[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Καινούργιο τηλέφωνο, κάνει τα πάντα κ καφέ πιθανότατα, αλλά η μπαταρία του κρατά μία ημέρα, όπως γράφτηκε παραπάνω, παρόλο που μέσω widgets μπορείς κ κλείνεις wifi, bluetooth, 3g κτλ.
Αυτό δλδ δεν είναι σούπερ μείον ;
Αλλά ξέχασα...εφόσον δεν είναι Apple τότε είναι σούπερ...:flipout::grinning-smiley-043-bye-

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Καινούργιο τηλέφωνο, κάνει τα πάντα κ καφέ πιθανότατα, αλλά η μπαταρία του κρατά μία ημέρα, όπως γράφτηκε παραπάνω, παρόλο που μέσω widgets μπορείς κ κλείνεις wifi, bluetooth, 3g κτλ.
Αλλά ξέχασα...εφόσον δεν είναι Apple τότε είναι σούπερ...:flipout::grinning-smiley-043-bye-

Οταν η Apple βάλει οθόνη 4.3 να δούμε πόσο θα κρατά η μπαταρία

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Οταν η Apple βάλει οθόνη 4.3 να δούμε πόσο θα κρατά η μπαταρία

Θα δούμε πόσο θα κρατά, αν βάλει τόσο μεγάλη οθόνη.
Προσωπικά οι 4.3" μου κάνουν όχι για τηλέφωνο αλλά για gps navigator για το αμάξι...Άντε 4" με τα ζόρια...κ πάλι πολύ μεγάλο πάντως...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Θα δούμε πόσο θα κρατά, αν βάλει τόσο μεγάλη οθόνη.
Προσωπικά οι 4.3" μου κάνουν όχι για τηλέφωνο αλλά για gps navigator για το αμάξι...Άντε 4" με τα ζόρια...κ πάλι πολύ μεγάλο πάντως...

Oταν θα βαλει ομως 4+ ιντσες να σε δω αν θα τα ξαναγραφεις αυτα ...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legent lives on

Oταν θα βαλει ομως 4+ ιντσες να σε δω αν θα τα ξαναγραφεις αυτα ...-bye-

Γιατί να μην τα γράψω ;
Άλλωστε είναι ήδη γραμμένα εδώ, οπότε αν γράψω άλλα, μπορείς να μου τα "θυμήσεις"...:grinning-smiley-043
Είπα ότι 4 το πολύ, το μετά μου φαίνεται αρκετά μεγάλο, μαζί με το πλαίσιο γύρω-γύρω από την οθόνη κτλ.
Ίδωμεν...-bye-

Ελα να το παρεις, και εαν με super χρηση σου κρατησει μονο μια μερα στο χαριζω. Βγαζω ανετα την μερα με 3g , bluetooth συνεχεια. Και ανοιγω και ιντερνετ και μιλαω και συνεχεια. Η γυναικα μου με το iphone 4 ολο το φορτιζει χωρις να εχει ουτε το bluetooth ανοιχτο.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Και αν μη τι άλλο ρε παιδιά. από τότε που όλες οι εταιρείες (εκτός από τα καλόπαιδα της Apple) συμφωνήσανε για microusb, ε δεν έχω κανένα θέμα φόρτισης ή να αλλάζω συνέχεια φορτιστές. Για την ακρίβεια έτσι όπως αλλάζω τηλέφωνα έχω πήξει στους φορτιστές. Στην χειρότερη με ένα καλωδιάκι συνδέομαι στο pc και φορτίζω. Και άμα δεν έχω θα έχει ο διπλανός.

Ελα να το παρεις, και εαν με super χρηση σου κρατησει μονο μια μερα στο χαριζω. Βγαζω ανετα την μερα με 3g , bluetooth συνεχεια. Και ανοιγω και ιντερνετ και μιλαω και συνεχεια. Η γυναικα μου με το iphone 4 ολο το φορτιζει χωρις να εχει ουτε το bluetooth ανοιχτο.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Από μπαταρία πιστεύω αντέχει μια μέρα με αρκετή χρήση αλλά όχι παραπάνω.

