[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Εγώ το GUI των wp7 το βρήκα εντελώς αδιάφορο.. boring του κερατά.. για πολλούς ύπνους..

Εμ αυτο ειπα, η θα αρέσει η όχι. Ειναι εντελως φρέσκο και προσωπικα το integration που εχει με fb msn και google δε το φτανει κανενα άλλο.
Τα wp7 τα πανε καθαρα για interneτοκινητα με διαρκως feed και ενημερωση απο παντου.

Δε ξερω ποσο ζήσατε μαζί του, μια γρηγορη επαφη ισως αφησε ξινιλα αλλα μια εβδομαδα τωρα δε θέλω να γυρισω στο ρομπότ παρόλο που έχει πολλους περιορισμους (που δε με ενδιαφερουν λογω του tab)

Anyway εχει μελλον ειναι αληθεια αλλα το παει κάλα.. πολυ καλά...

Σφιχτό integration με FB, Google κτλ. έχουν και τα HTC με Droid εδώ και πολύ καιρό.. Δεν ξέρω πως ακριβώς το πηγαίνουν τα wp7, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει πια η ιδέα.. old news..

Ενταξει το ζώ το integration στα android αλλα εδω εχει αλλη λογική εντελώς νομίζω. Οι επαφές στα wp7 ειναι πραγματικά το κατι άλλο...

Θα δειξει πάντως ειναι νωρίς ακόμα, απλα μου αρέσουν και το γεγονός οτι ειναι super smooth, εκνευριστικά προσπαθω να το κολλησω και δεν....

Re: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Δοκιμασα κι εγω , πριν λιγο καιρο ενα smartphone me Wp7 κι οντως εντυπωσιαστηκα απο την ομαλοτητα... Δεν μου αρεσε και πολυ η ολη υλοποιηση, αλλα οσων αφορα ταχυτητα και αποκριση παιρνει αριστα!

Δεν ξερω βεβαια με μεγαλα libraries (photo , music κλπ), αλλα απο το λιγο που ειδα ηταν ΟΚ.

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Δοκιμασα κι εγω , πριν λιγο καιρο ενα smartphone me Wp7 κι οντως εντυπωσιαστηκα απο την ομαλοτητα... Δεν μου αρεσε και πολυ η ολη υλοποιηση, αλλα οσων αφορα ταχυτητα και αποκριση παιρνει αριστα!

Δεν ξερω βεβαια με μεγαλα libraries (photo , music κλπ), αλλα απο το λιγο που ειδα ηταν ΟΚ.

ΩΠΑ...... ταχύτητα και απόκριση άριστα;;;;;;;;;;;;;

Τώρα μπήκα σε πειρασμό.

μισό να ξαναδώ το μέλος δίπλα να σιγουρευτώ ......

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

ΩΠΑ...... ταχύτητα και απόκριση άριστα;;;;;;;;;;;;;

Τώρα μπήκα σε πειρασμό.

μισό να ξαναδώ το μέλος δίπλα να σιγουρευτώ ......
Χαχαχαχα -bye-

ΟΧΙ δεν ειναι τα wp7 για σένα :vroam: . Σε 2 χρόνια ίσως. :bye:

Εχθές το πρωί μου έκλεψαν το Galaxy S(με φάγατε iphoneάκηδες).
Οπλίστηκα με θάρρος και παρήγγειλα από το Πλαίσιο το S2.Σήμερα το πρωί μου το έφεραν στη δουλειά.
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!!!
Ταχύτατο browsing τόσο με WiFi όσο και με 3G,βελούδινη αίσθηση στις εναλλαγές των οθονών,πολύ λεπτό,πολύ ελαφρύ,το kies-ευτυχώς που ειχα πάρει backup-συνδέθηκε άμεσα και μετέφερε τις επαφές,οι 3 λογαριασμοί email συνδέθηκαν και συγχρονίστηκαν ταχύτατα και γενικά πιστευω ότι είναι ενα τηλέφωνο που θα μου κάνει παρέα για πολύ καιρό.

Υ.Γ.
Η μπαταρία με τη φόρτιση που είχε από το εργοστάσιο,έχοντας το τηλέφωνο σε συνεχή λειτουργία και ψάξιμο από τις 2,30 το μεσημέρι έως και αυτή τη στιγμή που γράφω,είναι στο 43%

Last edited:

Ανεβαστε και καμια φωτογραφια να δουμε. Οχι το κινητό. Απο το κινητό.

Α να σου πω , μην μου το συγκρίνεις με το πρώτο iPhone.

Μόνο με το iPhone4 έχει νόημα.

http://www.youtube.com/watch?v=t78KfESnFE0
Μάλλον με το iphone34 ίσως να εχει νόημα.-bye-
Καλά,έφτασε στο 4 και ακόμα θέλει τόσο χρόνο για να ανοίξει?
Και για το browsing,ίσως το βιντεάκι είναι κατατοπιστικό.

Πάντως για να είμαστε και δίκαιοι θα πρέπει να συγκριθεί με αντίστοιχο διπύρηνο iPhone που μάλλον θα είναι το 5.
Το ότι το Samsung πετάει στο browsing είναι γνωστό και από το 1ο Galaxy.

Το overall feeling είναι που μετράει. Σωκράτη εσύ έχεις δουλέψει καθόλου με το iPhone4;

Τάσο επανέρχομαι στο προηγούμενο ερώτημα σου, με μέτρια χρήση το SII θέλει καθημερινή φόρτιση εδώ.... Εχω την αισθηση οτι μπορει να αυξηθεί ο χρόνος γιατι κάτι δε μου παει καλά και δε μπορω να επέμβω περισσότερο για το το τσεκάρω (δεν ειναι δικο μου)...

Μήπως έχει μείνει τίποτα ανοικτό στο background;

Πάντως δεν μου κάνει εντύπωση. Αναμενόμενο είναι το καθημερινό φόρτισμα σε τέτοια τηλέφωνα.

Μήπως έχει μείνει τίποτα ανοικτό στο background;

Πάντως δεν μου κάνει εντύπωση. Αναμενόμενο είναι το καθημερινό φόρτισμα σε τέτοια τηλέφωνα.

Ναι και με τετοια οθονάρα, φυσικά υποψιαζομαστε οτι κατι ισως να τρεχει παραλληλα ή θα υπαρξει καποιο fix (αν οντως εχει θέμα).

Δε νομιζω οτι καποιο καλο smartphone σημερα, μπορει ν αντεξει περισσοτερο απο μια μερα (με αρκετη χρηση φυσικα).
Δεν υπαρχει δυστυχως αντιστοιχη τεχνολογια μπαταριας... και οσο καλο software και να εχεις δε φτανει με τις σημερινες απαιτησεις...).

Πάντως και στην στατική εικόνα στο παραπάνω video φαίνεται ότι πάλι είναι turbo τα χρώματα στο Samsung.
Καμία σχέση το χρώμα στο background στο GPS το ένα με τ' άλλο.

Σε λίγο θα σας δώσω link στο rapidshare και youtube για βίντεο και φωτό.Το ότι δεν υπάρχει pause στη λήψη για βίντεο είναι πολύ σπαστικό.