[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

Μετα απο αποτυχημενες προσπαθειες να ενεργοποιησω το 4G της vodafone ,καλωντας στην εξυπηρετηση, το καταφερα μολις τωρα μονος μου ψαχνοντας στο net.
Πλεον το menu εμφανιζει και επιλογη LTE.
Το επελεξα και εδω στο Χαλανδρι με το speedtest μου εβγαλε 35798 down και 11775 up.
Οχι οτι δεν μου εφτανε το H, απλα το αναφερω για να γινεται κουβεντα.
Οποιος εχει το ιδιο προβλημα με vodafone, ας το αναφερει να τον καθοδηγησω.
Το βασικό ειναι να εισαι root βεβαια.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Μετα απο αποτυχημενες προσπαθειες να ενεργοποιησω το 4G της vodafone ,καλωντας στην εξυπηρετηση, το καταφερα μολις τωρα μονος μου ψαχνοντας στο net.
Πλεον το menu εμφανιζει και επιλογη LTE.
Το επελεξα και εδω στο Χαλανδρι με το speedtest μου εβγαλε 35798 down και 11775 up.
Οχι οτι δεν μου εφτανε το H, απλα το αναφερω για να γινεται κουβεντα.
Οποιος εχει το ιδιο προβλημα με vodafone, ας το αναφερει να τον καθοδηγησω.
Το βασικό ειναι να εισαι root βεβαια.

γιατι εαν δεν εισαι root,δεν βγαινει 4g?

Απλα πρεπει να περιμενεις ποτε θα βγαλει η vodafone το αρχειο, να το δωσει στην samsung για να το βαλει ως update.
Δεν ξερω ποσο καιρο θα παρει βεβαια αυτο.
Βασικα ειναι ενα απλο edit σε ενα xml αρχειο που γινεται με τον es explorer ή τον root explorer.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Απλα πρεπει να περιμενεις ποτε θα βγαλει η vodafone το αρχειο, να το δωσει στην samsung για να το βαλει ως update.
Δεν ξερω ποσο καιρο θα παρει βεβαια αυτο.
Βασικα ειναι ενα απλο edit σε ενα xml αρχειο που γινεται με τον es explorer ή τον root explorer.

οι αλλοι παροχοι το εχουν δωσει?
**δεν το εχω το s4,απλα απο περιεργεια ρωταω.

Δεν το γνωριζω.
Το αρχειο παντως που εκανα edit, ειχε μονο την Cosmote μεσα.
Δηλαδη αν καποιος εβαζε στο τηλεφωνο sim Cosmote, τοτε θα του εβγαζε την επιλογη LTE.

απλά για πληροφόρηση.......το βάζω κι εδώ:

Απογοητεύουν οι πωλήσεις του Galaxy S4

Κατά 25,3 δισ. δολάρια (περισσότερο από όσο αξίζει ολόκληρη η ανταγωνίστρια Sony) μειώθηκε η χρηματιστηριακή αξία της Samsung τον Ιούνιο.

Η μετοχή του κορεατικού κολοσσού υποχώρησε κατά 12,7% τον περασμένο μήνα επειδή οι πωλήσεις του νέου της smartphone Galaxy S4 (του βασικού όπλου» της Samsung στην προσπάθειά της να κερδίσει πελάτες από την Apple) κρίθηκαν κατώτερες των προσδοκιών. Ηδη, δεκαπέντε αναλυτές αναθεώρησαν πτωτικά τις εκτιμήσεις τους για τα κέρδη β' τριμήνου της εταιρείας, που θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Παρ' όλα αυτά, η Samsung φαίνεται να κυριαρχεί στην Ευρώπη, αφού, σύμφωνα με στοιχεία των Financial Times, σχεδόν το 50% των smartphones που πωλήθηκαν στις πέντε μεγαλύτερες αγορές της Γηραιάς Ηπείρου έχουν κατασκευαστεί από αυτήν.

Τα smartphones που «τρέχουν» το λειτουργικό σύστημα Google Android αναλογούν για πάνω από 70% των συνολικών πωλήσεων στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αγορές το τρίμηνο Φεβρουαρίου - Μαΐου, έναντι 61% την αντίστοιχη χρονική περίοδο του 2012.

Ενώ η πλατφόρμα της Google κερδίζει ταχύτατα έδαφος στην Ευρώπη, δεν συμβαίνει το ίδιο στις ΗΠΑ, όπου το μερίδιο αγοράς της παρέμεινε σταθερό στο περίπου 50% τον τελευταίο χρόνο. Αντιθέτως, το iPhone της Apple αύξησε το μερίδιό του κατά 3,5 ποσοστιαίες μονάδες, στο 42%.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26520&subid=2&pubid=113071642

Ανοιχτήκαν με πολλά μοντέλα και στα κινητά και στις ταμπλέτες
Πιο ενδιαφέρον νομίζω είναι οι συνολικές πωλήσεις τους παρά οι πωλήσεις του s4

Αναμενόμενο για το S4. Αυτά που λέγαμε. Αντί να βγάλουν καμιά ντιζαϊνιά τρελή (που είναι γεμάτο το ιντερνετ από πορωμένους), αντιθέτως ακολουθούν ξεκάθαρα το στυλάκι της apple. Οταν θα φάνε καμιά "σφαλιάρα" από κανάν άλλο κορεάτη, τότε θα ξυπνήσουν.

