[Επίσημο] Samsung Galaxy S6 Series

Είναι πολύ ευαίσθητο σαν συσκευή. Εγώ πάντα σε θήκη το έχω. Προσοχή με την οθόνη του. Την θέλει την προστασία της.

Nα ρωτησω κατι μιας και δεν εχω παει να το δω απο κοντα.
Αυτη η κουρμπα στις ακρες κατα την θεαση κειμενου, αναπαραγωγη βιντεο κλπ ενοχλει. ?
Ειναι σαν να σου δινει την αισθηση της παραμορφωμενης εικονας ή το μεγεθος της κουρμπας και το ολο στησιμο γενικα ειναι υπολογισμενο και το αποτελεσμα ειναι κατι θετικο. ?

Εμένα δεν με ενοχλεί, εκτός από μια περίπτωση: όταν ψάχνω επαφές και τα γράμματα είναι στην κούρμπα. Εκεί πάντα η δεύτερη φορά λειτουργεί... :flipout:

Γενικά είναι σχεδιαστικά όμορφο, αλλά η οθόνη στην κούρμπα είναι ψιλο-άχρηστη.

Ο αντικαταστάτης του πιστού μου Note 3 μετά απο 1.5 χρόνο που μου κρατούσε παρέα.

Μεγιά!! Με τόσες αναβαθμίσεις θα πάρει λίγο να το στήσεις... :smile:
Πριν λίγες μέρες βγήκε η τελευταία, δεν κατάλαβα τι άλλαξε (πέρα από τα εικονίδια στο home).

Κατέβασε την 5.1.1 μόλις το σύνδεσα με το wifi.

Αν εξαιρέσουμε την μικρή οθόνη κατά τ' άλλα δηλώνω πολύ ευχαριστημένος προς το παρόν.

Νομίζα πάρεις note 5

Και το S6 Edge+ μου άρεσε αλλά και τα δύο απορρίφθηκαν λόγω τιμής , 800+ ευρώ όπως και να το κάνουμε είναι πάρα πολλά για οποιοδήποτε κινητό.

Οπότε είχα την επιλογή είτε να πάω στο S6 και να πέσω σε μέγεθος οθόνης είτε σε κάποιο άλλο με μεγαλύτερη οθόνη αλλά με άλλα θέματα , το σκεφτόμουν σοβαρά πχ. για το LG G4 αλλά δεν μπορούσα να παραβλέψω τα φτηνά υλικά κατασκευής και την IPS οθόνη όσο και αν το ήθελα.

Κατέβασε την 5.1.1 μόλις το σύνδεσα με το wifi.

Αν εξαιρέσουμε την μικρή οθόνη κατά τ' άλλα δηλώνω πολύ ευχαριστημένος προς το παρόν.

Και το S6 Edge+ μου άρεσε αλλά και τα δύο απορρίφθηκαν λόγω τιμής , 800+ ευρώ όπως και να το κάνουμε είναι πάρα πολλά για οποιοδήποτε κινητό.

Οπότε είχα την επιλογή είτε να πάω στο S6 και να πέσω σε μέγεθος οθόνης είτε σε κάποιο άλλο με μεγαλύτερη οθόνη αλλά με άλλα θέματα , το σκεφτόμουν σοβαρά πχ. για το LG G4 αλλά δεν μπορούσα να παραβλέψω τα φτηνά υλικά κατασκευής και την IPS οθόνη όσο και αν το ήθελα.
Εγώ που θέλω iPhone να πάω για το plus η το σκέτο;

Όσο μεγαλύτερη η οθόνη τόσο καλύτερα κατά την άποψη μου αλλά ειδικά το iphone 6 plus έχει μέγεθος συγκρίσιμο με κινητά Android με 6άρες οθόνες οπότε μπορεί να σου φανεί γιγαντιαίο.

Όσο μεγαλύτερη η οθόνη τόσο καλύτερα κατά την άποψη μου αλλά ειδικά το iphone 6 plus έχει μέγεθος συγκρίσιμο με κινητά Android με 6άρες οθόνες οπότε μπορεί να σου φανεί γιγαντιαίο.
Ίσως το 7 να μην έχει bezel και να είναι μικρότερο

Όσο αφορά την μπαταρία , την πρώτη φορά που το φόρτισα επειδή συνέχεια το σκάλιζα κράτησε ένα 24ωρο (απόγευμα μιας ημέρας με απόγευμα της επόμενης).

Με την δεύτερη φόρτιση και με πιο χαμηλή χρήση είμαι ήδη στην δεύτερη ημέρα (72 ώρες) , αν συνεχίσει έτσι προβλέπω να φτάνει ή και να ξεπερνάει το Note 3.

Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει και δεν το περίμενα είναι η λειτουργία του Touchwiz που είναι και πολύ όμορφο αισθητικά και που δεν κάνει το παραμικρό lag.

Για την οθόνη δεν χρειάζεται να γράψω κάτι που δεν έχει γραφτεί , είναι η απολύτως κορυφαία που υπάρχει σε κινητό από θέμα αντίθεσης και χρωμάτων ενώ έχει και πολύ μεγάλα αποθέματα φωτεινότητας. Σε σύγκριση ακόμη και άριστες IPS όπως η Quantum Dot του LG G4 φαίνεται πολύ υποδεέστερη.

