[Επίσημο] Samsung Galaxy S5

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S5

Τωρα που θα βγάλει και μεγαλύτερο μοντέλο να δω τι άλλο "ελαττωμα" θα ψάχνετε να βρείτε... ;)

Εγω περιμένω πραγματικα να δω τι δικαιολογία θα βρεις για να αλλαξεις όσα έλεγες παλιότερα για να το πάρεις....

(και μη μου πεις, τι ελεγες και ότι σου βαζω λόγια - δεν σε συμφέρει)

:p :p :p

PS Viva la revoluThion - Moutsatso FTW - Peta bloom :p

δε χρειαζοντα "δικαιολογιες" , για οποιον το κανει.
Απλα, ολως το εχουμε ξαναπει (αλλα μαλλον δε διαβαζεις :p) , θυσιαζεις κατι (χειρισμος με το ενα χερι) για κατι αλλο (μεγαλυτερη οθονη).

Τουλαχιστον η apple, σε αντιθεση με τους υπολοιπους , οταν το κανει, θα το κανει "σωστα" .... θα εχεις τη μεγιστη δυνατη λειτουργικοτητα , ακομα και σε μια οθονη 4.5-4.7"
Εχει σημασια ο τροπος....

Δεν μπορει σε καμια περιπτωση φυσικα να εχεις καλυτερη χρηση με το ενα χερι σε τοσο μεγαλες οθονες (το εχω διαπιστωσει πολλες φορες , σε ολα τα android που δοκιμασα) , απλα να μειωσεις οσο γινεται τη "χασουρα" .

antutu-top-10-smartphones-570.jpg

H Antutu ανακοίνωσε τις 10 πρώτες συσκευές...κρίμα που δεν ανακοίνωσε τις πρώτες 100-200 για να χωράει και το iphone στη λίστα.:p

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S5

Εγω περιμένω πραγματικα να δω τι δικαιολογία θα βρεις για να αλλαξεις όσα έλεγες παλιότερα για να το πάρεις....

Η λέξη κλειδί είναι ότι η Apple θα το κάνει καλά. Δηλαδή και 5 ίντσες να πάει την οθόνη θα το κάνει με μοναδικό τρόπο....

Μέχρι πριν 3 χρόνια οι 3,5 ίντσες ήταν το ιδανικό μέγεθος για χειρισμό με τον ένα χέρι. Ξαφνικά με την εμφάνιση το iPhone 5 οι ιδανικές ίντσες πάντα για χειρισμό με το ένα χέρι έγιναν οι 4. Και αυτές σε αναλογία 456/9 που μόνο η apple μπορούσε να το σκεφτεί και να το εφαρμόσει τόσο τέλεια. Τώρα ξαφνικά πάλι οι ιδανικές ίντσες θα γίνουν οι 5.

Συμπέρασμα! Ανά 2 με 3 χρόνια μεγαλώνουν τα χέρια των ανθρώπων.... :BDGBGDB55:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

antutu-top-10-smartphones-570.jpg

H Antutu ανακοίνωσε τις 10 πρώτες συσκευές...κρίμα που δεν ανακοίνωσε τις πρώτες 100-200 για να χωράει και το iphone στη λίστα.:p

Δεν είναι σωστά αυτά τα στοιχεία γιατί το iOS είναι τόσο υπερξελιγμένο που κάνει τους 2 πυρήνες να συμπεριφέρονται σαν 8 τουλάχιστον στην διπλάσια συχνότητα...

δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα. Θα παρακαλούσα να μην παραπληροφορείς τον κόσμο!!!

:BDGBGDB55::smash:

δε χρειαζοντα "δικαιολογιες" , για οποιον το κανει.
Απλα, ολως το εχουμε ξαναπει (αλλα μαλλον δε διαβαζεις :p)
Εγω μια χαρα διαβάζω, εσύ μάλλον όχι.

Το quote μου ηταν σε συγκεκριμένο χρήστη :p και όχι εσενα, ο οποίος έχει γράψει εδώ μέσα ότι αν η Apple βγάλει μεγαλύτερο iPhone από 4'', θα μείναι με το 5S (ή οποιο νέο έχει 4'').

Τουλαχιστον η apple, σε αντιθεση με τους υπολοιπους , οταν το κανει, θα το κανει "σωστα" .... θα εχεις τη μεγιστη δυνατη λειτουργικοτητα , ακομα και σε μια οθονη 4.5-4.7"
Εχει σημασια ο τροπος....

