[Επίσημο] Samsung Galaxy S6 Series

Έσκασε μύτη ένα νέο update μόλις τώρα!!

Screenshot_2015_07_27_21_40_03.png

edit:

Screenshot_2015_07_27_21_56_35_1.png

(Sent from Galaxy S6)

Last edited:
Το προηγούμενο πάντως update χάλασε το να γράφεις sms. Τα γράφει όλα σε κεφαλαία (όταν το αγόρασα, έγραφες σε πεζά και τα μετέτρεπε σε κεφαλαία πριν το στείλει).
Τρόπος να στέλνεις μηνύματα σε πεζά δεν υπάρχει;

Αν εννοείς πως θα εμφανίζεται το μήνυμα στην οθόνη σου την ώρα που το πληκτρολογείς, πριν το στείλεις δηλαδή, νομίζω είναι θέμα λογισμικού τηλεφώνου. Πάντως εδώ και πολύ καιρό τα περισσότερα τηλέφωνα γράφουν με μικρά γράμματα την ώρα που πληκτρολογείς το μήνυμα. Είναι περίεργο αν το καινούριο λογισμικό γράφει μήνυμα με κεφαλαία. Ακόμα και εφαρμογές sms που είχα δοκιμάσει παλιότερα έγραφαν με μικρά την ώρα που πληκτρολογούσες το μήνυμα.
Αν εννοείς πως θα εμφανίζεται το μήνυμα στην οθόνη αυτού που λαμβάνει το μήνυμα, αν θα εμφανίζεται δηλαδή με μικρά η κεφαλαία γράμματα, αυτό είναι θέμα κωδικοποίησης των γραμμάτων. Κοίτα εδώ, μηνύματα 176 μέχρι 186.
http://avclub.gr/forum/showthread.php/120185-Google-Android%E2%84%A2-5-0-Lollipop/page18
Κανονικά αυτό δεν θα πρέπει να επηρεάζει το πως θα εμφανίζεται το μήνυμα στην δική σου οθόνη, την ώρα που το πληκτρολογείς δηλαδή. Αλλά μήπως κατά περίπτωση επηρεάζεται και αυτό ανάλογα με το λογισμικό; Μήπως εδώ κάτι έχει αλλάξει στην στάνταρ ρύθμιση της κωδικοποίησης των γραμμάτων;

Προσοχή με την νέα θήκη clear view cover της σαμσουνγκ. Την αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα. Είχε κάποια "σημαδάκια" η θήκη στο εσωτερικό (καινούργια), τα οποία τελικά έγδαραν το screen protector.

Προσοχή με την νέα θήκη clear view cover της σαμσουνγκ. Την αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα. Είχε κάποια "σημαδάκια" η θήκη στο εσωτερικό (καινούργια), τα οποία τελικά έγδαραν το screen protector.

Νομίζω είναι γνωστό πρόβλημα αυτό...

Είχα διαβάσει για θέματα με επισημη θηκη και φανταστηκα ότι θα αναφεροσουν σε εκείνη.
Δεν έχω ιδέα ποια μοντέλα αφορά.

Αυτή είναι νομίζω τελευταίας εσοδείας, και επίσης έχει θέμα.
Πριν είχα αυτή:

http://www.samsung.com/uk/consumer/mobile-devices/accessories/case/EF-WG925PBEGWW
uk_EF-WG925PBEGWW_000000001_Front_black

Δεν είχε το ίδιο θέμα. Το εσωτερικό της ήταν μαλακό, και για αυτήν είχαν γίνει οι αναφορές. Εγώ δεν έπαθα κάτι με αυτή πάντως.

Άντε να δούμε τι ψάρια πιάνει η συσκευή μιας και χθεσινή παραγγελία απο αγγλικό Amazon του s6 edge σε green emerald έφτασε ήδη Αθήνα Αεροδρόμιο με DHL Express αποστολή.

Track your package Your order was sent to:
Greece

Your item(s) is (are) being sent by DHL Express.Your tracking number is 64********Depending on the delivery method you chose, it's possible that the tracking information might not be visible immediately. Learn more about Tracking.
Delivery Information

Samsung Galaxy S6 Edge 32 GB SIM-Free Smartphone - Green
Sold by ELITEGSM
£449.99
Item Subtotal: £449.99
Postage & Packing: £0.00
Total: £449.99
Paid by Visa: £449.99

Πέμπτη, Αύγουστος 27, 2015 Τοποθεσία Ώρα Τεμάχιο

9 Η αποστολή έφτασε στο Κέντρο Διαλογής ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 08:27
1 Τεμάχιο
8 Αναχώρησε από τον σταθμό LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 04:46
1 Τεμάχιο
7 Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 03:38
1 Τεμάχιο
6 Η αποστολή έφτασε στο Κέντρο Διαλογής LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 03:23
5 Αναχώρησε από τον σταθμό BRUSSELS - BELGIUM BRUSSELS - BELGIUM 01:36
4 Η αποστολή πέρασε από BRUSSELS - BELGIUM BRUSSELS - BELGIUM 01:34

Τετάρτη, Αύγουστος 26, 2015 Τοποθεσία Ώρα Τεμάχιο
3 Αναχώρησε από τον σταθμό LILLE - FRANCE LILLE - FRANCE 21:18
2 Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην LILLE - FRANCE LILLE - FRANCE 19:37
1 Παραλαβή αποστολής LILLE - FRANCE 18:11
1 Τεμάχιο

Αύριο τα σπουδαία λοιπόν :p

Ευχαριστώ!