Δεν είπα εγώ ότι κρατά 1 ημέρα, αλλά εσύ στο νήμα παραπάνω. -bye-

Προσωπικά το 4άρι μου το φορτίζω κάθε 3 ημέρες, με την δική μου πάντα χρήση. Ανοίγω bluetooth, 3g, wifi όποτε εγώ θέλω κ τα κλείνω όταν δεν τα θέλω. Κ μιλώ για όλο το 24ωρο ανοιχτό. Δεν μιλώ πολύ είναι η αλήθεια όμως. Κ για να μην μείνω ποτέ από μπαταρία, αγόρασα 2 καλώδια από Ebay για 3 ευρώ από Κίνα, όπου το ένα είναι μόνιμα στο γραφείο κ το άλλο στο αμάξι.

Last edited:
Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Το S2 με βγάζει 2-3 μέρες ανάλογα τη χρήση που θα του κάνω.

Δεν είπα εγώ ότι κρατά 1 ημέρα, αλλά εσύ στο νήμα παραπάνω. -bye-

Προσωπικά το 4άρι μου το φορτίζω κάθε 3 ημέρες, με την δική μου πάντα χρήση. Ανοίγω bluetooth, 3g, wifi όποτε εγώ θέλω κ τα κλείνω όταν δεν τα θέλω. Κ μιλώ για όλο το 24ωρο ανοιχτό. Δεν μιλώ πολύ είναι η αλήθεια όμως. Κ για να μην μείνω ποτέ από μπαταρία, αγόρασα 2 καλώδια από Ebay για 3 ευρώ από Κίνα, όπου το ένα είναι μόνιμα στο γραφείο κ το άλλο στο αμάξι.

Για την ακρίβεια είπα ότι πιστεύω ότι κρατάει μια μέρα με αρκετή χρήση. Είναι το στάνταρντ αυτή την στιγμή για τα καλύτερα κινητά. 'Όλοι ξέρουμε μια ώρα angry birds τι κάνει στην μπαταρία.
Για την ώρα πάντως εμένα με χοντρή χρήση χωρίς καθόλου φόρτιση μου κρατάει 2 μέρες.

Εχω την εντύπωση ότι τα έχετε για διακοσμητικά τα τηλέφωνα...

iPhone 3 μέρες; ή θα είναι συλλεκτικό με πυρηνική ενέργεια ή απλά θα είναι standby με όλα κλειστά (wifi, 3G, bluetouth).

Επειδή συμβαίνει το δεύτερο, εγώ αυτό δεν το θεωρώ χρήση τηλεφώνου-smartphone. Ούτε καν αντικειμενική χρήση δεν λέγεται. Δεν θέλω να έχω στο μυαλό μου "να θυμηθώ να τα κλείσω όλα μην μου φάει την μπαταρία".

Προσωπικά αν βρω smartphone που να κρατάει 1 μέρα με πραγματική χρήση και μόνιμα ανοικτά όλα, θα είμαι χαρούμενος.

iPhone 3 μέρες; ή θα είναι συλλεκτικό με πυρηνική ενέργεια ή απλά θα είναι standby με όλα κλειστά (wifi, 3G, bluetouth).

Επειδή συμβαίνει το δεύτερο, εγώ αυτό δεν το θεωρώ χρήση τηλεφώνου-smartphone. Ούτε καν αντικειμενική χρήση δεν λέγεται. Δεν θέλω να έχω στο μυαλό μου "να θυμηθώ να τα κλείσω όλα μην μου φάει την μπαταρία".

Προσωπικά αν βρω smartphone που να κρατάει 1 μέρα με πραγματική χρήση και μόνιμα ανοικτά όλα, θα είμαι χαρούμενος.

Πάρε το S II τότε.

Εχω την εντυπωση οτι το μονο κινητο που κραταει η μπαταρια του παραπανω απο μια μερα, ειναι το Samsung omnia.
Ολα τα αλλα μερα και με το ζορι.
Αυτο δε που μου κανει εντυπωση, ειναι οτι πιο πολυ μπαταρια χαλαει οταν εχεις 3g και εισαι στο διαδυκτιο, παρα οταν εισαι με wifi.
Κανονικα, δεν επρεπε να συμβαινει το αντιθετο???

Πανω κατω το ΙΙ θα εχει ιδια διαρκεια με το 4.

Tie: Galaxy S II
1650mAh

Tie: iPhone 4
1420mAh

Αν υπολογισουμε οτι το galaxy εχει διπλη μνημη , διπλο επεξεργαστη , μεγαλυτερη οθονη , καπου εκει θα παιζει με το 4

Αυτό βλέπω κι εγώ (θεωρητικά τουλάχιστον μιάς και δεν έχω κανένα από τα δύο για να τα συγκρίνω).