Δεν μπορει σε καμια περιπτωση φυσικα να εχεις καλυτερη χρηση με το ενα χερι σε τοσο μεγαλες οθονες (το εχω διαπιστωσει πολλες φορες , σε ολα τα android που δοκιμασα) , απλα να μειωσεις οσο γινεται τη "χασουρα" .
Στις 4,5 - 4,7'' μια χαρα σωστα το κάνουν ήδη όλοι.

Επιασα προχθες ένα LG G2 mini και μια χαρα το δουλευες με το ένα χερι. Ακόμα δλδ και με τον αντίχειρα εφτανα την πανω δεξια γωνία.

Αυτά που λες ισχύουν από 5'' (μην σου πω και 5,2'') και πάνω.

ΥΓ Ελπίζω το ''σωστα'' της Apple να μην είναι τα τεσταζια bezels των ''διαρροών'' γιατί ζήτω που καήκαμε (προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα παίξει τετοια πατάτα)

Last edited:
για μενα ιδανικες ιντσες ειναι απο 4.3 - 4.5" ... παραπανω ειναι δυσχρηστο (εχω δοκιμασει ολες τις διαστασεις τα τελευταια 3 χρονια).
Και δεν το κανουν σωστα , οτι και να λες.
Υπαρχει τεραστια ανομοιομορφια στους κατασκευαστες και στο λειτουργικο τους. Δεν αξιοποιουν ολοι το ιδιο την οθονη και το λειτουργικο.
Εχω δοκιμασει σχεδον ολους τους κατασκευαστες απο htc μεχρι lg και απο sony μεχρι samsung.

Οτι θελει ο καθενας κανει και οχι παντα "σωστα".

akoma kai oi devs φτιαχνουν εντελως διαφορετικα τις εφαρμογες τους για ios απ οτι για android... px to tapatalk , που ειναι πιο δυσχρηστο με το ενα χερι στο android.

ΥΓ... τα bezel θα ειναι τα ιδια με αυτα που υπαρχουν και τωρα, ουτε μικροτερα ουτε μεγαλυτερα....αναλογικα.

κριμα που τα benchmarks δε παιζουν ΚΑΝΕΝΑ ρολο στην εμπειρια χρησης και στη πραγματικη ταχυτητα των συσκευων!

Η λέξη κλειδί είναι ότι η Apple θα το κάνει καλά. Δηλαδή και 5 ίντσες να πάει την οθόνη θα το κάνει με μοναδικό τρόπο....

Μέχρι πριν 3 χρόνια οι 3,5 ίντσες ήταν το ιδανικό μέγεθος για χειρισμό με τον ένα χέρι. Ξαφνικά με την εμφάνιση το iPhone 5 οι ιδανικές ίντσες πάντα για χειρισμό με το ένα χέρι έγιναν οι 4. Και αυτές σε αναλογία 456/9 που μόνο η apple μπορούσε να το σκεφτεί και να το εφαρμόσει τόσο τέλεια. Τώρα ξαφνικά πάλι οι ιδανικές ίντσες θα γίνουν οι 5.

Συμπέρασμα! Ανά 2 με 3 χρόνια μεγαλώνουν τα χέρια των ανθρώπων.... :BDGBGDB55:

Δεν είναι σωστά αυτά τα στοιχεία γιατί το iOS είναι τόσο υπερξελιγμένο που κάνει τους 2 πυρήνες να συμπεριφέρονται σαν 8 τουλάχιστον στην διπλάσια συχνότητα...

δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα. Θα παρακαλούσα να μην παραπληροφορείς τον κόσμο!!!

:BDGBGDB55::smash:

Last edited:
για μενα ιδανικες ιντσες ειναι απο 4.3 - 4.5" ... παραπανω ειναι δυσχρηστο (εχω δοκιμασει ολες τις διαστασεις τα τελευταια 3 χρονια).
Και δεν το κανουν σωστα , οτι και να λες.
Υπαρχει τεραστια ανομοιομορφια στους κατασκευαστες και στο λειτουργικο τους. Δεν αξιοποιουν ολοι το ιδιο την οθονη και το λειτουργικο.
Εχω δοκιμασει σχεδον ολους τους κατασκευαστες απο htc μεχρι lg και απο sony μεχρι samsung.

Οτι θελει ο καθενας κανει και οχι παντα "σωστα".

akoma kai oi devs φτιαχνουν εντελως διαφορετικα τις εφαρμογες τους για ios απ οτι για android... px to tapatalk , που ειναι πιο δυσχρηστο με το ενα χερι στο android.

