Νομίζα πάρεις note 5Ο αντικαταστάτης του πιστού μου Note 3 μετά απο 1.5 χρόνο που μου κρατούσε παρέα.
Ο αντικαταστάτης του πιστού μου Note 3 μετά απο 1.5 χρόνο που μου κρατούσε παρέα.
Νομίζα πάρεις note 5
Εγώ που θέλω iPhone να πάω για το plus η το σκέτο;Κατέβασε την 5.1.1 μόλις το σύνδεσα με το wifi.
Αν εξαιρέσουμε την μικρή οθόνη κατά τ' άλλα δηλώνω πολύ ευχαριστημένος προς το παρόν.
Και το S6 Edge+ μου άρεσε αλλά και τα δύο απορρίφθηκαν λόγω τιμής , 800+ ευρώ όπως και να το κάνουμε είναι πάρα πολλά για οποιοδήποτε κινητό.
Οπότε είχα την επιλογή είτε να πάω στο S6 και να πέσω σε μέγεθος οθόνης είτε σε κάποιο άλλο με μεγαλύτερη οθόνη αλλά με άλλα θέματα , το σκεφτόμουν σοβαρά πχ. για το LG G4 αλλά δεν μπορούσα να παραβλέψω τα φτηνά υλικά κατασκευής και την IPS οθόνη όσο και αν το ήθελα.
Ίσως το 7 να μην έχει bezel και να είναι μικρότεροΌσο μεγαλύτερη η οθόνη τόσο καλύτερα κατά την άποψη μου αλλά ειδικά το iphone 6 plus έχει μέγεθος συγκρίσιμο με κινητά Android με 6άρες οθόνες οπότε μπορεί να σου φανεί γιγαντιαίο.
Το μόνο σοβαρό αρνητικό είναι το μέγεθος της οθόνης , 5.1" είναι για τα γούστα μου πολύ μικρή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.