Καλά να πάθουν.
Το έχω γράψει και στο παρελθόν και θα το ξαναγράψω.
Στην Samsung είδαν την επιτυχία και την ψωνισαν.
Τα πράγματα όμως στο android είναι διαφορετικά σε σχέση με το ios.
Η Apple και να κάνει μια ή δύο γκάφες δεν τρέχει τίποτα γιατί έχει το κοινό της και σε αυτό που βγάζει δεν έχει ανταγωνιστή.
Στον android αν κάνεις μια γκάφα από πίσω περιμένουν άλλοι 15 κατασκευαστές με παρόμοιες προτάσεις που βελτιώνουν μάλιστα συνεχώς.

Βέβαια για να μην προδικαζουμε ας δούμε πρώτα τα νούμερα που θα δώσει η Samsung με τις πωλησεις και αν όντως τα παραπάνω άρθρα επαληθεύουν τότε καλό s5

Ετσι ειναι.Ενω εχει εκπληκτικο h/w , το design/ποιοτητα κατασκευής απέχει απο τις αλλες ναυαρχίδες (nexus 4,920,one,Z,i5,ακομα και oppo find).
Το htc one σε μαύρο είναι κουκλί!

Λένε οτι λογω κραξίματος η επόμενη γεννιά (s5,note4) θα είναι σημαντικά αναβαθμισμένη ποιοτικά.Μακάρι ...

Δεν αντιλεγω, ξεκινησε με ακριβη τιμη, αλλα τωρα που εχει πεσει, το θεωρω μακραν το καλυτερο τηλεφωνο στην κατηγορια.
Βασικα δεν του λειπει τιποτα για μενα. (το ραδιο του λειπει αλλα δεν εχω ακουσει ποτε ραδιο απο κινητο, οποτε για μενα ειναι αδιαφορο)
Απο την αλλη, ποτε δεν εδινα σημασια σε μεταλλικα πλαισια κλπ. Μ αρεσει που ειναι οπως ειναι, γιατι ειναι ελαφρυ και να γδαρθει το καπακι (το οποιο ειναι ανθεκτικοτατο), το αλλαζεις οικονομικα.
Με 5 ιντσες οθονη σε καλη αναλογια διαστασεων, με 2 GB μνημη, με υποστηριξη LTE (οπου κλειδωνει συνεχεια. Νομιζα οτι δεν υπηρχε ακομη αρκετη καλυψη), καταπληκτικη καμερα (καμια σχεση με το HTC), υπερυθρες για τον ελεγχο ολων των συσκευων μεχρι και για a/c, air gesture, αισθητηρες θερμοκρασιας και υγρασιας χωρου, το κινητο ειναι αψογο.

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να αντιγραψω στην καρτα του τηλεφωνου ταινια mkv?
Ξεκιναει η αντιγραφη και πανω στο τελειωμα βγαινει μηνυμα στον υπολογιστη οτι δεν μπορει να αντιγραφει
στο τηλεφωνο το αρχειο.:huh2:

γιατι ειναι σε fat και δεν μπορεις να κανεις μεταφορα αρχειων πανω απο 4 γιγα. Ειναι περιορισμος του fat

Kανένας φίλος δεν ανέφερε την ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ που βγάζει τα μοντέλα της η Samsung, πως είναι δυνατόν να σπάει ρεκόρ συνέχεια πωλήσεων,

ούτε χρόνο δεν έκλεισα που πήρα το S3 600 ευρώπουλα παρακαλώ! ΠΩΣ είναι δυνατόν να ακολουθήσει ο κοσμάκης αλίμονο...!

Όπως και να είναι πουλάει σαν τρελή αυτή η εταιρία με πολλά και ενδιαφέρον μοντέλα έχει κατακλείσει την αγορά,

και δίκαια βρίσκετε στην κορυφή και κατά την γνώμη μου θα παραμείνει για χρόνια!

Tώρα για τα μηλαράκια δεν έχω να πω κάτι πουλάει γιατί είναι μήλο και χωρίς να είναι ΤΙΠΟΤΑ αξιόλογo ειδικά στον χώρο των smart!

Το δούλεψα λιγάκι από φίλο που πήγε από S3 σε αυτό. Έδωσε το S3 3 μηνών 400 ευρώ (!!!!) και το χτύπησε. Είναι εξαιρετική υπολοίηση ΑΛΛΑ δεν ήταν το εκρηκτικό που περίμενα. Μάλλον συμπορεύεται στην αίσθηση με το Νοτε2. Οπότε μάλλον θέλει παραμετροποίηση κυρίως στο εφέ κύλισης μεταξύ οθονών και ανοίγματος εφαρμογών (από τις επιλογές προγραμματιστή). Δεν γονάτιζε φυσικά πουθενά και σε αντίθεση με όσα λέγονται προσωπικά μου έδωσε μια ωραία αίσθηση στο χέρι και στο μάτι.

Από την στιγμή που η τιμή πλέον έπεσε τους επόμενους μήνες θα είναι μάλλον η καλύτερη αγορά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να αντιγραψω στην καρτα του τηλεφωνου ταινια mkv?
Ξεκιναει η αντιγραφη και πανω στο τελειωμα βγαινει μηνυμα στον υπολογιστη οτι δεν μπορει να αντιγραφει
στο τηλεφωνο το αρχειο.:huh2:
Επειδη η Micro SD Memory Card ειναι Fat και δεν μπορείς να βάλεις αρχείο μεγαλύτερο από 4GB, οπως σου είπε και ο Sotiris
Μπορείς όμως να την κάνεις exFat και έτσι δεν θα έχεις κανένα περιορισμό.
http://en.wikipedia.org/wiki/ExFAT