[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Δυστυχώς πάλι τα ίδια.
Δεν ενεργοποιείται το wi fi με τίποτα.

Με βλέπω για service στη vodafone.
Ευτυχώς είναι ακόμη στην εγγύηση.

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Δυστυχώς πάλι τα ίδια.
Δεν ενεργοποιείται το wi fi με τίποτα.

Με βλέπω για service στη vodafone.
Ευτυχώς είναι ακόμη στην εγγύηση.
Eγώ πριν καταλήξεις στο service θα σου πρότεινα να περάσεις την rom με το πρόγραμμα odin (κάνοντας καθαρή εγκατάσταση και όχι μεσω της εφαρμογής του κινητού που στην ουσία κάνει upgrade). Είναι πολύ εύκολη διαδικασία θα κάνεις λιγότερο από 5 λεπτά και αν το πρόβλημα σου παραμένει τότε δώστο στο service.
υ.γ. Δεν βλέπει κανένα άλλο router ή μόνο του σπιτιού;

Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Αν δεν εχει usb jig ομως θα χασει την εγγυηση.
Αν κι εγω πιστευω ότι με καθαρή εγκατάσταση της rom, το πρόβλημα θα λυνοταν.

Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Αν δεν εχει usb jig ομως θα χασει την εγγυηση.
Αν κι εγω πιστευω ότι με καθαρή εγκατάσταση της rom, το πρόβλημα θα λυνοταν.

Από τη στιγμή που θα βάλει την official δεν θα μετρήσει ο counter και δεν χρειάζεται usb jig για να τον μηδενίσει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Τελικά το πήγα το πρωί στη vodafone.

Η αλήθεια είναι πως ψάρωσα να το σκαλίσω μην κάνω καμιά μεγάλη
πατάτα και χάσω και την εγγύηση.
Αυτό που λέτε παραπάνω περί usb jig απλώς δεν έχω ιδέα τι είναι.
Πάντως εκτός από την αναβάθμιση σε ice cream δεν πειράχτηκε
τίποτε άλλο.Εφόσον έχει δύο χρόνια εγγύηση δεν νομίζω να έχω
κάποιο θέμα.
Το πρόβλημα είναι τώρα η μια βδομάδα με δέκα μέρες που θα μας
πάρει η διαδικασία.Επαρχία βλέπετε, (να σταλεί στην Αθήνα,.... να
επιστρέψει από την Αθήνα.....)υπομονή να έχουμε να περιμένουμε.

Θα ενημερώσω τι του συνέβη όταν το παραλάβω.

Σας ευχαριστώ όλους, όσοι ασχοληθήκατε με το πρόβλημά μου

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι, επειδή βαριέμαι να ξαναφέρνω το κινητό στα μέτρα μου, με την αναβάθμιση θα γυρίσει σε αρχική κατάσταση; Θα σβηστούν τα αρχεία μου, τα τηλέφωνά μου κ.λ.π.; Επίσης εγώ πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις-πληροφορίες σχετικά-ενημέρωση λογισμικού, μου βγάζει ότι υπάρχει νέα αναβάθμιση κάπου στα 215Mb αν δεν κάνω λάθος, αυτή είναι; Πειράζει να την κάνω από κει ασύρματα; Επίσης αν δεν την περάσω, τι πρόβλημα θα υπάρχει; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Re: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

1) Όχι, δεν έγινε κάτι τέτοιο, τουλάχιστον στο δικό μου. Και δεν νομίζω να έγινε σε κάποιον.
2) Αν συμπεράνω από το μέγεθος, αυτή πρέπει να είναι
3) Δεν νομίζω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

1) Όχι, δεν έγινε κάτι τέτοιο, τουλάχιστον στο δικό μου. Και δεν νομίζω να έγινε σε κάποιον.
2) Αν συμπεράνω από το μέγεθος, αυτή πρέπει να είναι
3) Δεν νομίζω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

Σ ευχαριστώ αλλά και κάτι άλλο, θα αλλάξουν οι ρυθμίσεις κι η επιφάνεια εργασίας; Δηλαδή θα πρέπει να ξανασχοληθώ με τις συντομεύσεις;

Αν έχεις κάποιον άλλον launcher, όχι.
Το desktop του κανονικού launcher, σε μένα τουλάχιστον άδειασε και έπρεπε να τον στήσω από την αρχή.
Υποθέτω ότι έτσι έγινε σε όλους. :smile:

Μάλιστα, σ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου, απ ό,τι βλέπω προς το παρόν δεν θα προβώ στην αναβάθμιση καθότι κι από ξένα φόρουμ που διαβάζω δεν έχει προσφέρει κάτι ουσιαστικό οπότε προς το παρόν θα μείνω όπως είμαι.

Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι, επειδή βαριέμαι να ξαναφέρνω το κινητό στα μέτρα μου, με την αναβάθμιση θα γυρίσει σε αρχική κατάσταση; Θα σβηστούν τα αρχεία μου, τα τηλέφωνά μου κ.λ.π.; Επίσης εγώ πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις-πληροφορίες σχετικά-ενημέρωση λογισμικού, μου βγάζει ότι υπάρχει νέα αναβάθμιση κάπου στα 215Mb αν δεν κάνω λάθος, αυτή είναι; Πειράζει να την κάνω από κει ασύρματα; Επίσης αν δεν την περάσω, τι πρόβλημα θα υπάρχει; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
Αν την κάνεις μέσω on air (wi fi) ή με το kies δεν θα σγβηστούν τα αρχεία αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει και σωστά. Οι πιο πολλοί που είχαν πρόβλημα ήταν γιατί πέρασαν την αναβάθμιση με αυτόν τον τρόπο. Ο σωστός τρόπος είναι hard reset και καθαρή εγκατάσταση με το πρόγραμμα odin. Αν δεν την περάσεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Πχ είναι σαν να υπάρχουν τα windows 7 κι εσύ να δουλεύεις με vista.

Αν την κάνεις μέσω on air (wi fi) ή με το kies δεν θα σγβηστούν τα αρχεία αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει και σωστά. Οι πιο πολλοί που είχαν πρόβλημα ήταν γιατί πέρασαν την αναβάθμιση με αυτόν τον τρόπο. Ο σωστός τρόπος είναι hard reset και καθαρή εγκατάσταση με το πρόγραμμα odin. Αν δεν την περάσεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Πχ είναι σαν να υπάρχουν τα windows 7 κι εσύ να δουλεύεις με vista.

Ωπα η διαφορά των Vista με τα 7 ήταν δραματική, το λέω έχοντας τα Vista για 3 χρόνια και με τα 7 είδα δραματική διαφορά, την οποία δεν βλέπω να είναι αντίστοιχη της διαφοράς στο κινητό απ ό,τι τουλάχιστον διαβάζω εδώ αλλά και σε ξένα φόρουμ, είναι έτσι;

Όχι, καμία σχέση.
Κατά ένα μεγάλο ποσοστό οι διαφορές είναι στο look and feel.
Ειδικά αν χρησιμοποιείς και δικό σου launcher δεν θα καταλάβεις κάποια δραματική διαφορά.

Όχι, καμία σχέση.
Κατά ένα μεγάλο ποσοστό οι διαφορές είναι στο look and feel.
Ειδικά αν χρησιμοποιείς και δικό σου launcher δεν θα καταλάβεις κάποια δραματική διαφορά.

Να σου πω την αλήθεια, έχω τόοοοοσο πολύ βολευτεί έτσι, μακράν το καλύτερο κινητό-εργαλείο που είχα ποτέ, το έχω φέρει κυριολεκτικά εκεί που ακριβώς θέλω να φαίνεται και να δουλεύει, που δύσκολα θα αλλάξω κάτι απ την παρούσα κατάστασή του.

Εμένα πάντως δεν μου έπεσαν και τα σαγόνια όταν το είδα... :p
Αλλά μην βασίζεσαι σε μένα. Άλλοι που το έχουν ψάξει περισσότερο ίσως να είδαν πράγματα που αξίζουν την όλη ιστορία.

H γνώμη μου είναι ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.
Εχω την αίσθηση ότι το τηλέφωνο έχει γίνει αρκετά πιο αργό στο άνοιγμα των εφαρμογών,δεν έχει καμία θετική αισθητική διαφορά και το κυριότερο,στον dialer αφαίρεσαν από το υπομενού του τις επαφές.
Το μόνο θετικό είνια ότι πρόσθεσαν την επανεκίνηση του τηλεφώνου στις επιλογές.