Πάντως έχουν μείνει πίσω οι μπαταρίες σε σχέση με την άλλη τεχνολογία των συσκευών.

Που είναι η πρωτοπορία; π.χ. να βάλουν κανά ηλιακό πάνελ κάτω από την οθόνη να φορτίζει τη μπαταρία.

Πάντως γίνεται τρελή μπίζνα με όλους τους third party κατασκευαστές με τα χίλια δυό συμπράγκαλα (εξωτερικές μπαταρίες, φορτιστές, παραφορτιστές κλπ).

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Εχω την εντυπωση οτι το μονο κινητο που κραταει η μπαταρια του παραπανω απο μια μερα, ειναι το Samsung omnia.
Ολα τα αλλα μερα και με το ζορι.
Αυτο δε που μου κανει εντυπωση, ειναι οτι πιο πολυ μπαταρια χαλαει οταν εχεις 3g και εισαι στο διαδυκτιο, παρα οταν εισαι με wifi.
Κανονικα, δεν επρεπε να συμβαινει το αντιθετο???

Όχι, και ειδικά στην Ελλάδα που το σήμα 3G είναι άθλιο και το τηλέφωνο προσπαθεί απεγνωσμένα να συνδεθεί.

γεια σας παιδια. θελω να αγορασω και γω το samsung galaxy s2.
εχω παθει πλακα με ολο αυτα που διαβαζω και βλεπω.
πιστευω πως θα αξιζει αυτα τα 600 που θελει αλλα θα ηθελα να ρωτησω και αυτους που το εχουν ηδη.

και επισης, οσοι το πηρατε, το πηρατε απο τη cosmote ή απο εξωτερικο;
γιατι εδω στη Χιο ακομα δεν εχει ερθει. ολο μου λενε σε 1 βδομαδα ερχεται

οταν θα βγουν οι μπαταριες με ενεργειακες κυψελες υγρου "καυσιμου" που θα φορτιζονται οπως και οι αναπτήρες Zippo με ειδικό υγρό και θα κρατάνε μια εβδομάδα και παραπάνω, τότε θα μιλάμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αυτονομία .....:grandpa:

Προς το παρον, την χρηση πολλαπλων συσκευων για καθε χρηση ΔΕΝ την αποφευγουμε, ΑΝ αυτό που θελουμε σαν κυρια προτεραιότητα ειναι η αυτονομία τους..... πχ ένας που ταξιδεύει η κινειται συνεχως ΣΗΜΕΡΑ, θα πρεπει να εχει μαζι του 1) ξεχωριστο mp3 player,2) ξεχωριστη φωτογραφικη μηχανη, 3) ξεχωριστο netbook/tablet pc/pdf reader , 4) ξεχωρiστο κινητο για να μιλαει-στελνει μυνηματα !

(ή να εχει πολλους φορτιστες διασκορπισμενους εδω κι εκει και φυσικα και στο αμαξι του, ΑΝ κινειται με δικο του μεσον .... Ετσι ειναι η πραγματικοτητα ΔΥΣΤΥΧΩΣ ! Ο,τιδήποτε άλλο ειναι ΑΠΛΑ συμβιβασμός .... )

Ναι τα έχω όλα κλειστά κ τα ανοίγω μόνο όταν θέλω να τα χρησιμοποιήσω. Έτσι εξοικονομώ μπαταρία. Σε όλα τα κινητά έτσι έκανα κ κάνω. Ποιός ο λόγος να είναι όλα ανοιχτά χωρίς να τα χρησιμοποιώ ; 1-2 πατήματα είναι άλλωστε. -bye-

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Ναι τα έχω όλα κλειστά κ τα ανοίγω μόνο όταν θέλω να τα χρησιμοποιήσω. Έτσι εξοικονομώ μπαταρία. Σε όλα τα κινητά έτσι έκανα κ κάνω. Ποιός ο λόγος να είναι όλα ανοιχτά χωρίς να τα χρησιμοποιώ ; 1-2 πατήματα είναι άλλωστε. -bye-

Θα συμφωνήσω με το Μιχάλη. Έχω smartphone σχεδόν τριετίας (xperia x1) και με τη χρήση που περιγράφει ο Μιχάλης η μπαταρία (η αρχική, δεν έχω αλλάξει) φτάνει άνετα την μία-μιάμιση μέρα. Πάντα σε 2g, αλλαγή σε 3g όταν θελήσω, bt wifi κλειστά και ανοίγουν όταν χρειαστεί.