληρές (ή και μεταλλικές = απορρόφηση σήματος) κουμπώνουν ή αντικαθιστουν πλάτη και συνεπώς στο πέσιμο δεν αποσβαίνουν τίποτα...

τις case mate τις είδα, αλλά με φοβίζουν διότι είναι σκληρές (ή και μεταλλικές = απορρόφηση σήματος) κουμπώνουν ή αντικαθιστουν πλάτη και συνεπώς στο πέσιμο δεν αποσβαίνουν τίποτα...
Κάποιες έτσι είναι. Έχω αυτή : http://www.case-mate.eu/smartphone-...xy-s-4-cases/samsung-galaxy-s4-olo-tough.html (την ίδια για νοτε2). Είναι εξαιρετική. Αυξάνει λίγο τον όγκο αλλά επειδή τα σαμσουνγκ είναι αρκετά λεπτά δεν φαίνεται πολύ και το συνηθίζεις σε 1-2 μέρες. Είναι "διπλή". Πρώτα βάζεις το τηλέφωνο σε μαλακή σιλικόνη που το αγκαλιάζει και μετά βάζεις το εξωτερικό που κουμπώνει μαλάκα. Έχει πολύ καλή προστασία (γύρω γύρω το μαλακό) αλλά ταυτόχρονα δεν έχεις την "χαλαρότητα" της απλής σιλικόνης καθώς το απέξω το κάνει πολύ στιβαρό. Είναι εξαιρετική αλλά λίγο ακριβή σε σχέση με άλλες. Το συν για μένα (που ήταν και βασικός λόγος αγοράς) είναι ότι έχει "μπιμπίκια" στην πλάτη και στο πλάι κάτι το οποίο βοηθάει πάρα πολύ στο πιάσιμο, στο γκριπ. Πολύ λεπτό τηλέφωνο και γυαλιστερή επιφάνεια οδηγεί σε ασταθές πιάσιμο (και έχω και σχετικά μεγάλα χέρια). 5 μήνες δεν το έχω βγάλει από εκεί σχεδόν ποτέ.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

πήρα και γω μιά σε στυλ πορτοφόλι που ανοίγει σαν βιβλίο, (έχει και θήκες για πιστωτικές.....αριστερά)...
απελπισία στη χρήση, αλλά ....για προστασία ίσως βολέψει.
Συμφωνώ με τον Τάσο, αλλά...στα μεγάλα ζόρια (μόνο αν είσαι γιάπης και πάλι υπό συνθήκες) το τηλέφωνο κινδυνεύει.
Μέχρι στιγμής άντεξα κάπου 1.5 μήνα χωρίς τίποτα, ούτε ζελατίνα και ώρες ώρες αναπολούσα το παλιό κινητό μου....από το άγχος
Δημήτρη είχα την αυθεντική πάνω για 2 μήνες περίπου.Εκτός του ότι χτίκιασα με την χρήση,αυτό το "βελουδάκι" που έχει από μέσα,μου δημιούργησε σημάδια-σαν γρατζουνιες-στην οθόνη από την τριβή.
Την πέταξα και έβαλα μία σιλικόνης από το Media Markt και μια ζελατινούλα στην οθόνη και βρήκα την υγειά μου.

Δεν ξερω γι αυτο
Ομως η εικονα να εχεις ενα μισανοιχτο βιβλιαρακι στο αυτι σου ειναι τουλαχιστον γελοιο

Συμφωνώ χαρείτε το κινητό σας, και εγώ πάει καιρός τώρα σιλικόνη και χωρίς ζελατίνα και ΟΥΤΕ γρατσουνιές ούτε ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΔΕΝ το έψαξα με μικροσκόπιο, πάντως με γυμνό μάτι δεν φαίνεται ΚΑΜΙΑ γρατσουνιά επιμένω!

P.S.
τώρα Σωκράτη μου ότι το βελούδο της θήκης "κάνει γρατσουνιές".....:chinscratch::hmmmm2::chinscratch:

Last edited:
Το πήρα και εγώ το S4 από την πρώτη στιγμή που έκανε η Wind την προσφορά στα εταιρικά πακέτα...

Εντύπωση μου έκανε ότι δεν χρειάστηκε να κάνω απολύτως τίποτε στο τηλέφωνο εκτός από τα βάλω τα στοιχεία του λογαριασμού google... και συγχρόνισε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ακόμα και τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις που είχα στο S3 mini...

Είναι σίγουρα το ισχυρότερο επεξεργαστικά τηλέφωνο που έχω πιάσει στα χέρια μου, και το μόνο ψιλό μειονέκτημα είναι κάτι ψιλοκομπιάσματα όταν έχεις πολλές εφαρμογές ανοικτές αλλά μιλάμε για πολύ ανεπαίσθητα κομπιασματάκια.

Οι καλύτερες θήκες κατά την άποψη μου είναι μάρκας Spigen, και έχω την SGP armor προσφέρονται δε μαζί με ζελατίνα Steinhel που θεωρείται από τις καλύτερες... πολύ λογικές τιμές από e-bay http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_o....TR0.TRC0&_nkw=s4+galaxy+case+spigen&_sacat=0

Το πήρα και εγώ το S4 από την πρώτη στιγμή που έκανε η Wind την προσφορά στα εταιρικά πακέτα...

Εντύπωση μου έκανε ότι δεν χρειάστηκε να κάνω απολύτως τίποτε στο τηλέφωνο εκτός από τα βάλω τα στοιχεία του λογαριασμού google... και συγχρόνισε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ακόμα και τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις που είχα στο S3 mini...

Είναι σίγουρα το ισχυρότερο επεξεργαστικά τηλέφωνο που έχω πιάσει στα χέρια μου, και το μόνο ψιλό μειονέκτημα είναι κάτι ψιλοκομπιάσματα όταν έχεις πολλές εφαρμογές ανοικτές αλλά μιλάμε για πολύ ανεπαίσθητα κομπιασματάκια.

Οι καλύτερες θήκες κατά την άποψη μου είναι μάρκας Spigen, και έχω την SGP armor προσφέρονται δε μαζί με ζελατίνα Steinhel που θεωρείται από τις καλύτερες... πολύ λογικές τιμές από e-bay http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_o....TR0.TRC0&_nkw=s4+galaxy+case+spigen&_sacat=0
Μεγεια! Να το χαρείς.

Για τις spigen συμφωνώ. Είναι ίσως οι καλύτερες. Πολύς κόσμος θεωρεί τις zenus αλλά εγώ τις θεωρώ χοντροκομμένες. Οι spigen είναι πολύ καλές.

Πολύ ποιοτικές φαίνονται...
Μάλλον θα τσιμπήσω μία... το pouch που πήρα είναι πολύ χοντρό τελικά...

Ευχαριστώ παιδιά...

να αναφέρω επίσης ότι τα ακουστικά έχουν διπλό μεγάφωνο μέσα και είναι αρκετά καλά... έχουν ίσως λίγο φουσκωμένο μπάσο, αλλά είναι καινούργια ακόμα... νομίζω είναι ότι ποιοτικότερο έχω ακούσει να έρχεται στανταρντ μαζί με κινητό...