να γραψι τις τελικες εντυπωσεις μου , κιας και το κινητο μολις εφυγε απο τα χερια μου!!!
Πολυ εντυπωσιακη εμφανιση, 5.5" στο μεγεθος 5αριου, πολυ καλη οθονη , σχεδον αριστη (εχει καποιο θεμα με τις γωνιες θεασης που "πρασινιζουν" ή "ροζιζουν" ελαφρως, αλλα οχι κατι ενοχλητικο.
Πολυ καλη φωτογραφικη, αλλα τη χαλαει το software οπως ειπα.
Εχει και καποιο θεμα με το slow motion , οπου παρατηρησα μερικα dropped frames ακι μια δυσκολια εστιασης σε 1080/60p.
Πολυ ωραια η δυνατοτητα γι ασυρματη φορτιση (θα μου λειψει) το ιδιο και η αδιαβροχοποιηση.
Δυστυχως για τις δικες μου αναγκες , εχει καιποια θεματα κι ελλειψεις.
Πρωτον, δεν εχει software αναλογο του hardware, δεν μπορεις να δεις και να επεξεργαστεις τα raw που τραβας , και κυριως τα 4κ video .
Το slow motion οπως προειπα επισης εχει καποια θεματα και το ιδιο η εστιαση στο mode αυτο (εχουν αναφερθει σε ολα τα τεστ αυτες οι "λεπτομερειες".
Δευτερον, η μπαταρια , αν και ειναι καλη δεν ειναι αυτη που περιμενα.
Μια δυο φορες με αφησε στα κρυα τα λουτρου... δεν το περιμενα.
Με το 6s plus δεν ειχα μεινει ποτε στη διαρκεια της ημερας.
Τροποι αντιμετωπισης υπαρχουν , αλλα δεν ειμαι διατεθιμενος να το "κουτσουρεψω" για να βγαζω ανετα την ημερα.
Θελω το always on ανοιχτο, οπως και ολες τις υπηρεσιες (BT, wifi, 4g sync, κλπ)
Θελω επισης την οθονη τουλαχιστον στο 50% και οχι στο auto.
Επισης, παρατηρησα καποιες "ασταθειες" στο κινητο, 2-3 φορες εκανε reboot απο μονο του , ανοιγοντας καποια εφαρμογη και μια φορα εκλεισε επισης απο μονο του , χωρις προφανη λογο.
Τελος, να πω οτι η κυρτη οθονη ειναι πολυ ομορφη να τη κοιτας και να το κρατας το κινητο, αλλα εντελως αντιεργονομικη για μενα.
Δεν μπορεσα να βρω ενα πληκτρολογιο που να με βολευει δεν μπορουσα με τιποτα να παρησω τα ακριανα γραμματα με το ενα χερι.
Επισης, πολλες φορες πατουσα καποια σημεια στις ακρες που ανοιγοκλειναν εφαρμογες και features.
Τελος, η οθονη φαινεται να ειναι υπερ-ευασιθητη στο πατημα (εχει αναφερθει επισης) και κανει register ενω δεν ασκεις καθολου δυναμη (hover over screen).
Να πω οτι αυτα δεν ειναι ικαναν να "αμαυρωσουν" την εντυπωση που εχω για το s7 edge , που ειναι σαφως το καλυτερο και ομορφοτερο Android κινητο που ειχα και με διαφορα.