[Επίσημο] Samsung Galaxy S5

για κατσε να το δουμε,γιατι με το τελευταιο πατσακι που πηρα(S4 γυρω στα 160mb)ειδα αισθητη διαφορα.
πιστευω αμεσα οτι θα παρουμε 4.4.4 και θα ξερουμε απο πρωτο χερι.

αν ειδες διαφορα, τοτε αυτή θα οφείλεται στην βελτιστοποιηση που εχει κανει η samsung στα δικά της επιπρόσθετα του λειτουργικού, πράγμα ναι πολυ πιθανο να ξαναγίνει και στο 4.4.4!

Note 3 , απλά δεν ξέρω τι θα πει lag , και μιλάμε για multitasking και multiwindow με πολλές εφαρμογές ανοιχτές και widget , όχι για απλά λειτουργικά με "κυβάκια" τύπου iOS και Windows.

Να με συμπαθας, αλλα αυτο δεν θα το πιστευα και από πραγματικα αντικειμενικο χρήστη :p

Περαν της πλακας, αυτα τα ακουω χρονια....''με αυτό το κινητο δεν εχω lag'' (και η φραση επαλαμβάνεται σε καθε νεο κινητο, αναιρωντας την προηγουμενη φορα που ειπωθηκε....)

Ειναι κατι σαν τα πεπλα στους προβολεις του Hitech: Για πρωτη φορά ειδαμε την σκηνη αυτη χωρις πεπλο (και αυτο γραφεται για νιοστη φορά)....

Τεσπα, ειναι και πως το οριζει ο καθενας το lag.

To smoothness παντως, δεν ειναι παντα το ιδιο με το lag. Και εκει επισης η Apple υπερτερει.

Σίγουρα εξαρτάται από τι θεωρεί ως lag o καθένας. Με το S4 πάντως καμία σχέση που τα "λαγκαρισματάκια" του τα έχει. Αν πάντως πάρεις iphone 6 θα κυκλοφορήσει και το "σοβαρό" μοντέλο στις 5.5" εκτός από το "παιδικό" στις 4.7".

Χθες έπαιζα με ένα ολοκαίνουργιο S5 γνωστής μερικων ημερών. Το λέω αυτό για να σας δώσω να καταλάβετε ότι το τηλέφωνο δεν ήταν "φορτωμένο"

Επειδή μου έχει μείνει απωθημένο ο dialer με το S3 , το πρώτο που έκανα είναι να ανοίξω το dilaer.

Ε ρε παιδιά ΔΕΝ άνοιξε ακαριαία. Εκανε αυτή την μικροκαθυστέρηση. Πολύ μικρή βέβαια, όχι σαν το S3, αλλά την έκανε.

Οταν τον έκλεισα και τον ξανάνοιξα ναι ήρθε ακαριαία. Αλλά αυτό δεν μετράει όπως ξέρετε....

Μπορείτε να μου πείτε γιατί τον παίζει η samsung μ' αυτόν τον dialer από το S3 και μετά;; Τόσο πυρηνική φυσική είναι; τι φορτώνει;

Για το S4 η σίγουρη λύση είναι cyanogenmod. Γενικά πρέπει να κάνει κάτι η Samsung με τα προγράμματα που προσθέτει (τύπου Flipboard) γιατί επιβαρύνουν χωρίς λόγο τα κινητά της , απλά το NOTE έχει 3 GB RAM και είναι πιο "αναίσθητο".

Κοιτάξτε, εμένα ποτέ δεν με απασχόλησε αυτή η καθυστέρηση.
Όταν ανοιξει το τηλέφωνο, θα το κάνει την 1η φορά και τέλος.
Μιλάμε για 1"-2" ;
Ποτέ δεν με χάλασε.
Άλλωστε υπάρχουν λύσεις με άλλους dialers, όπου ορίζεις να τρέχουν συνεχώς στο background και να ανοίγουν άμεσα.
Έχω το s4 και όντως τυγχαίνει κάποιες φορές στο web browsing να καταλαβαίνω αυτό το lag, αλλά παιδιά ποτέ δεν θα το θεωρούσα ως πρόβλημα.
Δεν είναι καθόλου ενοχλητικο.
Ενοχλητικο είναι σε κάτι κινέζικες noname συσκευες που έχω δει. Εκεί είναι ζαλάδα το σερφάρισμα.

