[Επίσημο] Samsung Galaxy S6 Series

Προσοχή
με τα σκρουτζομάγαζα παίζουν πολύ branded!

Εγώ ήθελα να το παραγγείλω σήμερα για να το έχω αύριο, αλλά τελικά αποφάσισα να το αφήσω για όταν κατέβω Αθήνα έτσι ώστε να μην την πάθω(!).

Οι Κάιζερ μου την έχουν φέρει δυο φορές (και δεν το ανέφεραν πουθενά στο site!!)

Στο Note 4 μου έχει στείλει branded (TIM Ιταλίας).
Και στο iPhone 6 Plus μου είχε στείλει US version ενώ είχα παραγγείλει EU.

(Sent from Moto G)

Last edited:
Με τα yearly releases να ειναι πια κανόνας οι τιμές είναι μη ρεαλιστικές, γύρω στα 350 - 400 θα ηταν πιο λογικές.
Εκανε και την μαλακια με την sd και σε αναγκάζει να πληρώσεις τα GB διπλάσια και βάλε.
Καλά για να πέσει τοςο με το νέο έτος.
Εδω στο s5 ειναι στα 350 ευρώ σήμερα 1 χρόνο μετά.
Το καλοκαίρι θα παιξει στα 500 πάνω κάτω και το φθινόπωρο προς Χριστούγεννα 400-450.

Εννοειται στα σκρουτζομαγαζα παίζει παρά πολυ branded συσκευές και συνήθως δεν το αναφέρουν κάν.
Προσφατη η εμπειρία μου με το alpha που 2 πήρα και μου λέγανε unbranded και τα 2 ήταν T-mobile,εννοείται τα σούταρα πίσω στο κατάστημα αγοράς εντός λίγων λεπτών αφου τα άνοιξα και πήρα τα χρήματα πίσω.

Στα 350~400ε δεν θα πέσει (όταν βγει το S7 μπορεί)!!

Είναι πετυχημένο μοντέλο και θα κρατήσει τιμή (σε αντίθεση με το S5 που ήταν το ποιό αδιάφορο Galaxy Sx που έχει βγει).

(Sent from Moto G)

Το s6 θα πεσει σιγουρα στα 350ε, παιζει και πιο κατω, απο τη στιγμη που υπαρχει και το edge το οποιο δε θα πεσει τοσο χαμηλα, μιας και ειναι το "καλο".

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S6 και S6 Edge

Στα 350~400ε δεν θα πέσει (όταν βγει το S7 μπορεί)!!

Είναι πετυχημένο μοντέλο και θα κρατήσει τιμή (σε αντίθεση με το S5 που ήταν το ποιό αδιάφορο Galaxy Sx που έχει βγει).

(Sent from Moto G)

Δεν ειπα να πεσει στα 350, ειπα οτι θα ηταν μια πιο φυσιολογικη τιμη για συσκευη που θα γινει προηγουμενο μοντελο σε ενα χρονο.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S6 και S6 Edge

Το s6 θα πεσει σιγουρα στα 350ε, παιζει και πιο κατω, απο τη στιγμη που υπαρχει και το edge το οποιο δε θα πεσει τοσο χαμηλα, μιας και ειναι το "καλο".

Το edge ομόλογό ότι είναι πολύ εντυπωσιακό αλλά είναι άβολο! Το παίρνεις μόνο για εντυπωσιασμό στους φίλους κ γνωστούς(!!).
Χώρια ότι παίρνεις στην ουσία 4.5~4.6" ίντσες λόγο τις κυρτής οθόνης.

Όποιος θέλει κλασσικό κινητό θα πάρει το απλό και όχι το edge :smile:

υ.γ. Προσωπική άποψη φυσικά!

Δεν ειπα να πεσει στα 350, ειπα οτι θα ηταν μια πιο φυσιολογικη τιμη για συσκευη που θα γινει προηγουμενο μοντελο σε ενα χρονο.
Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα, γενικά μιλάω :smile:

(Sent from Moto G)

Προσοχή
με τα σκρουτζομάγαζα παίζουν πολύ branded!

Εγώ ήθελα να το παραγγείλω σήμερα για να το έχω αύριο, αλλά τελικά αποφάσισα να το αφήσω για όταν κατέβω Αθήνα έτσι ώστε να μην την πάθω(!).

Οι Κάιζερ μου την έχουν φέρει δυο φορές (και δεν το ανέφεραν πουθενά στο site!!)

Στο Note 4 μου έχει στείλει branded (TIM Ιταλίας).
Και στο iPhone 6 Plus μου είχε στείλει US version ενώ είχα παραγγείλει EU.

(Sent from Moto G)

Kαι οταν φτασει η ωρα να το παρεις το τσεκαρεις προσωπικα ή απο κοντα δεν πανε να σε δουλεψουν ?

Το τσεκάρεις προσωπικά Ναθ. (στο κατάστημα)! Βλέπεις το κουτάκι του αν είναι branded το αναφέρει.