ΥΓ... τα bezel θα ειναι τα ιδια με αυτα που υπαρχουν και τωρα, ουτε μικροτερα ουτε μεγαλυτερα....αναλογικα.

κριμα που τα benchmarks δε παιζουν ΚΑΝΕΝΑ ρολο στην εμπειρια χρησης και στη πραγματικη ταχυτητα των συσκευων!

Για εμενα και το χω γραψει πολλακις, οι ιδανικές είναι οι 4,7''

Και κοιτα να δεις πλακα που, απ' ότι φαινεται, συμφωνεί μαζί μου μια κοινη γνωστη μας....η Apple.

Κριμα λοιπόν που η αγαπημένη σας Apple θα σας αναγκάσει, κι εσενα και τον Τακη, να πάρετε κατι που δεν θεωρείτε ιδανικό (συ θες max 4,5'', o Τακης max 4'' - κι οι όμως θα τα σκασετε για να παρετε 4,7''). :p

Οσο για bezels και το ''αναλογικά'': LOL (αν ηταν ετσι, οι 65αρες TV θα πρεπει να εχουν κανα μετρο bezel :p)

Για τα bench κλπ, προφανως, όπως τα λες είναι (πες όμως στον Τακη να μην τα επικαλείται αντιστοίχως οποτε τον συμφερει :p)

Last edited:
ta bezel οριζονται απο το harware κεντρικο κουμπι, τουλαχιστον στο πανω κατω.
Στα πλαγια ειναι ηδη μικρα , δε νομιζω οτι γινονται μικροτερα ... ισως με εντελως αλλη σχεδιαση , αλλα πρακτικα θα ειναι πολυ δυσκολο.

Δεν ειμαστε μακρια πντως .... εσυ 4.7 εγω 4.5 .... ιντσες οθονης παντα :p

Ιδανικο για ολους δεν υπαρχει... για τη γυναικα μου ειναι οι 3.5 του iphone 4s που εχει... ουτε κουβεντα για παρπανω!

Και για οσους αρεσκονται στα νουμερα, το iphone 5s ,αν και οχι με μεγαλη οθονη, ειναι πρωτο σε πωλησεις ... ακομα.... κατι λεει αυτο .

Υγ... τα benchmarks ποτε δε μ απασχολησαν ... αλλωστε περιμενε να βγει το iphone 6 και τα ξαναλεμε ! :p

Για εμενα και το χω γραψει πολλακις, οι ιδανικές είναι οι 4,7''...

Με μικρά bezel ala LG ή με μεγάλα ala Apple?

Το μέγεθος οθόνης δεν είναι πάντα ενδεικτικό του μεγέθους συσκευής ειδικά αν σε ένα κινητό η οθόνη καλύπτει μόλις 60% της επιφάνειας όπως συμβαίνει με τα iphone.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S5

Ρε Συριε τα έχουμε πει: Εγω ΔΕΝ γουστάρω τα μεγάλα κινητά/ παντόφλες για λόγους φορητότητας/χρήσης με το ένα χέρι/αισθητικής.. Οπότε του χρόνου θα πάρω το αναβαθμισμένο 4αρι η θα μείνω με το παλιό.
Εσύ πάλι γουστάρεις μεγάλες ίντσες. Μέγειες σου και χαρά σου.
Όσο για τις διάφορες (υπέρ-κατα) μεγάλης/μικρής διάστασης έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας, μην τα επαναλαμβάνουμε χωρίς λόγο.
Ειδικά τωρα με το continuity του IOS 8, άλλος ένας λόγος που δεν καίγομαι καθόλου για το μέγεθος οθόνης...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S5

Οπότε του χρόνου θα πάρω το αναβαθμισμένο 4αρι η θα μείνω με το παλιό.
Εσύ πάλι γουστάρεις μεγάλες ίντσες

Αχα!

Βλεπω επικυρώνεις την απόφασή σου να μην πάρεις ποτέ μεγαλύτερο iPhone από 4''

Respect λοιπόν.

(ελπίζω μόνο να μην είμαι εγω ο λόγος που θα μείνεις με το 5S για το υπόλοιπο της ζωής σου :p - γιατί πολύ σιγουρο σε βρίσκω ότι θα βγει αναβαθμισμένο 4αρι...δεν εχω δει καποιο στοιχεια για κατι τετοιο....και προσωπικά θεωρω ότι, αργα η γρήγορα, η Apple θα εγκαταλείψει οριστικά αυτή τη διάσταση)

ΥΓ Οι ίντσες είναι 2,54 cm - δεν γινονται ''μεγαλύτερες'' :p