μονο μεσω odin...
Δηλαδή;
Η επισημη δεν εχει βγει ακομα, οποτε πρεπει να περιμενεις.
Αν εισαι root δεν εχεις προβλημα. Κυκλοφορουν αρκετες rom
Ναι αλλά ακόμα στο σκοτάδι με έχετε, δεν δίνετε καμιά λεπτομέρεια παραπάνω; Δηλαδή για την σάντουιτς δεν υπάρχει ο κλασσικός τρόπος αναβάθμισης απ το μενού ρυθμίσεων της συσκευής;
Λοιπον να σου πω γιατι το εψαξα.
Χθες στην συνελευση ειχε ενα Nexus ο Σιμος και με ρωτησε πως και δεν εβαλα το "παγωτο".
Οταν τον ρωτησα πως το εβαλε αυτος, μου ειπε οτι απλα το ειχε ανοιχτο με το wifi στο on και το εκανε μονο του.
Πηγα,που λες, και γω σπιτι το ανοιγω περιμενα καμμια ωρα ....τιποτις.
Λεω ,ωπα ,θα θελει να μπω σε κανα μαρκετ ή σε κανα Samsung app.
Εμπαινα ,εβγαινα παγωτο το τηλεφωνο.
Ανοιγω το Kies περιμενω καμμια ωρα να κανει ενημερωση (ειχα να το ανοιξω κανα μηνα),μπριζωνω και μου γραφει οτι εχω οτι πιο νεο υπαρχει.
Παω στα apps ,μεσω Κies, αλλη μια ωρα να κανει ενημερωση γιατι ηταν και αυτο το παλιο.
τιποτα και εκει!!!
Εψαξα στο google κατεβασα απο καπου ,που δεν θυμαμαι που,ζιπαρισμενο φακελο με το ¨παγωτο¨,κανω κανα μισαωρο να το βρω (τελικα ηταν στα Downloads (τοσο δυσκολο να το βρεις !!!) και τρωω αλλο ενα μισαωρο να το ...καμαρωνω.
Πως ξεζιπαρεις μεσα στο τηλεφωνο????
Αντε ξαναμανα στο youtube να το δεις και να το ακουσεις κιολας.
Αγγλικα μετριοτατα,ανοιγω λιγο την φωνη,τρομαζει η κορη μου και μεσ τον υπνο της μου λεει κατι σε "τρελλαθηκες χριστιανε μου 5 η ωρα το πρωι να με ξυπνας"... κοιταω το ρολοϊ...οντως ειχε δικιο το παιδι!!!!
Να συνεχισω πως τελικα βρηκα καπου (σιγα μην θυμαμαι που!!) πως γινεται η αναβαθμιση????....ή σε φωτισα επαρκως?????![]()
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851
Στο παραπανω θα βρειτε την διαδικασια.Δεν ειναι καθολου τρομακτικη.
Η επισημη ελληνικη θα βγει σε περιπου εναν μηνα.
Ακόμα πάντως δεν έχω καταλάβει τι είναι το odin, μήπως είναι ο αρχαίος θεός των Βίκινγκ;Και εγω εχω το SII και θα περιμενω την επισημη ελληνικη ics.Οχι επειδη φοβαμαι την διαδικασια, αλλα επειδη και με την 2.3.4 το κινητο με υπερκαλυπτει.
Αν βεβαια η επισημη ics δεν βγει σε κανα μηνα , με βλεπω να πηγαινω μεσω odin(a man's patience has it's limits!
)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.