Θα σου ανεβάσω φωτο από το κουτί του note 4 όταν πάω σπίτι :smile:

(Sent from Moto G)

edit:

Note4 tim.JPG

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S6 και S6 Edge

Το edge ομόλογό ότι είναι πολύ εντυπωσιακό αλλά είναι άβολο! Το παίρνεις μόνο για εντυπωσιασμό στους φίλους κ γνωστούς(!!).
Χώρια ότι παίρνεις στην ουσία 4.5~4.6" ίντσες λόγο τις κυρτής οθόνης.

Όποιος θέλει κλασσικό κινητό θα πάρει το απλό και όχι το edge :smile:

υ.γ. Προσωπική άποψη φυσικά!

Συμφωνω. Δε εχει καλο πιασιμο, δε μπορεις να βαλεις θηκη (οσοι βαζουμε τεσπα), γυαλιαζει εκει που ειναι κυρτη η οθονη σε εντονο φως με αποτελεσμα να μη βλεπεις, κτλ. Αλλα ξεχωριζει ποιο ειναι, πολλοι και εδω περα εχουν πει οτι δε θαπαιρναν το s6 το απλο για να μη νομιζουν οι αλλοι οτι ειναι το s5 (κατηγορια επιδειξη). Για να κλεισω αν μουβαζες το πιστολι στον κροταφο να παρω ενα απο τα 2 θαπαιρνα και γω το απλο.:flipout:

Για τις branded συσκευές, το έπαθε φίλος μου που πήρε το LG L70 από το smarties. Εγώ έχω πάρει 2 συσκευές από εκεί χωρίς πρόβλημα, αλλά αυτού του έκατσε branded της TIM. Με φώναξε να το σετάρω γιατί είναι άσχετος ακόμα, και του έριξα μία ματιά. Μόνο στο αυτοκόλλητο στο πλάι με τους κωδικούς και τα barcodes φαινόταν, γιατί είχε το λογότυπο της TIM. Καμία άλλη διαφορά μέχρι να ξεκινήσεις την συσκευή. Εκεί είχε λογότυπο έναρξης της TIM, theme της TIM, και αρκετές εφαρμογές της TIM. Αλλά κυρίως φοβήθηκα για το αν θα έβλεπε την SIM του φίλου μου ή θα ήταν κλειδωμένο. Αλλά την SIM την είδε, για την έναρξη μικρό το κακό, theme έβαλα το κανονικό της LG που υπήρχε και αυτό μέσα, μόνο με τις εφαρμογές της TIM δεν ξέρω τι γίνεται, αν μπορούν να φύγουν, και τι πόρους καταναλώνουν αν τρέχουν. Δεν τόλμησα να το ψάξω τόσο πολύ. Πιθανότατα θα υπάρχει και πρόβλημα με αναβάθμιση λογισμικού, όπως παλιότερα με ένα Sony Ericsson K800i που μου είχε δώσει η WIND, που τότε ήταν ακόμα ΤΙΜ, λίγο μετά που είχε αλλάξει από Telestet που ήταν παλιότερα. Δηλαδή πάλι για branded της ΤΙΜ μιλάμε. Είχαν βγει 2-3 αναβαθμίσεις για το Κ800i, αλλά το δικό μου ως branded της ΤΙΜ δεν δέχτηκε καμία. Μόνο branded λογισμικό της TIM θα δεχόταν. Κόλλησα με το αρχικό λογισμικό, αν και δεν είχε πρόβλημα.
Μικρό το κακό όλα αυτά για τον φίλο μου, αλλά αν ήταν για μένα θα το είχα γυρίσει πίσω. Προσοχή λοιπόν στο αυτοκόλλητο με τους κωδικούς, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία του airb.

Eπειδη εδω και 10 μερες εχω το edge, μια χαρα πιασιμο εχει, του εχω βαλει θηκη, σε εξωτερικο χωρο μια χαρα βλεπεις την οθονη (θεωρω λιγο υπερβολη το θεμα με τις τυχον ανακλασεις) και βεβαια δεν αγοραστηκε για φιγουρα και επιδειξη αλλα επειδη ειναι κατι διαφορετικο αλλιως θα επαιρνα το απλο που μοιαζει με το προηγουμενο (που παρεπιπτοντως δεν μου αρεσε). Η μπαταρια μου βγαζει χαλαρα μια μερα (με υπολοιπο 45-50%) με τη χρηση που κανω (wi-fi- on. mobile data on, 3 mails,web, social, music) και μπορω να πω οτι αντικατεστησε επαξια το z3 που εχω.(παρομοια χρηση και αυτονομια)

Οταν παει σε κανα 4μηνο στα μισα χρηματα, ολο και καποιος θα το παρει απο σποντα.

Εδώ αγοράζει ο κόσμος το iphone 6 με τα 8 Mp κάμερα , 16 GB μνήμη που γεμίζουν για πλάκα και μπαταρία που κρατάει μισή ημέρα λες να μην αγοράσει το S6 που είναι 3 κλάσεις ανώτερο? Δεν το νομίζω.

