[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Ρε παιδιά, επειδή προσανατολίζομαι στο να το πάρω αυτές τις ημέρες και διαβάζω το thread, δεν μου έχουν λυθεί βασικές απορίες...
Τελικά, τηλέφωνο παίρνει;
Σήμα έχει;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά εγώ θέλω τηλέφωνο και όχι gadget που να μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τηλέφωνο!

Απάντηση: Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Ρε παιδιά, επειδή προσανατολίζομαι στο να το πάρω αυτές τις ημέρες και διαβάζω το thread, δεν μου έχουν λυθεί βασικές απορίες...
Τελικά, τηλέφωνο παίρνει;
Σήμα έχει;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά εγώ θέλω τηλέφωνο και όχι gadget που να μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τηλέφωνο!

Πάρε ZTE......

Τηλέφωνο παίρνει; :p
Και βιντεοκάμερα έχω και φωτογραφική μηχανή και αν χρειαστώ tablet θα πάρω ένα με μεγαλύτερη οθόνη από αυτή ενός κινητού...

Μήπως να χτυπήσω κανένα Nokia 6310i που η μπαταρία του κρατάει 20-25 ημέρες και ένα tablet; :rofl:

Τηλέφωνο παίρνει; :p
Και βιντεοκάμερα έχω και φωτογραφική μηχανή και αν χρειαστώ tablet θα πάρω ένα με μεγαλύτερη οθόνη από αυτή ενός κινητού...

Μήπως να χτυπήσω κανένα Nokia 6310i που η μπαταρία του κρατάει 20-25 ημέρες και ένα tablet; :rofl:

Ρε μαλάκα δεν θα σε χαλάσει καθόλου.....ΤΟ καλύτερο....!!!!χαχαχαχαχαχ

Ας μην είχα outlook και Viber και θα σου λεγα εγώ.....

Άσε και το χάρισα το δικό μου! :bigcry:
Θυμάμαι ότι το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν ότι ξεχνούσα που είχα τον φορτιστή όταν τον χρειαζόμουν...

Άσε και το χάρισα το δικό μου! :bigcry:
Θυμάμαι ότι το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν ότι ξεχνούσα που είχα τον φορτιστή όταν τον χρειαζόμουν...

χαχαχαχαχαχα!!!!!

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Λίγο offtopic η ερώτηση, αλλά πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή του; Βασικά έχω επιδότηση στην wind, αλλά η τιμή του κινητού είναι 100 ευρώ πάνω από την επιδότηση. Να τα σκάσω τώρα ή, λόγω εορτών, να περιμένω μπας και επέλθει καμιά μείωση;

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Λίγο offtopic η ερώτηση, αλλά πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή του; Βασικά έχω επιδότηση στην wind, αλλά η τιμή του κινητού είναι 100 ευρώ πάνω από την επιδότηση. Να τα σκάσω τώρα ή, λόγω εορτών, να περιμένω μπας και επέλθει καμιά μείωση;
κάνε την επιδότηση σου έκπτωση στο πάγιο και αγόρασε το από skroutz. H wind το χρεώνει 599 ενώ μπορείς να το βρεις 430.

Να σας ρωτησω κατι βρε λεβεντιες μου.
Εκανα μια αναβαθμηση στο προγραμμα gps "dont panic" και απο τοτε μου βγαζει συνεχεια στην πανω μπαρα πληροφοριων, το εικονιδιο του.
Σαν να μην κλεινει ποτε!
Φευγει μονο αν κλεισω το τηλεφωνο.
Σκεφτηκα να κατεβασω ενα task killer για να το κλεινω απο κει.
Το κατεβασα αλλα κλεινει μονο αν το κλεισω με μια λειτουργια που λεει "force stop/detail".
Μαλιστα οταν το κλεινω ετσι, μου βγαζει και ενα μηνυματακι οτι μπορει κατι να παθει το προγραμμα.
1) να το κλεινω ετσι???
2) αυτο το προγραμμα που κατεβασα (advance task killer λεγεται) κανει καλο στο τηλεφωνο ή θα μου τα κανει ολα σκ@τ@???

2) αυτο το προγραμμα που κατεβασα (advance task killer λεγεται) κανει καλο στο τηλεφωνο ή θα μου τα κανει ολα σκ@τ@???

Καλό κάνει μην φοβάσαι.....

Μετά από λίγο καιρό μαζί του...
Από αυτονομία δεν το συζητάμε, αν ασχολείσαι λίγο μαζί του απλά τελειώνεις από μόνος σου τη μπαταρία το βράδυ για να μη σε αφήσει την επόμενη ημέρα στη μέση...
Αρκετά καλό, εώς πολύ καλό σήμα, μικρόφωνο και ηχείο.

Όσον αφορά τη μπαταρία, την πιο καλή δουλειά από όσα δοκίμασα την έκανε το Dolphin Companion.
Σε stand by mode χαλάει ελάχιστη μπαταρία.
Σε λειτουργία απλού τηλεφώνου, με περίπου μία ώρα συνομιλία χωρίς να το ανοίξω καθόλου για κάτι άλλο, μου έχει κρατήσει κάτι παραπάνω από 60 ώρες.

Κάτι που θα μπορούσε να το κάνει να κρατάει περισσότερο υπάρχει ή έχω χτυπήσει ήδη high score? :p

1) να το κλεινω ετσι???

Απλά σε αγχώνει που το βλέπεις ή έχεις δει κάποια διαφορά στην αυτονομία, ή σε κάτι άλλο;
Αν απλά σε αγχώνει, απέτυχε σαν πρόγραμμα γιατί κατέριψε το όνομά του! Απεγκατέστησέ το και βάλε το "Panic now!" :rofl:

Απλά σε αγχώνει που το βλέπεις ή έχεις δει κάποια διαφορά στην αυτονομία, ή σε κάτι άλλο;
Αν απλά σε αγχώνει, απέτυχε σαν πρόγραμμα γιατί κατέριψε το όνομά του! Απεγκατέστησέ το και βάλε το "Panic now!" :rofl:
Το τηλεφωνο συνονοματε το χρησιμοποιω μονο το ΣΚ.
Τις υπολοιπες μερες εχω ενα ....κανονικο!!!
Δεν εχω καταλαβει αν χαλαει ή οχι μπαταρια,αλλα απορω γιατι να ειναι το εικονιδιο παντα στην πανω μπαρα.
Αν το καναν σε ολα τα προγραμματα αυτο, φανταζεσαι τι θα γινοταν????
Το sygic οταν κλεινει εξαφανιζει το εικονιδιο του.
Αυτοι οι χαμενοι, τι κολπο σκαρφιστικαν να μας σπασουν τα @ρχιδι@????

Τι like βρε; :p Σύνδεση data εννοώ.. :D

Α... Μπα... Αφού το 99% του χρόνου μου είμαι δίπλα σε κάποιο γουίφι...
Περιμένω και ένα tablet με πακέτο data, οπότε το SII θα μείνει ορφανό. :p

Αυτοι οι χαμενοι, τι κολπο σκαρφιστικαν να μας σπασουν τα @ρχιδι@????

Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι μήπως είναι σε συνεχή συνομιλία με δορυφόρους για να μη ψάχνει κάθε φορά που το ανοίγεις...

Συγνώμη που μπαίνω ¨σφηνα¨ αλλά θα ήθελα να ρωτήσω ,αν αγοράσω το s2
απο το εξωτερικό ,θα έχω κάποιο πρόβλημα να το χρησιμοποιήσω Ελλάδα
πχ.ελληνικο μενού ή κάτι άλλο που γνωρίζετε ;

Ευχαριστω.