Το iphone τα πάει καλύτερα σε αυτόν τον τομέα, αλλά για μένα δεν είναι αξιο συζήτησης.
Δηλαδή δεν θεωρώ ότι το ένα έχει πρόβλημα και το άλλο δεν έχει.
Απλά το ένα είναι ελαφρώς καλύτερο.
Δεν θα ήταν όμως κριτήριο για να επιλέξω τηλέφωνο.

Αντίθετα για μένα μεγάλο κριτήριο είναι το μέγεθος οθόνης.
Βρε δεν πάει να έχει 8πύρηνους, 64bitους, εξωγήινους επεξεργαστές κλπ, αν έχει μικρή οθόνη απλά δεν μου κάνει.
Δεν είναι ότι το ένα είναι αργό και το άλλο γρήγορο, το ένα βγάζει τέλειες φωτό και το άλλο όχι.
Σε καθημερινή χρήση το ίδιο είναι.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πήγα στο s5.
Ναι, είναι πιο γρήγορο απο το s4, καλύτερη κάμερα, καλυτερη cpu.........κοκ
Αλλά είναι μια χαρά ταχύτατο και το s4.
Δεν συνάντησα και δεν έχω συναντήσει ποτέ κανένα πρόβλημα κι αν δεν μου σπάσει-χαλάσει θα μείνω με αυτό αρκετά χρόνια.
Το έχω γεμίσει με καμια 50αρια εφαρμογες, δεν κάνω root πλέον και παίζει άψογα.

Με ρώτησε φίλος χθες ποιο να πάρει το s4 mini ή το s3;
Το πρώτο χαρακτηριστικό για να ξεκινήσω την σύγκριση, ήταν η οθόνη.
4,3" με 4,8" αντίστοιχα. Ουτε καν ασχολήθηκα με τα άλλα χαρακτηριστικά.

Την οθονη θα κοιτάς όταν παίζεις, σερφάρεις, γράφεις, διαβάζεις.

Πολύ σωστά , αν δεν έχει καλή οθόνη ένα κινητό είναι ένα ελάττωμα που δεν μπορείς να το παραβλέψεις με τίποτα. Είναι σαν να λέμε να έχεις αμάξι με 300 ίππους αλλά να έχει το μέγεθος του Smart και να κινδυνεύεις να σκοτωθείς στην πρώτη στροφή.

Ρε παιδιά μην γράφουμε κοτσανες.. Άλλο καλή οθόνη άλλο μεγάλη οθόνη. Η οθόνη του iPhone 5s ειναι παρά πολυ καλή απλά το μέγεθος της ειναι μικρό για κάποιους. Φυσικά όμως έχει πολυ καλύτερη φορητότητα και χρήση με το ένα χέρι. Δεν μπορεις να τα εχεις όλα. Τωρα που θα βγάλει και μεγαλύτερο μοντέλο να δω τι άλλο "ελαττωμα" θα ψάχνετε να βρείτε... ;)

Τι έγινε; Μεγάλωσαν τα χέρια των ανθρώπων;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλά η φάση θα είναι όταν ανακαλύψει η apple τις super amoled.... Μετά από 10 χρόνια θα το παρουσιάζει ως καινοτομία....

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S5

Ρε παιδιά μην γράφουμε κοτσανες.. Άλλο καλή οθόνη άλλο μεγάλη οθόνη. Η οθόνη του iPhone 5s ειναι παρά πολυ καλή απλά το μέγεθος της ειναι μικρό για κάποιους. Φυσικά όμως έχει πολυ καλύτερη φορητότητα και χρήση με το ένα χέρι. Δεν μπορεις να τα εχεις όλα. Τωρα που θα βγάλει και μεγαλύτερο μοντέλο να δω τι άλλο "ελαττωμα" θα ψάχνετε να βρείτε... ;)

Εγώ ακόμα μόνο το iTunes βρίζω (αντε και πλέον τις μικρές οθόνες)
Το μόνο που με ανησυχεί στα iphone 6/air dummies είναι τα μεγάλα κενά πάνω και κάτω. Θα δείξει.

Καλά η φάση θα είναι όταν ανακαλύψει η apple τις super amoled.... Μετά από 10 χρόνια θα το παρουσιάζει ως καινοτομία....

