[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Αυτός εδώ ο φορτιστής κάνει για το S2?
http://www.extreme-mobile.gr/p.Sony...Xperia-CH10-X10-mini-X8-Vivaz-k-a.325705.html

Ρωτάω γιατί βλέπω ότι στην έξοδο βγάζει 5V / 1200mA.

Μια χαρά κάνει.
Τα ma σημαίνουν (θεωρητικά τουλάχιστον) ότι θα το φορτίζει πιό γρήγορα. Αρα όσο πιό μεγάλο το νούμερο τόσο γρηγορότερα φορτίζει. Κάποιοι όμως επισημαίνουν ότι αυτό μπορεί και να επιφέρει σε συνεχή χρήση, πτώση στην μπαταρία.
Πάντως εγώ με ένα tester που έχω πάρει από ebay, ποτέ δεν είδα ούτε καν τα 1000 που λένε κάποιοι φορτιστές. 650-700 εκεί πάνε οι 1000άρηδες στην πράξη.

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Αυτός εδώ ο φορτιστής κάνει για το S2?
http://www.extreme-mobile.gr/p.Sony...Xperia-CH10-X10-mini-X8-Vivaz-k-a.325705.html

Ρωτάω γιατί βλέπω ότι στην έξοδο βγάζει 5V / 1200mA.

Τα 1200mA σημαίνει ότι φορτίζει πιο γρήγορα απ τον πριζάτο, παρόμοιο έχω κι εγώ, με ανοιχτή πλοήγηση και φορτίζει σαν τρελλό!!!

Σας ευχαριστώ.Γι´αυτό το λόγο τον θέλω κι εγώ(πλοήγηση) και κοιτούσα για φορτιστή μεγαλύτερο από τα 700 που δίνει στην έξοδο ο δικός του.

καμία τύχη.

Αν δε το πουν τα δελτία ειδήσεων από το CNN μέχρι και το Star, αν δεν το γράψουν όλα τα blog, αν δεν γίνει ειδική παρουσίαση για το άσπρο χρώμα, δεν έχει καμιά τύχη.... ;)

Παρέλαβε κανένας την νέα original μπαταρία των 2000mah; Κρατάει παραπάνω ή μούφα;

Βλέπω είναι πλέον διαθέσιμη στο expansys.

http://www.expansys.com/samsung-extended-battery-with-cover-for-galaxy-s-ii-2000-mah-221836/

Εγω τσίμπησα μια απο αυτες για τον bro
http://www.ebay.co.uk/itm/2430MAH-H...338?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3a6923ed3a

έδωσε μίση μέρα+ αυτονομία.

Οσο για την προσφορα για τα λευκά SII εδω :
http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007098&sid=1

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

στο τσακ ήμουν, αλλά φοβάμαι μην ανατιναχτεί καμιά μέρα στ' αυτί μου....:chinscratch:

Tην έχω πάρει και εγώ για το Sensation και επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του Φρα.Πε.

Πόσο αυξήθηκε όμως ο χρόνος φόρτισης; :chinscratch:

Τέλος πάντων είχα παραγγείλει την original 2000mah και μου ρθε σήμερα. Με το νέο καπάκι πλέον δεν υπάρχει η κούρμπα, φανταστείτε ότι έχει έρθει στην ευθεία με το κάτω πλαστικό όλο το πίσω μέρος. Ενα χιλιοστό αυξήθηκε το πάχος, δεν είναι άσχημο στην αίσθηση και επίσης αυξήθηκε το βάρος 7 γραμμάρια (ζυγισμένο σε ηλεκτρονική ζυγαριά).

Στο δια ταύτα, δεν έχω άποψη ακόμα τι γίνεται. Το χω βάλει να φορτίζει με κλειστό το κινητό.

Last edited:
Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Τάσο απο που την πήρες και πόσο πήγε?
Εγώ φοβάβαι οτι αν το παχένει η νέα μπαταρία δεν θα μπαίνει η σιλικονούχα θήκη και σε πέσιμο τι γίνετε ?!

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

και μεις ρε μαμωτο που εχουμε το λευκο τι θα κανουμε? οπου και να κοιταξα εχουν μονο το σετακι(μπαταρια καλλυμα) με το μαυρο καπακι.....

Πάρτη την χρυσή από το ebay!!!! δεν αλλάζεις καπάκι!!!!
και δεν έγινε καμμια έκρηξη - εδώ και 10 μέρες τουλάχιστον-

Θέλω από καιρό να ρωτήσω 2 πράγματα και όλο το ξεχνάω.
Όταν γυρίζω το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά,δεν με αφήνει να τονίσω τα γράμματα.
Πατάω παρατεταμένα το γράμμα,ανοίγει από πάνω το παράθυρο με τα τονισμενα γράμματα,αλλά μόλις αφήνω το δάχτυλο από το γράμμα σβύνει και το παράθυρο.
Το δεύτερο.
'Οταν πας στις επαφές,στα δεξιά υπάρχει η Ελληνική αλφάβητος για να κάνεις αναζήτηση.Εμένα όλες οι επαφές μου ειναι στα λατινικά.Υπάρχει τρόπος να γυρίσει η μπάρα στη λατινική αλφάβητο;
Γνωρίζω ότι στην τελευταια σειρά έχει το Α και το Ζ που γυρναει στα λατινικά,αλλά στη συνεχεια δεν μπορείς να επιλέξεις κάποιο λατινικό γράμμα και ψαχνεις σκρολάροντας.

Εγω θα ήθελα μετα απο τόσες σελίδες και την εμπειρία του Τάσου με το android και πιστεύοντας την αντικειμενικότητα που τον διακατέχει να μας κάνει μια σούμα!

