Για τις branded συσκευές, το έπαθε φίλος μου που πήρε το LG L70 από το smarties. Εγώ έχω πάρει 2 συσκευές από εκεί χωρίς πρόβλημα, αλλά αυτού του έκατσε branded της TIM. Με φώναξε να το σετάρω γιατί είναι άσχετος ακόμα, και του έριξα μία ματιά. Μόνο στο αυτοκόλλητο στο πλάι με τους κωδικούς και τα barcodes φαινόταν, γιατί είχε το λογότυπο της TIM. Καμία άλλη διαφορά μέχρι να ξεκινήσεις την συσκευή. Εκεί είχε λογότυπο έναρξης της TIM, theme της TIM, και αρκετές εφαρμογές της TIM. Αλλά κυρίως φοβήθηκα για το αν θα έβλεπε την SIM του φίλου μου ή θα ήταν κλειδωμένο. Αλλά την SIM την είδε, για την έναρξη μικρό το κακό, theme έβαλα το κανονικό της LG που υπήρχε και αυτό μέσα, μόνο με τις εφαρμογές της TIM δεν ξέρω τι γίνεται, αν μπορούν να φύγουν, και τι πόρους καταναλώνουν αν τρέχουν. Δεν τόλμησα να το ψάξω τόσο πολύ. Πιθανότατα θα υπάρχει και πρόβλημα με αναβάθμιση λογισμικού, όπως παλιότερα με ένα Sony Ericsson K800i που μου είχε δώσει η WIND, που τότε ήταν ακόμα ΤΙΜ, λίγο μετά που είχε αλλάξει από Telestet που ήταν παλιότερα. Δηλαδή πάλι για branded της ΤΙΜ μιλάμε. Είχαν βγει 2-3 αναβαθμίσεις για το Κ800i, αλλά το δικό μου ως branded της ΤΙΜ δεν δέχτηκε καμία. Μόνο branded λογισμικό της TIM θα δεχόταν. Κόλλησα με το αρχικό λογισμικό, αν και δεν είχε πρόβλημα.
Μικρό το κακό όλα αυτά για τον φίλο μου, αλλά αν ήταν για μένα θα το είχα γυρίσει πίσω. Προσοχή λοιπόν στο αυτοκόλλητο με τους κωδικούς, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία του airb.