Eπειδη εδω και 10 μερες εχω το edge, μια χαρα πιασιμο εχει, του εχω βαλει θηκη, σε εξωτερικο χωρο μια χαρα βλεπεις την οθονη (θεωρω λιγο υπερβολη το θεμα με τις τυχον ανακλασεις) και βεβαια δεν αγοραστηκε για φιγουρα και επιδειξη αλλα επειδη ειναι κατι διαφορετικο αλλιως θα επαιρνα το απλο που μοιαζει με το προηγουμενο (που παρεπιπτοντως δεν μου αρεσε). Η μπαταρια μου βγαζει χαλαρα μια μερα (με υπολοιπο 45-50%) με τη χρηση που κανω (wi-fi- on. mobile data on, 3 mails,web, social, music) και μπορω να πω οτι αντικατεστησε επαξια το z3 που εχω.(παρομοια χρηση και αυτονομια)

Μεγειά , πιστευω ότι έκανες καλή επιλογή και είναι μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με το παλίο σου κινητό σε κάμερα και οθόνη , σε μπαταρία όμως να σου πω δεν το περίμενα να σου κρατάει τόσο.

Αυτο ειναι το ζουμι,το αλλο απλα ξαναζεσταμενο φαγητο ειναι.
Παντως στο γειτονικο φορουμ υπαρχει αρκετη γκρινια για την αυτονομια και σε σχεση με αλλες συσκευες απο αρκετους κατοχους το ιδιο και με το σημα κινητης που σε 3g καταναλωνει μπολικα.

gs6-dxomark-02-570.jpg

Επίσημα πλέον και χωρίς αμφιβολία το S6 έχει την καλύτερη κάμερα που υπάρχει σε κινητό...http://techblog.gr/mobile/dxomark-samsung-galaxy-s6-edge-best-camera-7499/

Αναφορές στο εξωτερικό για διαφορά θεματα σχετικά με την διαχείρηση της μνήμης που φαίνεται να ταλαιπωρούν τους χρήστες.
Galaxy S6 exhibiting overzealous RAM management, report users
http://www.phonearena.com/news/Galaxy-S6-exhibiting-overzealous-RAM-management-report-users_id68745

Η εταιρία γνωρίζει επι του θέματος και εργάζεται για software update

Ειδα λιγο απο κοντα το edge και μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ

Το νεο Android και το γεγονος οτι πηγαινε σφαιρα (καθαρο βεβαια...), του εδιναν αλλον αερα.

Στα - η μηδαμινη χρηση(σιμοτητα) του edge.

Το είχα δει το Πάσχα στον Κωτσόβολο του Smart Park. Η μοναδικότητα του ως σχεδιασμός το κάνει να ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην αγορά , χρηστικά όμως η κυρτή οθόνη δεν προσφέρει τίποτα , να μην πω ότι το απλό έχει μεγαλύτερη διαθέσιμη επιφάνεια οθόνης. Είναι δύσκολη η επιλογή μεταξύ των δύο.

Αν το έπαιρνα εύκολα θα επέλεγα το απλό. Είναι γεγονός ότι η κυρτή οθόνη δείχνει πολύ όμορφη, αλλά αφενώς φαίνεται μικρότερη - και μάλλον είναι (η διαθέσιμη επιφάνεια) - αφετέρου το edge ανεβαίνει δυσανάλογα πολύ, δεδομένου ότι το μόνο πλεονέκτημά του είναι η εμφάνιση (τα περί λειτουργικότητας του edge τα προσπερνάω), άσε που πιθανόν μειονεκτεί σ' αυτό που λέγαμε για τη διαθέσιμη επιφάεια.

Από την άλλη το απλό δε φαίνεται να διαφέρει σχεδόν καθόλου απ' το S5 (από μπροστά). Προσωπικά βέβαια ποσώς μ' ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, αφού τουλάχιστον βγάλανε αυτή την απαράδεκτη πλάτη και το περιμετρικό πλαίσιο του S5 που φαινόταν ψεύτικο. Αφαίρεσαν βέβαια και την αποσπώμενη μπαταρία και την SD, αλλά ας μην επανερχόμαστε, έχει συζητηθεί εκτενώς νομίζω.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλύτερη πίσω κάμερα το GS6 ..sharper video,better mic,better AM saturation!,better AM low light performance.
Καλύτερη selfie κάμερα το G4 ..αν και η πίσω έχει γρηγορότερο auto focus,οξύτερο HDR,και πληρέστερο manual mode.

Ετυμηγορία-personal statement Safwan Ahmedmia: GS6 CAMERA IS STILL TO BEAT!

Μετά τα προβλήματα διαχείρισης μνήμης http://www.techradar.com/news/phone...its-the-galaxy-s6-has-a-major-problem-1292631 υπάρχουν αναφορές και για θεματα με το screen rotation και πιθανότητες να καίγεται το chip του accelerometer με την χρηςη του fast charging.
http://www.computerworld.com/articl...with-some-galaxy-s6-edge-phones.html#comments

Αντί να μειώνονται οι παιδικές ασθενείς αυτα όλο και αυξάνονται.:blink:
Απαράδεκτο φαινόμενο για συσκευές 800-1000 ευρω.