[Επίσημο] Samsung Galaxy S4

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Κανένας δεν έχει πρόβλημα με το wifi?:huh2:

Μηπως εχεις D-LINK router. ?
Eχουν αναφερθει καποια προβληματα συνδεσης με αυτη τη μαρκα.!
Kαποιοι χρηστες αναφερουν οτι εχουν προβλημα και με αλλες μαρκες router βεβαια.
Ριξε και μια ματια στο παρακατω. -bye-

http://www.zdnet.com/samsung-acknowledges-galaxy-s4-wi-fi-connection-problem-7000015431/

[url]http://www.gottabemobile.com/2013/05/16/how-to-fix-samsung-galaxy-s4-wifi-problems/

[/URL]

Last edited:

Δεν είναι πόνος αλλά ευχαρίστηση να δίνεις όσα το δυνατόν περισσότερα στην αγαπημένη σου εταιρεία. Και να πανηγυρίζεις και για τα μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους που έχει!:music-smiley-005:

Το κέρδος πάει πακέτο με την επιτυχία που δίνει κάθε μηχανάκι στον χρήστη, την ευκολία χρήσης και της πολλές εφαρμογές free και γενικά όλα τα περιφερειακά του smart, αγοράζοντας galaxy ουσιαστικά δεν είσαι υποχρεωμένος να χώσεις αλλα χρήματα όπως συμβαίνει με άλλες εταιρίες ας μην αναφέρουμε ονόματα είμαι και αλλεργικός!!!!

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Μηπως εχεις D-LINK router. ?
Eχουν αναφερθει καποια προβληματα συνδεσης με αυτη τη μαρκα.!
Kαποιοι χρηστες αναφερουν οτι εχουν προβλημα και με αλλες μαρκες router βεβαια.
Ριξε και μια ματια στο παρακατω. -bye-

http://www.zdnet.com/samsung-acknowledges-galaxy-s4-wi-fi-connection-problem-7000015431/

[url]http://www.gottabemobile.com/2013/05/16/how-to-fix-samsung-galaxy-s4-wifi-problems/

[/URL]

Το κάνει συχνά και με διάφορα router, και άλλοτε στα ίδια, συνδέεται χωρίς κανένα πρόβλημα... δεν έχω D-Link έχω το Air-Ties

Με τσαντίζει, διότι έρχομαι σπίτι και καμιά φορά δεν συνδέεται και μου καταναλώνει το data πακέτο χωρίς λόγο...

Δεν έχω πρόβλημα να κάνω ένα restart, αλλά καμιά φορά ξεχνάω...

Το πρόβλημα είναι ένα 10-20% και τυχαία... δεν συμβαίνει πάντοτε... τις περισσότερες φορές είναι μια χαρά...

Τελικά λόγω λάθους του Amazon (μου έστειλαν τελικά τη φτηνή κάρτα) η μνήμη ταξιδεύει πίσω στην αποθήκη και εγώ είμαι ακόμα με τα 16GB. Ξαναψάχνω λίγο λοιπόν πιο αναλυτικά, και βλέπω ότι υπάρχουν και οι microsd extreme με θεωρητική transfer rate τα 95ΜΒ/s (σε αντίθεση με τα 70 της καλής Samsung). Το θέμα είναι, το S4 μέχρι τι υποστηρίζει;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Το κάνει συχνά και με διάφορα router, και άλλοτε στα ίδια, συνδέεται χωρίς κανένα πρόβλημα... δεν έχω D-Link έχω το Air-Ties

Με τσαντίζει, διότι έρχομαι σπίτι και καμιά φορά δεν συνδέεται και μου καταναλώνει το data πακέτο χωρίς λόγο...

Δεν έχω πρόβλημα να κάνω ένα restart, αλλά καμιά φορά ξεχνάω...

Το πρόβλημα είναι ένα 10-20% και τυχαία... δεν συμβαίνει πάντοτε... τις περισσότερες φορές είναι μια χαρά...

Εχουν αναφερθει απο οσο διαβαζω προβληματα και σε αρκετες αλλες μαρκες router.
Μια "συμβουλη" της samsung ειναι να αλλαξεις router λενε.
Εμενα αυτο μου ακουγεται σαν την apple οταν ειχε το κινητο προβλημα κεραιας και ελεγαν: "You’re holding it wrong"

Oπως και να εχει μεχρι (κι αν βεβαιως) βγαλει καποιο fix η samsung ειναι να προσπαθησεις καποια πραγματα οπου δοκιμασαν καποιοι αλλοι χρηστες και μερικοι απο αυτους τα καταφεραν κατα τους ισχυρισμους τους.

- Αναβαθμιση firmware του router αν υπαρχει.
- Αλλαγη του TKIP+AES μονο σε AES.
- Στα d-link καποιοι απενεργοποιησαν το WMM(Wifi multimedia) που υπαρχει μεσα στα μενου του. Δεν ξερω αν αυτο υπαρχει και στο δικο σου router προς απενεργοποιηση.

Κατι αλλο προς στιγμης δεν βρηκα οσον αφορα το προβλημα.! :frown:

Δυο ερωτήσεις για δυο "προβλήματα":

1. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί κάπως αυτή η προειδοποίηση κάθε φορά όταν πρωτοανοίγεις το music player ότι και καλά η υψηλή στάθμη ήχου είναι επικίνδυνη;

2. Επειδή εδώ πέρα ο τόπος είναι γεμάτος από free wifi spots, απ'αυτά όμως που συνδέεσαι αλλά πρέπει να μπεις σε συγκεκριμένο website και να δεχθείς terms πριν το σκέτο wifi γίνει κανονικό με ιντερνετ... Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο ξαφνικά να μην έχω ιντερνετ εκεί που μιλάω στο viber πχ, επειδή συνδέθηκε αυτόματα σε ένα απ'αυτά τα wifi, και απενεργοποίησε το LTE. Πως θα μπορούσε να διορθωθεί ένα τέτοιο πρόβλημα λέτε; Συνήθως όταν είμαι σε περιοχή με πολλά τέτοια κλείνω το wifi τελείως... αλλά αυτό είναι λίγο εκνευριστικό.

Δεν έχω κάνει root (ακόμα) το τηλέφωνο, οπότε σε πρώτη φάση ψάχνω λύσεις που να γίνονται και "επίσημα".

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 - Life Companion

Class 10 τουλαχιστον.
Θα σου προτεινα την samsung.
Αυτην που εβαλες στο link, ειναι το κορυφαιο μοντελο της.
Αν δεν υπαρχει θεμα οικονομικο, παρε την.
Απλα και το αμεσως φθηνοτερο μοντελο θα σε εξυπηρετησει
http://www.amazon.com/SanDisk-Micro...SDQU-064G-AFFP-A/dp/B009QZH6JS/ref=pd_cp_pc_1

Μια και έγινε λάθος στην αποστολή αυτής που παρήγγειλα, είμαι ακόμα στο ψάξιμο, και βλέπω online ότι τα smartphones ΔΕΝ υποστηρίζουν άνω του class 6. Ισχύει κάτι τέτοιο; Δυστυχώς ο καθένας λέει το μακρυ του και το κοντό του, ενώ στα επίσημα specs δεν αναφέρεται κάτι.

Τελικά έχει κανείς καρτούλα στο S4; Kαι αν ναι, τι ταχύτητες read/write μετράει;

Παίδες για τι αυτονομία μιλάμε περίπου;

Μετα την 1η πλήρη φόρτιση σε 24 ωρες μου πήγε στο 15% (ψαχουλεύοντας το κανα 3ωρο χονδρικά, τις υπόλοιπες ωρες standby και χωρις καθολου sim μέσα / 0 κλήσεις δλδ).

Παίδες για τι αυτονομία μιλάμε περίπου;

Μετα την 1η πλήρη φόρτιση σε 24 ωρες μου πήγε στο 15% (ψαχουλεύοντας το κανα 3ωρο χονδρικά, τις υπόλοιπες ωρες standby και χωρις καθολου sim μέσα / 0 κλήσεις δλδ).
Είναι τραγική η αυτονομία του, εγώ χρειάζομαι δυο φορές την ημέρα φόρτιση (μερικές φορές και τρεις)!!!

(Send from mini iPad)

Με ομιλία 3 περίπου ώρες, με blue tooth (jawbone era) συνέχεια αναμμένο το wifi και συνδεδεμένο (όταν δεν έχω πρόβλημα όπως προανέφερα σε προηγούμενο ποστ) και καμιά ματιά στα e-mail/facebook φτάνει εκεί στο 20% περίπου...

Η φόρτιση είναι υποχρεωτική το βράδυ, δεν μου έχει βγάλει ποτέ δύο μέρες λειτουργίας ακόμα και αν δεν μιλάω τόσο.

Είναι τραγική η αυτονομία του, εγώ χρειάζομαι δυο φορές την ημέρα φόρτιση (μερικές φορές και τρεις)!!!

(Send from mini iPad)

Καλά πόσες ώρες οθόνη έχεις; και με iPhone τι φορτίσεις κάνεις;

Καλά πόσες ώρες οθόνη έχεις; και με iPhone τι φορτίσεις κάνεις;
Όταν είχα το iPhone 5 μια φόρτιση την ημέρα άντε δύο το ίδιο και με τα S3 lte & Note 2

28cixcm.png

(Send from Galaxy S4)

Εκτός και αν βγάζεις 12+ ώρες οθόνη τη ημέρα, σε καμία περίπτωση δεν το βρίσκω φυσιολογικό

Σίγουρα η μπαταρία δεν είναι το ατού του S4. Ωστόσο, θα δεις ότι μετά από μερικές φορτίσεις στρώνει αρκετά. Εμένα μου κρατάει όσο κρατούσε και το 4αρι αηφον χοντρικά, ήτοι μιάμιση μέρα κανονικής χρήσης. Αυτό σημαίνει πρακτικά είτε ότι έχεις τρία φορτιστακια, σπίτι, αμαξι και γρσφειο, ειτε ότι η βραδινή φόρτιση ειναι επιβεβλημένη.
Το πολύ θετικό είναι ότι φορτίζει ταχύτατα, με μια διαδρομή 15 λεπτων με το τουτου έχεις ξεφύγει απο το 8% στο 25 οποτε δεν ανησυχείς για την υπόλοιπη μέρα.
Το δεύτερο θετικό είναι ότι η μπαταρία αλλάζει. Οπότε ακόμα κι αν λιώσει από τις πολλές φορτίσεις (που οι απόψεις γι αυτό στην περίπτωση μπαταριών λιθιου διίστανται) αγοράζεις σε 2 χρονια μια άλλη. (Αν δεν έχεις αλλάξει κινητό)

Last edited:
Δεν είναι μπηχτή, γεγονός είναι. Κι εγώ στο Note II μου έχω πάρει μπαταρία 9300 που λιγότερες από 3 μέρες δε βγάζει..