H γνώμη μου είναι ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.
Εχω την αίσθηση ότι το τηλέφωνο έχει γίνει αρκετά πιο αργό στο άνοιγμα των εφαρμογών,δεν έχει καμία θετική αισθητική διαφορά και το κυριότερο,στον dialer αφαίρεσαν από το υπομενού του τις επαφές.
Το μόνο θετικό είνια ότι πρόσθεσαν την επανεκίνηση του τηλεφώνου στις επιλογές.

Δεν θα την έκανα ούτως ή άλλως μ αυτά που έχω διαβάσει. Πάντως για την επανεκκίνηση κάνει και το πλαϊνό δεξί κουμπί κρατώντας το πατημένο για 8 δευτερόλεπτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung Galaxy S II - The legend lives on

Τελικά το πήγα το πρωί στη vodafone.

Η αλήθεια είναι πως ψάρωσα να το σκαλίσω μην κάνω καμιά μεγάλη
πατάτα και χάσω και την εγγύηση.
Αυτό που λέτε παραπάνω περί usb jig απλώς δεν έχω ιδέα τι είναι.
Πάντως εκτός από την αναβάθμιση σε ice cream δεν πειράχτηκε
τίποτε άλλο.Εφόσον έχει δύο χρόνια εγγύηση δεν νομίζω να έχω
κάποιο θέμα.
Το πρόβλημα είναι τώρα η μια βδομάδα με δέκα μέρες που θα μας
πάρει η διαδικασία.Επαρχία βλέπετε, (να σταλεί στην Αθήνα,.... να
επιστρέψει από την Αθήνα.....)υπομονή να έχουμε να περιμένουμε.

Θα ενημερώσω τι του συνέβη όταν το παραλάβω.

Σας ευχαριστώ όλους, όσοι ασχοληθήκατε με το πρόβλημά μου

Επιτέλους το κινητό επέστρεψε εχθές από το service.
Αναβαθμισμένο με το ICS και πλήρως λειτουργικό.
Στο έντυπο (συνοδευτικό) που είχε έγραφε
"μηχανική επισκευή και αναβάθμιση".Τώρα τι σημαίνει το
"μηχανική επισκευή", μάλλον δεν θα το μάθω ποτέ.
Βλέπετε πήγε η σύζυγος να το πάρει από την vodafone και
ήταν τέτοια η χαρά της, που είχε πίσω το κινητό της, που δεν
την ενδιέφεραν τα υπόλοιπα.

Τέλος καλό, όλα καλά!

μια ερωτηση οσον αφορα το mp3 player. οταν στελνω στο κινητο τραγουδια μεσω bluetooth τα εμφανιζει σε κατηγορια με ονομα bluetooth. αυτο που μου τη δινει ειναι οτι βαζει εικονες απο το δικο μου αλμπουμ στα τραγουδια τα οποια εχω στειλει παλι με bluetooth. υπαρχει τροπος να το αλλαξω αυτο; να μην μπαινουν δικες μου φωτο στα τραγουδια

Παιδιά τον τελευταίο καιρό, όταν συνδέω τη συσκευή με USB στο λάπτοπ, αντί να βγάζει το κλασσικό παλιό πορτοκαλί εικονίδιο γράφει μόνο του "το ΜΤΡ συνδέθηκε" και βλέπω απ ευθείας την εξωτερική κάρτα και τη μνήμη της συσκευής και μπορώ να κάνω ανταλλαγή αρχείων κάτι που δεν το έκανε παλιά, συν ότι δεν ξέρω τι είναι αυτό το ΜΤΡ και πως στο καλό μπήκε. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν είμαι για παράδειγμα σε ένα χώρο και δεν έχω πρίζα και βάλω το καλώδιο σύνδεσης USB σε ένα ξένο λάπτοπ, θα μπορεί κι αυτός να βλέπει τα αρχεία μου και να κάνει ό,τι θέλει; Πως μπήκε ή ενεργοποιήθηκε αυτό το ΜΤΡ και τι ακριβώς κάνει; Δεν το βρίσκω ούτε σαν εφαρμογή στη συσκευή, υπάρχει περίπτωση να είναι εφαρμογή του λάπτοπ μου; Πως μπορώ να μπω σε κάποιο μενού να δω τις ρυθμίσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.