Παρέλαβα πριν λίγο ωριτσα και μόλις έκανε το περιβόητο unboxing
Η συσκευή στο χρώματακι αυτο ειναι τρελα και γενικά μιλώντας το 50% της συσκευής ειναι η εμφάνιση το ντιζάιν και η διαφορετικότητα.

Σε αυτο παίρνει 10 με τόνο που λέμε.:p

Άψογη η συσκευή όπως έριξα μια αναλυτική μάτια.
Η δυο κάμερες όλα άψογα.
Η οθονη χάρμα οφθαλμών χωρίς παραμορφώσεις,bleeding η pixel.

Home/power/volume button άριστη εντύπωση μου αφήνουν χωρίς να παίζουν η να ειναι χαλαρά.

Με την 5.0.2 μου ήρθε,πιο αργότερα θα κάνω την αναβάθμιση διότι με 50% μπαταρία μου ήρθε.

Άψογη η συσκευασία απο το Amazon,με διπλή ταινία ασφαλείας.

Απο ότι κατάλαβα γερμανική unbranded η συσκευή,άσχετα αν απο Αγγλία παρήγγειλα και η αποστολή έγινε απο Γαλλία!!!

ImageUploadedByTapatalk1440773869.626412.jpg
ImageUploadedByTapatalk1440773892.930091.jpg
ImageUploadedByTapatalk1440773909.854400.jpg
ImageUploadedByTapatalk1440773950.014017.jpg
ImageUploadedByTapatalk1440773962.097487.jpg
ImageUploadedByTapatalk1440773987.933187.jpg
ImageUploadedByTapatalk1440774006.850398.jpg

Το συγκεκριμένο χρώμα δεν είναι του γούστου μου , κατά τ' άλλα όμως είναι πολύ ξεχωριστή συσκευή σχεδιαστικά (10 χρόνια μπροστά είχε πει κάποιος με μια δόση υπερβολής). Μεγειά.

Ευχαριστώ!

Παρέλαβα πριν λίγο ωριτσα και μόλις έκανε το περιβόητο unboxing
Η συσκευή στο χρώματακι αυτο ειναι τρελα και γενικά μιλώντας το 50% της συσκευής ειναι η εμφάνιση το ντιζάιν και η διαφορετικότητα.

Σε αυτο παίρνει 10 με τόνο που λέμε.

Άψογη η συσκευή όπως έριξα μια αναλυτική μάτια.
Η δυο κάμερες όλα άψογα.
Η οθονη χάρμα οφθαλμών χωρίς παραμορφώσεις,bleeding η pixel.

Home/power/volume button άριστη εντύπωση μου αφήνουν χωρίς να παίζουν η να ειναι χαλαρά.

Με την 5.0.2 μου ήρθε,πιο αργότερα θα κάνω την αναβάθμιση διότι με 50% μπαταρία μου ήρθε.

Άψογη η συσκευασία απο το Amazon,με διπλή ταινία ασφαλείας.

Απο ότι κατάλαβα γερμανική unbranded η συσκευή,άσχετα αν απο Αγγλία παρήγγειλα και η αποστολή έγινε απο Γαλλία!!!

View attachment 118433
View attachment 118434
View attachment 118435
View attachment 118436
View attachment 118438
View attachment 118439
View attachment 118440
Καλορίζικο..
Περιττό να σου πω ότι περιμένουμε λεπτομέρειες για τα γνωστά θέματα

Καλορίζικο αλλά... πράσινο; :chinscratch: Αφού σ' αρέσει βέβαια τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία.

Ευχαριστώ παιδιά!!

Βασικά είμαι fan τον χρωμάτων και όχι τα κλασικά άσπρο-μαύρο.(έξ ού σε cyan το m8,silver-green το z3 αν και το copper ειναι πιο όμορφο)
Το μαύρο γενικά δεν το πάω καν,το λευκό μόνο αν μπροστά τα bezel ήταν σε μαύρο χρωμα και πίσω πλάτη λευκή ίσως το σκεφτόμουν

Και του χρυσό μόνο αμα ήταν στυλ σαμπανε όπως το m8 θα το προτιμούσα,όχι αυτή η απόχρωση που θυμίζει Φλωρινιώτη καταστάσεις :p

Βασικά ειναι πολυ σκούρο πράσινο και όχι το κλασικό που θα έτρωγε άκυρο.
Ειναι ιδιαίτερο και μου αρέσει πολυ και ξεχωρίζει απο την μάζα.

