Προσοχή με την νέα θήκη clear view cover της σαμσουνγκ. Την αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα. Είχε κάποια "σημαδάκια" η θήκη στο εσωτερικό (καινούργια), τα οποία τελικά έγδαραν το screen protector.
Καλορίζικο..Ευχαριστώ!
Παρέλαβα πριν λίγο ωριτσα και μόλις έκανε το περιβόητο unboxing
Η συσκευή στο χρώματακι αυτο ειναι τρελα και γενικά μιλώντας το 50% της συσκευής ειναι η εμφάνιση το ντιζάιν και η διαφορετικότητα.
Σε αυτο παίρνει 10 με τόνο που λέμε.
Άψογη η συσκευή όπως έριξα μια αναλυτική μάτια.
Η δυο κάμερες όλα άψογα.
Η οθονη χάρμα οφθαλμών χωρίς παραμορφώσεις,bleeding η pixel.
Home/power/volume button άριστη εντύπωση μου αφήνουν χωρίς να παίζουν η να ειναι χαλαρά.
Με την 5.0.2 μου ήρθε,πιο αργότερα θα κάνω την αναβάθμιση διότι με 50% μπαταρία μου ήρθε.
Άψογη η συσκευασία απο το Amazon,με διπλή ταινία ασφαλείας.
Απο ότι κατάλαβα γερμανική unbranded η συσκευή,άσχετα αν απο Αγγλία παρήγγειλα και η αποστολή έγινε απο Γαλλία!!!
View attachment 118433
View attachment 118434
View attachment 118435
View attachment 118436
View attachment 118438
View attachment 118439
View attachment 118440
Αυτονομία φωτεινότητα οθόνης αντοχή συσκευής σε γρατζουνιές ( ειδικά με την κάμερα που εξέχει )Μεγιές!!!
Ποια γνωστά θέματα;
Δεν το εχω ψάξει αυτο με τα themes.Alex η Samsung έχει καταφέρει να φτιάξει online themes για όσους δεν θέλουν τα εικονίδια του tw ;
Ένα από τα σπαστικά και στον tw είναι η μη ομοιομορφία των εικονιδίων , πράγμα βέβαια που λύνεται με τον nova άλλα καλό θα ήταν να μην χρειάζεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.