Το μόνο σοβαρό αρνητικό είναι το μέγεθος της οθόνης , 5.1" είναι για τα γούστα μου πολύ μικρή.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Samsung Galaxy S6 και S6 Edge

Το μόνο σοβαρό αρνητικό είναι το μέγεθος της οθόνης , 5.1" είναι για τα γούστα μου πολύ μικρή.

Ακομα απορω πως εκανες αυτην την κινηση.
Δεν λεω, φοβερο το κινητο, αλλα απο 5,7 να πας σε 5,1;
Εσυ ξερεις καλυτερα...

Xundd-Crystal-Jazz-Case-gia-Samsung-G920F-Galaxy-S6-gold-500x500.jpg

Μόλις παρέλαβα την Xundd Crystal Jazz case...http://e-choice.gr/Xundd-Crystal-Jazz-Case-gia-Samsung-G920F-Galaxy-S6-gold

Έχω πάρει και 2 ultra slim TPU 0.3 mm για να έχω να αλλάζω αλλά η Xundd δεν παίζεται με τίποτα ούτε σε εμφάνιση ούτε σαν προστασία.

ΥΓ1. Ευχαριστώ Σωτήρη , όπως είπα ήθελα το S6 Edge+ αλλά έπρεπε να δώσω 700+ ευρώ με επιδότηση , το απλό S6 μου βγήκε 490 ευρώ που και πάλι τα θεωρώ πολλά. Αναγκαστικά υποχώρησα σε μέγεθος οθόνης. Η άλλη λύση ήταν να πάω στο G4 , πολύ καλό κινητό και 5.5" αλλά όχι στο επίπεδο του S6 κατασκευαστικά , σαν UI και σε επεξεργαστή.

ΥΓ2. Η διαφορά QHD με FullHD τελικά είναι όντως εμφανής , όχι ότι διακρίνεται εύκολα αλλά υπάρχει.

Όσο αφορά την μπαταρία , με χαμηλή χρήση (μερικά τηλέφωνα , emails , ελαφρύ browsing κτλ) άνετα κρατάει 2 ημέρες , μου έχει τύχει να φτάσω και μεσημέρι τρίτης ημέρας.

Αν αρχίσεις να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις video στο youtube με τις ώρες τότε όπως είναι λογικό κατεβαίνει πολύ πιο γρήγορα.

Για όποιον είχε το Note 3 το ξεπερνάει σε αυτονομία κατά προσέγγιση θα έλεγα ένα 10-15% (όταν το Note είχε kitkat όχι με lollipop που έπεσε η αυτονομία).

http://www.dxomark.com/Mobiles/Samsung-Galaxy-S6-Edge-review-Top-ranking-Smartphone-has-the-Edge

η καμερα ειναι ιδια και στο S6 και στο S6 edge;

συνοπτικα ποια θεωρειται τα μειονεκτηματα της συσκευης (s6) σε σχεση με αλλα κινητα στην κατηγορια τιμης αυτης;
εκτος απο sd card και μη αποσπωμενη μπαταρια οπου αναφερονται στην 1 σελιδα..

Βεβαια όσοι ασχολούμαστε με την τεχνολογία το γνωρίζαμε ήδη ότι το S6 είναι καλυτερο απο το iphone 6S αλλά επιβεβαιώνεται και επίσημα...

So, is the new Apple iPhone 6S Plus currently the best smartphone on the market? Not really. The S6 models from Samsung are still one step ahead of the new iPhone. The 6S Plus is still one of the best smartphones, and certainly the best iPhone. And the most expensive.

http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6s-review-1314p10.php

@auteur
Ναι η κάμερα είναι ίδια , το S6 έχει τον πιο γρήγορο επεξεργαστή που υπάρχει σε κινητό android (Antutu 69000) την καλυτερη οθόνη μαζί με το Note 5 , μνήμη DDR4 , UFS 2.0 και γενικά είναι το πιο κορυφαίο κινητό του 2015 για το μέγεθος του (σε μεγαλύτερο μέγεθος το καλυτερο είναι το Note).

Στα αρνητικά δεν έχει SD card και αποσπώμενη μπαταρία , επίσης ένα άλλο αρνητικό είναι ότι είναι πολύ "elegant" , αν το αγοράσεις μην διανοηθείς να το κυκλοφορήσεις χωρίς θήκη (γλιστράει και αρκετά).

Σαν value for money βέβαια και με πολύ καλή φωτογραφική ειδικά για νυχτερινές λήψεις μπορείς να δεις και το LG G4 ενώ πολύ όμορφο κινητό αλλά πιο κάτω σε επιδόσεις είναι και το Huawei P8. Τέλος αναμένουμε και το Nexus 6P το οποίο όμως θα είναι αρκετά ακριβό αρχικά.

Τώρα που η Apple ισοφάρισε (σχεδόν) τις επιδόσεις του Exynos 7720 η Samsung έχει έτοιμο τον 8890 που διαλύει τον ανταγωνισμό...

The Exynos 8890, codenamed M1 or Mongoose, is rumored to operate at as high as 2.4 GHz. According to Geekbench 3 results posted on Weibo, the Exynos 8890 scored 2304 points on single-core, but a mind-blowing 8038 points on the multi-core test.

http://www.idigitaltimes.com/galaxy...exynos-8890-blows-a9-chipset-out-water-477587

Όπως είπες σε οθόνη και κάμερα δεν υπάρχει ανταγωνισμός.