Μετά απο αποχή 3 συνεχόμενων ετών απο Samsung το s6 edge ήταν το μοναδικό που μου έκανε κλικ και θα αγόραζα αυστηρά.

Η φωτεινότητα που αναφέρθηκε πλέον απο το s5 και μετά έχει βελτιωθεί τρομερά προς το καλύτερο και μέρα με την νύχτα με το παρελθόν.
Ειναι μάλιστα μισό κλικ καλύτερη σε αυτο το τομέα απο το πολυ καλό z3 σε αυτο το τομέα.
Σε αυτο βοηθάει ότι έχει λιγότερες αντανακλάσεις,μάλλον κάποιο φίλτρο σε στυλ Clear Black όπως στα MS/Nokia που κάνει πολυ καλή δουλειά.

Τώρα αυτονομία το κόβω στα επιπεδα του m8(λίγο κατω λίγο πανω)ούτε κρύο ούτε ζέστη δηλαδη-θα ήθελα αλά z3 αλλα δεν μπορούμε όλα να τα έχουμε.

Ποιότητα κατασκευής σε πολυ υψηλά επιπεδα εφάμιλλη με m8/z3 έξ ού και ο λόγος που εως σήμερα ήταν στην μαύρη λίστα τα Samsung για εμένα.

Αλλα αυτο που ξεχωρίζει ειναι το ντιζάιν που ειναι 1-2 κλικ πανω οτιδήποτε του ανταγωνισμού.

Με το multitasking δεν έδωσα σημασία εως τώρα(σε 2-3 καρτέλες με dolphin δεν μου έκανε reload η refresh τις σελίδες πάντως αφού βγήκα) μιας και προσπαθώ λίγο το μενού να συνηθίσω και το UI όπως και τα κεντρικό κουμπί μπροστά και τα 2 πλαϊνά που ψιλομπερδευομαι μιας και εχω συνηθίσει τα on screen button με πολλές ανταγωνιστικές συσκευες που χρησιμοποιούσα εως και σήμερα.

Θετική εντύπωση μου έκανε το led notifications που ειναι πιο ζωηρό και δυνατό απο m8/z3 όπως επίσης θετική εντύπωση ότι τα volume button ειναι αριστερά μόνα τους και δεξιά μόνο του το power button.

Στα αρνητικά η υποδοχή των ακουστικών που θα προτιμούσα πανω να ειναι και όχι κατω.

Την πρώτη φόρτιση την έκανα με του z3 του φορτιστή και ετσι θα πάει όσο εχω το κινητό στα χέρια μου.
Δεν με ενδιαφέρει άλλωστε η πολυ γρήγορη φόρτιση που πιστεύω ότι μακροχρόνια θα επηρεάσει αρνητικά την απόδοση της μπαταρίας.

Στο UI ο μαμισιος launcher αρκετά ελαφρύς και bloatware σχετικά σε περιορισμενο βαθμό οςο ποτε άλλωστε στην ιστορία της Samsung)η Sony πλέον δικαίοματικα ειναι βασίλισσα του bloatware άσχετα αν δεν επηρεάζει αρνητικά τις συσκευες λογο του εξαιρετικού δεσίματος software και hardware και του πολυ καλού optimization)

Βέβαια κάποια στιγμή με βλέπω με nova prime διότι μου λείπουν τα gestures που προτιμώ.

Αυτα.

Alex η Samsung έχει καταφέρει να φτιάξει online themes για όσους δεν θέλουν τα εικονίδια του tw ;
Ένα από τα σπαστικά και στον tw είναι η μη ομοιομορφία των εικονιδίων , πράγμα βέβαια που λύνεται με τον nova άλλα καλό θα ήταν να μην χρειάζεται.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy S6 και S6 Edge

Alex η Samsung έχει καταφέρει να φτιάξει online themes για όσους δεν θέλουν τα εικονίδια του tw ;
Ένα από τα σπαστικά και στον tw είναι η μη ομοιομορφία των εικονιδίων , πράγμα βέβαια που λύνεται με τον nova άλλα καλό θα ήταν να μην χρειάζεται.
Δεν το εχω ψάξει αυτο με τα themes.
Πάντως για προστασία της καμπούρας πίσω κάμερα παρήγγειλα αυτή τη soft tpu διαφανής θήκη που ειναι αρκετά λεπτή το θετικό.
https://www.amazon.co.uk/gp/r.html?...OR17ZHQWLHRUA&ref_=pe_385721_37986871_TE_item
Τουλάχιστον για έξω απο το σπίτι χρήση για προστασία,εστω με ψιλό βαριά καρδιά θα την βάζω,διότι γενικά είμαι αρνητικός με θήκες.(πχ το m8 και το z3 απόλυτα γυμνά τα εχω)
Εδω όμως έναν φόβο παραπάνω τον έχω.