Προς το παρόν είναι 1.2 φορές πιο ακριβές από μια αντίστοιχη LED LCD , όταν θα πέσει το κόστος τους θα τις βάλει και η Apple. Μην πέσουν και τα κέρδη γιατί είναι κρίμα...

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S5

Μεγάλη οθόνη = μπορεί να είναι καλή ή και κακή.

Μικρή οθόνη = κακή οθόνη :p

Επίσης ειδικά εσύ που θεωρείς τη μεγάλη οθόνη ελάττωμα, είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξεις γνώμη μόνο όταν βγάλει η Apple.
Ούτε μια μέρα πριν :antlers:
Περιμένουμε το Launch Day άρα :grandpa:

Επίσης έχω ένα ελάττωμα για κάθε ηλεκτρονική συσκευή που πωλείται 700 ευρώ και έχει margin κατασκευαστή >30%, και άλλα τόσα για μεσάζοντες.
Το ελάττωμα Λέγετε ‛μας κλέβουν’ Ανεξαρτήτως προιοντικής κατηγορίας στα ηλεκτρονικά.
Προσωπική μου άποψη φυσικά.

Εχω πολυ καιρο να μπω εδω μέσα, ο πόλεμος καλά κρατεί απ ότι βλέπω!

Χαρά στο κουράγιο όλων σας να προσπαθείτε να αποδείξετε τα αυτονόητα!

Πάντως το καλύτερο κινητό είναι αυτό που βολεύει τον καθένα! Αφήστε τις εταιρείες να πλακώνονται και να μας δίνουν καλύτερες συσκευές!

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S5

Μεγάλη οθόνη = μπορεί να είναι καλή ή και κακή.

Μικρή οθόνη = κακή οθόνη :p

Επίσης ειδικά εσύ που θεωρείς τη μεγάλη οθόνη ελάττωμα, είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξεις γνώμη μόνο όταν βγάλει η Apple.
Ούτε μια μέρα πριν :antlers:
Περιμένουμε το Launch Day άρα :grandpa:

Επίσης έχω ένα ελάττωμα για κάθε ηλεκτρονική συσκευή που πωλείται 700 ευρώ και έχει margin κατασκευαστή >30%, και άλλα τόσα για μεσάζοντες.
Το ελάττωμα Λέγετε ‛μας κλέβουν’ Ανεξαρτήτως προιοντικής κατηγορίας στα ηλεκτρονικά.
Προσωπική μου άποψη φυσικά.

Τάσο ξέρεις ότι απεχθάνομαι να μου βαζουν λογια.. Δεν εχω πει εγω ποτέ ότι ειναι ελάττωμα η μεγάλη οθόνη (πως θα ήταν δυνατόν!) όπως δεν ειναι φυσικά ελάττωμα και η μικρή οθόνη. Ειναι καθαρά θέμα προτίμησης/αναγκών του κάθε ενός.
Όσο για το υψηλό margin, αυτο ισχύει για όλα τα top of the line smartphones και όχι μόνο ειδικά για την apple..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S5

Τάσο ξέρεις ότι απεχθάνομαι να μου βαζουν λογια.. Δεν εχω πει εγω ποτέ ότι ειναι ελάττωμα η μεγάλη οθόνη (πως θα ήταν δυνατόν!) όπως δεν ειναι φυσικά ελάττωμα και η μικρή οθόνη. Ειναι καθαρά θέμα προτίμησης/αναγκών του κάθε ενός.
Όσο για το υψηλό margin, αυτο ισχύει για όλα τα top of the line smartphones και όχι μόνο ειδικά για την apple..

Το margin της apple δεν το έχει κανείς άλλος.
Και φυσικά συμφωνώ, το είπα και παραπάνω, ότι η άποψη μου αυτή είναι για οτιδήποτε το ηλεκτρονικό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S5

Το margin της apple δεν το έχει κανείς άλλος.
Και φυσικά συμφωνώ, το είπα και παραπάνω, ότι η άποψη μου αυτή είναι για οτιδήποτε το ηλεκτρονικό.

Έχει το υψηλότερο margin το οποίο όμως οφείλεται και στο πιο efficient operation σε όλους τους τομείς της παραγωγής. Και τουλάχιστον πάντα προσφέρει ποιοτικά προϊόντα..