Θέλω από καιρό να ρωτήσω 2 πράγματα και όλο το ξεχνάω.
Όταν γυρίζω το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά,δεν με αφήνει να τονίσω τα γράμματα.
Πατάω παρατεταμένα το γράμμα,ανοίγει από πάνω το παράθυρο με τα τονισμενα γράμματα,αλλά μόλις αφήνω το δάχτυλο από το γράμμα σβύνει και το παράθυρο.
Το δεύτερο.
'Οταν πας στις επαφές,στα δεξιά υπάρχει η Ελληνική αλφάβητος για να κάνεις αναζήτηση.Εμένα όλες οι επαφές μου ειναι στα λατινικά.Υπάρχει τρόπος να γυρίσει η μπάρα στη λατινική αλφάβητο;
Γνωρίζω ότι στην τελευταια σειρά έχει το Α και το Ζ που γυρναει στα λατινικά,αλλά στη συνεχεια δεν μπορείς να επιλέξεις κάποιο λατινικό γράμμα και ψαχνεις σκρολάροντας.

Την ώρα που βγαίνει το παραθυράκι με τα τονισμένα γράμματα , σέρνεις το δάκτυλο για να επιλέξεις το τονισμένο και μετά το αφήνεις. Αλλά για να τελειώνεις μια και καλή με τα πληκτρολόγια:
Θα βάλεις το Smart Keyboard Pro και θα κατεβάσεις και το add-on το Greek smart keyboard.
Για τις επαφές γι αυτόν το λόγο από το iPhone ακόμα τις είχα περάσει όλες στα ελληνικά. Για να κάνεις αγγλική την μπάρα θα πρέπει να γυρίσεις την γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά. Δεν ξέρω αν υπάρχει κανά προγραμματάκι που να αλλάζει μόνο την μπάρα.
Βέβαια αντι να σκρολάρεις, μπορείς να χρησιμοποιείς το search πάνω-πάνω, βολικό αν έχεις πάρα πολλά ονόματα.

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Τάσο απο που την πήρες και πόσο πήγε?
Εγώ φοβάβαι οτι αν το παχένει η νέα μπαταρία δεν θα μπαίνει η σιλικονούχα θήκη και σε πέσιμο τι γίνετε ?!

post #722

Δεν ξέρω τι θήκη έχεις, αν ακολουθεί την κούρμπα που κάνει από πίσω το τηλέφωνο πιθανώς να μην κάνει ή αν κάνει να "ξεκουμπώνει" εύκολα. Οπως είπα γίνεται flat από πίσω.
Εγώ δεν χρησιμοποιώ θήκη.

Εγω θα ήθελα μετα απο τόσες σελίδες και την εμπειρία του Τάσου με το android και πιστεύοντας την αντικειμενικότητα που τον διακατέχει να μας κάνει μια σούμα!

Οπως είχα γράψει και στην αρχή ερχόμενος από iPhone χρόνια χρήσης, έπαθα στην αρχή ένα σοκ όσον αφορά τα menu τα θεωρώ σκόρπια τοποθετημένα.
Επειδή είναι όμως καθαρά θέμα συνήθειας, μπορώ να πω ότι πλέον δεν μ' ενοχλεί ειδικά από την στιγμή που "καρφώθηκε" στο κεφάλι μου το "δεξί κλικ" (βλ. παρατεταμένο πάτημα)Νο 1 δυνατότητα που πρέπει να θυμάσαι αν κολλήσεις κάπου.

Σαν λειτουργικά μπορώ να πω ότι κανένα δεν είναι τέλειο. Και τα δύο λειτουργικά τα πείραξα J/B και Root για να τα φέρω στα μέτρα μου. Και το android έχει κολλήσει (πήγα ν' ανοίξω την φωτογραφική μηχανή και είχε μαύρη οθόνη) όπως φυσικά και το iPhone μου είχε κολλήσει αρκετές φορές και έκανα hard reboot.

Από την άλλη σαν συσκευή δεν έχω κανένα παράπονο, ποτέ δεν παραπονέθηκα για την ταχύτητα στην εναλλαγή menu, στα ανοίγματα προγραμμάτων, στο browsing . Ισως επειδή η υπομονή μου έκανε καλό και έπεσα πάνω στο πιό γρήγορο/αξιόπιστο Android τηλέφωνο. Τα περί στιβαρότητας τα ακούω βερεσέ , μόνο σε αυτοκίνητο έχει νόημα κατ' εμέ. Θα ήθελα όμως κάποια "νότα" πολυτέλειας κανά ανοξοιδωτάκι , αλουμινάκι, χρώμιο κλπ αλλά δεν μπορούμε να τα 'χουμε όλα.

Overall, σε δύο όμως πράγματα με κερδίζει το Android που δεν το βλέπω να γυρίζω ποτέ σε iPhone:
-μέγεθος οθόνης (ως γνωστόν όλα πλέον τα καλά Android τηλέφωνα ξεκινάνε από 4.3")
-την δυνατότητα να κάνω τα πάντα από το τηλέφωνο (διαγραφές φωτό, τραγουδιών κλπ) και το κυριότερο να το καρφώνω στο pc και να το βλέπω σαν σκληρό (αυτό είναι που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ σε iPhone). Κοντέψαμε να ξεχάσουμε τα αυτονόητα με το iTunes.

Αν τα ξεπεράσει αυτά τα δύο και το iPhone *, ναι τότε θα με ξαναδείτε με iPhone.

* Λέμε και κανά αστείο να περάσει η ώρα.... :flipout::flipout::flipout: