[Επίσημο] Samsung Galaxy SII

Re: Samsung Galaxy S II

οταν λέω usb audio δεν εννοώ να διαβάζει τα αρχεία κάποιο άλλο player οπως δειχνει στο βιντεο αλλά να μπορεις να πάρεις ψηφιακό σημα για να το στειλεις σε εξωτερικό dac κοιτα εδω: http://www.avclub.gr/forum/showthre...ην-υποστήριξη-USB-Audio-σε-κινητά-και-tablets!
Α κατάλαβα λάθος τότε. Η 4.1 το κάνει αυτό λένε οπότε και το s2 μόλις πάρει την αναβάθμιση μια χαρά θα είναι λογικά. Το μόνο θέμα είναι ότι η samsung hellas τις αργεί πολύ τις επίσημες αναβαθμίσεις ,ακόμα για το s3 δε μας έχουν δώσει jelly bean στην Ελλάδα :smash:
Οπότε ή πας σε nexus και το χεις από τώρα ή παίρνεις το s2 και περιμένεις αναβάθμιση . Αν δεν επιθυμείς να περάσεις μόνο σου κάποια έκδοση και κάνεις update μόνο επίσημα.

μάλιστα... καλά μέχρι να το πάρω και να εξοικιωθώ θα περάσει καιρός...
πάντως και αυτό που λες για το πως παιζει μόνο του ειναι σημαντικό... κρίμα που δεν φοράει το wolfson
αλήθεια lod καλώδιο δέχεται ξέρουμε;

Έχω το Nexus και χρησιμοποιώ λίγο τώρα ένα S2 που στήνω για φίλο. Σε διάσταση μπορεί να μην έχουν μεγάλη διαφορά οι οθόνες, αλλά μιλάμε για 316 vs 217 PPI. Και το μάτι μου τουλάχιστον το καταλαβαίνει, με αποτέλεσμα απλά να μην "αντέχω" την οθόνη του S2. Άσε που το Nexus θα πάρει σίγουρα και KLP ενώ το S2 επίσημα τουλάχιστον δεν το βλέπω.

klp??? τι ναι τουτο;
μόλις τελείωσα το νημα για το νεξους κ μάλλον σε αυτο θα καταλήξω τελικά...

Μάλλον εννοεί την επόμενη έκδοση android 4.2 την key lime pie (όλα ονομασία γλυκών έχουν :D ) . Για το καλώδιο δηλώνω άγνοια οι θύρες που έχει είναι micro usb κάτω και ένα κλασικό 3.5mm από πάνω για ακουστικά .
Πάντως και οι δύο επιλογές είναι εξαιρετικές για τα λεφτά τους!

Καλησπερα σας,

ερχομαι απο τον κοσμο της apple που ολα ειναι ετοιμα και ομορφα.

Ειχα ολη την σειρα της απο Iphone 4, ipod touch, ipad 2.

Φετος λεω να αναξω το ολο σκηνικο, και πηρα το Samsung Galaxy Note 2 απο Ντουμπαι.

Συγνωμη αν βγαινω εκτος τοπικ, αλλα εδω βρηκα μονο συζητηση για τα Samsung.

εχω 2 αποροιες.

1) δεν κανει connect με το PC μεσω kies.

2) προγραμμα GPS που θα βρω? εχω κοιταξει παντου στα google play, και S apps, αλλα δεν βρηκα κατι σοβαρο.

οταν ειχα το apple δεν ειχα τετοια προβληματα. Ολα ηταν ετοιμα και ολα ηταν λειτουργικα και απλα.

Ξερω θα με βρισετε και θα μου πειτε να παω πισω στην apple, και να τα εχω ολα ετσι ετοιμα.

Δεν λεω αυτο, απλα ψαχνω να βρω κατι και δεν υπαρχει.

Ειμαι στο Ντουμπαι και ψαχνω τωρα να βρω κατι που να κανει την δουλεια του. Ειχα το igo που μπορουσες να εχει χαρτες για ολο το miidle east.

Τωρα δεν εχω τιποτα.

Υπαρχει καποιος που να με βοηθησει? Παρακαλω περιμενω οποιανδηποτε βοηθεια και μεσω PM.

ευχαριστω να ειστε καλα.

Ποιο είναι το πρόβλημα με το Kies; Βγάζει κάποιο μήνυμα; Για GPS δε βρήκες το Sygic δηλαδή το οποίο είναι εξαιρετικό;

εκανα απεγκατασταση το Kies και το εκανα παλι εγκατασταση και δουλεψε.

Ενα αλλο μικρο προβληματακι που ειδα ειναι οτι οταν παω να κανω ΕΡΓΑΛΕΙΑ --> ανακτηση εκτακτου λογισμου, μου ζηταει κωδικο.

Δεν καταλαβαινω γιατι αλλα ζηταει κωδικο απο προηγουμενο υπολογιστη.

Το κινητο ηταν κλειστο στο κουτι του, αγορασμενο απο μεγαλο καταστημα εδω στο Ντουμπαι.

Επισημα φαινετε οτι δεν εχει ανοιχτει ουτε χρησιμοποιηθει. Εχει κανενας καμια ιδεα?

Οσο αναφορα το προγραμμα του Sygic, δεν τον ειχα δει, το δινει για 7 ημερες for free. θα το κατεβασω και θα σας ενημερωσω.

Ηλπιζα οτι θα υπαρχει καποιο σαν το Igo. (το Sygic λεει οτι χρησιμοποιει τους χαρτες της TOM TOM).

Πολυ μπερδεμενα τα πραγματα.

Καλησπερα σας,

ερχομαι απο τον κοσμο της apple που ολα ειναι ετοιμα και ομορφα.

Ειχα ολη την σειρα της απο Iphone 4, ipod touch, ipad 2.

Φετος λεω να αναξω το ολο σκηνικο, και πηρα το Samsung Galaxy Note 2 απο Ντουμπαι.

Συγνωμη αν βγαινω εκτος τοπικ, αλλα εδω βρηκα μονο συζητηση για τα Samsung.

εχω 2 αποροιες.

1) δεν κανει connect με το PC μεσω kies.

2) προγραμμα GPS που θα βρω? εχω κοιταξει παντου στα google play, και S apps, αλλα δεν βρηκα κατι σοβαρο.

οταν ειχα το apple δεν ειχα τετοια προβληματα. Ολα ηταν ετοιμα και ολα ηταν λειτουργικα και απλα.

Ξερω θα με βρισετε και θα μου πειτε να παω πισω στην apple, και να τα εχω ολα ετσι ετοιμα.

Δεν λεω αυτο, απλα ψαχνω να βρω κατι και δεν υπαρχει.

Ειμαι στο Ντουμπαι και ψαχνω τωρα να βρω κατι που να κανει την δουλεια του. Ειχα το igo που μπορουσες να εχει χαρτες για ολο το miidle east.

Τωρα δεν εχω τιποτα.

Υπαρχει καποιος που να με βοηθησει? Παρακαλω περιμενω οποιανδηποτε βοηθεια και μεσω PM.

ευχαριστω να ειστε καλα.
Καλά έκανες και έφυγες από Απλ. Το έκανα και εγώ πριν ένα χρόνο και άλλαξε η ζωή μου (λέμε τώρα). Μόλις περάσει 1 μήνας περίπου θα δεις τι κατάρα είναι τα Απλ και πόσο πιο "άνετα" θα κάνεις τη δουλεία σου. Ειδικά το μηχάνημα που πήρες, αν εξαιρέσεις το μέγεθος που θέλει συνήθεια, είναι πολύ καλό σε όλα του. Ίσως το καλύτερο smartphone αυτή τη στιγμή (μετά το Galaxy s2 το δικό μου εννοείται).

Για gps με πρόλαβε ο φίλος από πάνω. Το Sygic έχω και εγώ και είναι πολύ καλό. Αν απλά θέλεις χάρτες και όχι πλοήγηση τότε και οι μαμά χάρτες της Google είναι ακριβέστατοι (αλλά για να ψάχνεσαι μάλλον θέλεις και πλοήγηση).

Για το Kies μάλλον έπεσες στην περίπτωση. Ελπίζω να μην έχεις ΧΡ μόνο. 1 χρόνο μετά δεν έχω καταφέρει να το συνδέσω σε ΧΡ...
Σαν πρώτο βήμα βγάλε όλες τις usb συσκευές από τον υπολογιστή (εκτός από πληκτρολόγιο-ποντίκι εννοείται) απέγκατέστησε το Kies και εγκατέστησε το πάλι για να "ξανακαθήσει" ο usb driver (μπορείς να κάνεις το ίδιο και μέσα από το Kies βέβαια εκεί που λέει "προβλήματα σύνδεσης") και κάνε και επανεκκίνηση του υπολογιστή. Εννοείται ότι έχεις φέρει την τελευταία έκδοση Kies όμως.
Αν όλα αποτύχουν δοκίμασε και το Kies Air. Συνδέετε ασύρματα μέσω ρούτερ και τον browser σου (αυτό το έκανε και το ISkato που είχες αλλά έπρεπε να το πληρώσεις...). Εμένα παρόλο που με καλώδιο δεν έκανε σύνδεση με αυτόν τον τρόπο συνδεόταν και είχα πλήρη πρόσβαση στο τηλέφωνο για backup, εξερεύνηση κλπ. Απλά δεν κάνει firmware upgrade αλλά δεν σε ενοχλεί αυτό αφενός γιατί φαντάζομαι ήδη έχεις 4.1.1 και αφετέρου πλέον έρχονται και ΟΤΑ οι αναβαθμίσεις.

http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIESAIR/JSP

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.swift.app.kiesair

Edit: είδα ότι το έλυσες το θέμα με το Kies. Tον κωδικό που στον ζητάει ακριβώς?

Last edited:

Φιλε Flaski,

σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση.

Πρωτα απο ολα, το kies να πω την αληθεια με απογοητευσε λιγο. Βεβαια βλεπεις ειχα μαθει με το itunes.

Δεν ξερω αν παω στα καλυτερα η οχι, αλλα αυτο που με εκανε να αλλαξω ειναι η ιδια η APPLΕ. Τα τελευταια 3 χρονια τα ιδια και τα ιδια, χωρις καμια αλλαγη.

Αλλα πρεπει να πω οτι το iphone 4 ακομα κραταει για ακομα ενα χρονο. Τωρα το εχω δωσει στην γυναικα μου, που σιγουρα 1 χρονο θα το κρατησει ανετα χωρις κανενα προβλημα.

Οσο αναφορα τον κωδικο, οταν ανοιγεις το KIES και πας --> ΕΡΓΑΛΕΙΑ --> ανακτηση εκτακτου λογισμου, μετα σου βγαζει ενα παραθυρο.

Απο εκει και περα σου δινει την επιλογη (που ειναι και η μονη επιλογη) να κανεις ανακτηση. Σου λεει οτι για να εμφανιστει εκει το κινητο (το μοντελο του κινητου σου) στη λιστα, πρεπει να κανεις την διαδικασια πρωτα.

Ετσι οταν το επιλεγω για ανακτηση, μου ζηταει τον κωδικο του προηγουμενου υπολογιστη. Δεν καταλαβαινω.

Φιλε Flaski,

σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση.

Πρωτα απο ολα, το kies να πω την αληθεια με απογοητευσε λιγο. Βεβαια βλεπεις ειχα μαθει με το itunes.

Δεν ξερω αν παω στα καλυτερα η οχι, αλλα αυτο που με εκανε να αλλαξω ειναι η ιδια η APPLΕ. Τα τελευταια 3 χρονια τα ιδια και τα ιδια, χωρις καμια αλλαγη.

Αλλα πρεπει να πω οτι το iphone 4 ακομα κραταει για ακομα ενα χρονο. Τωρα το εχω δωσει στην γυναικα μου, που σιγουρα 1 χρονο θα το κρατησει ανετα χωρις κανενα προβλημα.

Οσο αναφορα τον κωδικο, οταν ανοιγεις το KIES και πας --> ΕΡΓΑΛΕΙΑ --> ανακτηση εκτακτου λογισμου, μετα σου βγαζει ενα παραθυρο.

Απο εκει και περα σου δινει την επιλογη (που ειναι και η μονη επιλογη) να κανεις ανακτηση. Σου λεει οτι για να εμφανιστει εκει το κινητο (το μοντελο του κινητου σου) στη λιστα, πρεπει να κανεις την διαδικασια πρωτα.

Ετσι οταν το επιλεγω για ανακτηση, μου ζηταει τον κωδικο του προηγουμενου υπολογιστη. Δεν καταλαβαινω.
Το ξεφορτώθηκες το 4 στην γυναίκα σου εε? Και τώρα σου χρωστάει και "χάρη". Μεταξύ μας και εγώ το ίδιο έκανα! Το είχα 1 χρόνο, αλλο ένα η γυναίκα μου και αν δεν συμβεί τπτ κακό (της είχα και θήκη βέβαια) θα βγάλει 1-2 χρόνια ακόμη. Αν πεθάνει και η μπαταρία του ευτυχώς αλλάζει εύκολα.

Στο θέμα μας τώρα. Η επιλογή που αναφέρεις ΔΕΝ σου χρειάζεται. Και μένα μου ζητάει τον ίδιο κωδικό από προηγούμενο υπολογιστή (που φυσικά δεν έχω):

kies.png

Αυτό είναι όταν πας να κάνεις αναβάθμιση και για κάποιο λόγο πάει στραβά. ΔΕΝ είναι δλδ για την κανονική αναβάθμιση.

Εσύ θα κοιτάς την κεντρική σελίδα του Kies η οποία θα σου λέει αν χρειάζεσαι αναβάθμιση :

kies.png

Αν βλέπεις κάτι τέτοιο είσαι οκ. Λογικά κάτι τέτοιο θα βλέπεις προς το παρόν.

Γενικά το Kies είναι πρόγραμμα με αρκετά προβλήματα. Αλλά εφόσον έχεις συνδεθεί απλά θα το συνηθίσεις. Πάρε τα backup σου και διαχειρίσου μουσική ή κάτι άλλο. Γενικά δεν το συνδέω συχνά καθώς δουλεύω το κινητό αρκετά "αυτόνομα". Εσύ πιστεύω με τέτοια οθόνη ακόμη περισσότερο. Απλά μία στο τόσο θα το συνδέεις για αντίγραφο ασφαλείας.

Μία ακόμη λεπτομέρεια. Αν συνδέσεις απλά το καλώδιο στον υπολογιστή πρέπει να ανοίξεις το Kies για να περάσεις τραγούδια, βίντεο κλπ. Προσωπικά όμως με βολεύει να το συνδέω σαν εξωτερικό δίσκο. Για να το κάνεις αυτό ΠΡΙΝ συνδέσεις καλώδιο πηγαίνεις στο κινητό : Ρυθμίσεις -> Περισσότερα (ή κάτι ανάλογο) -> Βοηθητικά προγράμματα usb -> Σύνδεση ... και σου λέει να συνδέσεις το καλώδιο. Δύο φορές οκ και πλέον διαχειρίζεσαι την μνήμη του κινητού σαν εξωτερικό δίσκο (καλώς ήρθες στο Android δλδ! Ξέχασε τα καραγκιοζιλίκια της Απλα που δεν μπορούσες να περάσεις ένα βίντεο ή ένα ringtone χωρίς μετατροπή και ματσακονιές). Εγώ έτσι το χειρίζομαι 9 στις 10 φορές. Έχω βάλει και τις φωτό, έγγραφα, βίντεο να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης και είμαι (σχεδόν) ήσυχος ότι δεν θα χάσω σημαντικά πράγματα αν κάτι στραβώσει.

Τις επαφές σου τις έχεις περάσει από το iPhone? Αυτό είναι το βασικό για να αρχίσεις χωρίς να αισθάνεσαι "άδειος". Αν έχεις Gmail είναι εύκολο. Απλά "συγχρονίζεις" τις επαφές από το iPhone -> Gmail και μετά Gmail->Note2. Aλλά και από outlook γίνεται. Έχει και μια επιλογή το Kies αν προσέξεις την δεύτερη φωτό αλλά δεν την έχω δοκιμάσει.

Last edited:

Φιλε Flaski

πολυ αναλυτικα ολα και κατανοητα. 2 μερες τωρα το εχω λιωσει γιατι προσπαθω να φτιαξω ολα τα προγραμματα και ολα τα widgets οπως θα με βολεψουν καλυτερα.

Ειμαι στο 50% περιπου (μαλλον λιγο παραπανω) για να τελειωσω το configuration. Γενικα ειμαι της αποψης οτι πρεπει να το λιωσω το κινητο την πρωτη Εβδομαδα και μετα θα το αφησω στην ησυχια του.

Παρατηρησα ενα μικρο bug στο play store. Οταν το ανοιγεις και κατεβαζεις κατι, μεχρι εκει πανε ολα καλα. Μετα σου εχει την επιλογη να το ανοιξεις.

Αν πατησεις το κεντρικο πληκτρο του samsung, τοτε σε βγαζει στην οθονη που εχεις τοποθετησει το Play store. Εγω το εχω βαλει σε ενα φακελο με αλλα προγραμματα.

Ομως ο φακελος ειναι κολλημενος, και οταν πας να αλλαξεις σελιδα, κολλαει (αυτα να πω την αληθεια μου δεν τα ειχαμε ποτε με την apple).

Μετα σου βγαζει ενα μυνημα που λεει οτι unfortunately touchwiz home has stopped. απλα πατας το ΟΚ και επανερχεται το Note 2 αλλα ειναι εκνευριστικο καθε φορα που κατεβαζω κατι να γινεται αυτο.

θα χρειαστω σιγουρα την βοηθεια σας τις επομενες ημερες.

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια και τον χρονο σου.

Φιλε Flaski

πολυ αναλυτικα ολα και κατανοητα. 2 μερες τωρα το εχω λιωσει γιατι προσπαθω να φτιαξω ολα τα προγραμματα και ολα τα widgets οπως θα με βολεψουν καλυτερα.

Ειμαι στο 50% περιπου (μαλλον λιγο παραπανω) για να τελειωσω το configuration. Γενικα ειμαι της αποψης οτι πρεπει να το λιωσω το κινητο την πρωτη Εβδομαδα και μετα θα το αφησω στην ησυχια του.

Παρατηρησα ενα μικρο bug στο play store. Οταν το ανοιγεις και κατεβαζεις κατι, μεχρι εκει πανε ολα καλα. Μετα σου εχει την επιλογη να το ανοιξεις.

Αν πατησεις το κεντρικο πληκτρο του samsung, τοτε σε βγαζει στην οθονη που εχεις τοποθετησει το Play store. Εγω το εχω βαλει σε ενα φακελο με αλλα προγραμματα.

Ομως ο φακελος ειναι κολλημενος, και οταν πας να αλλαξεις σελιδα, κολλαει (αυτα να πω την αληθεια μου δεν τα ειχαμε ποτε με την apple).

Μετα σου βγαζει ενα μυνημα που λεει οτι unfortunately touchwiz home has stopped. απλα πατας το ΟΚ και επανερχεται το Note 2 αλλα ειναι εκνευριστικο καθε φορα που κατεβαζω κατι να γινεται αυτο.

θα χρειαστω σιγουρα την βοηθεια σας τις επομενες ημερες.

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια και τον χρονο σου.
Σε μια βδομάδα θα έχεις κάνει ένα σετάρισμα ικανοποιητικό αλλά νομίζω ότι θα σου πάρει περισσότερο για να το φέρεις εκεί που το θες καθώς υπάρχουν αρκετά που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Ειδικά το δικό σου που είναι οτι πιο σύγχρονο σε λειτουργικό με το Bonus του spen. Αλλά δεν υπάρχει βιασύνη σε αυτά. Τα βασικά να είναι ρυθμισμένα και τα άλλα έρχονται μέρα με τη μέρα.

Πολλά "κόλπα" δεν πρόκειται να τα βρεις μόνος σου αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσουν. Ρίξε μια ματιά σε αυτό (αν δεν τον έχει ήδη δει):

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

καθώς και σε ανάλογα ίδιας κατηγορίας για να βρεις κάποια.

Το σκάλωμα που είδες δεν μου έχει τύχει (το δοκίμασα και τώρα αλλά είναι οκ. Έχω όμως το Play εκτός φακέλου) και προφανώς είναι bug. Ή μάλλον (για να μιλήσω με όρους Apple) δεν είναι bug, είναι ... feature! Απλά σου λέει με τρόπο να έχεις το Play εκτός φακέλου. :-)

Δοκίμασε με το "back" να δεις τι συμπεριφορά θα έχει. Εγώ έτσι βγαίνω συνήθως από το Play για να μην μένει στην μνήμη. Αν βγαίνεις με Home Button συνεχίζει να τρέχει στο παρασκήνιο (βασικά αυτή είναι και άλλη μία διαφορά με το iPhone. Το Back με έχει βολέψει πάρα πολύ στο Android). Σε εσένα βέβαια με 2 GB Ram και 4 πυρήνες δεν θα πρέπει να σε απασχολούν αυτά αλλά αν τελείωσες τη δουλειά σου στο Play γιατί να μένει ανοιχτό και να τρώει πόρους?

Γενικότερα, επειδή βλέπω Play & Αppstore συχνά εμένα μου φαίνεται ότι το Play είναι πιο σωστά δομημένο. Το βασικό για μένα είναι ότι εγκαθιστάς μία εφαρμογή και μπορείς να συνεχίσεις από εκεί που ήσουν ενώ αν π.χ. στο Appstore είσαι στην 155 εφαρμογή και θες να την εγκαταστήσεις σε πετάει έξω (για να δεις ότι σου λέει αλήθεια και ότι εγκαθίσταται??? Μόνο ο Τιμ τα ξέρει αυτά) και μόλις ξαναμπείς είσαι στην πρώτη σελίδα οπότε άντε πάλι σκρολάρισμα και αλλαγή σελίδων.

Last edited:

εχω πολλα να μαθω.

Εχω πολυ δουλεια ακομα. Θα ειμαι εδω για νεοτερα.

Και παλι χιλια ευχαριστω.

Kι εγώ το kies το χρησιμοποιώ μόνο για να δω αν έχει βγει κάποιο firmware update δηλαδή 1 φορά κάθε 2 μηνες.
Ο υπολογιστής σου βλέπει το τηλέφωνο σαν εξωτερικό σκληρό οπότε όλα είναι όπως τα ξέρεις από τον κόσμο των Windows.
Δημιουργία φακέλων,rename,copy/paste κτλ.

Οπως σας ειπα κατεβασα το Sygic για 7 ημερες που ειναι δωρεαν.

Το κοστος αγορας για ολους τους χαρτες δεν ειναι κακο στα 80 Ευρω. και για εδω που το θελω ειναι στα 54 Ευρω.

Το θεμα ειναι οτι δεν μας περισευουν αυτα. Και να πω την αληθεια ψαχνω για το Igo Primo και δεν το εχει διαθεσιμο η google ουτε η samsung.

Ειμαι λιγο απογοητευμενος απο το market με τα applications σε σχεση με την Apple.

Παλι θα κανω κριτηκη και στις δυο εταιριες.

Η Apple εκανε το μεγαλο fail και εβγαλε ενα κινητο που το βγαζει τα τελευταια 3 χρονια. Ετσι η Samsung Πηρε την ευκαιρια και βγηκε μπροστα με το S2, S3 και το Note 2.

Απο την αλλη, η apple σου εχει ενα πολυ καλα διαμορφωμενο πεδιο application, που ολα δουλευουν και ολα ειναι διαθεσιμα.

Η Samsung μαζι με την google σε αυτο τον τομεα ειναι πολυ πισω.

Ειδωμεν.

Μετα απο 2 μερες που εχω το Note 2, εχω να πω οτι ειναι ενα εργαλειο. Ταξιδευω συνεχεια και ειχα το Ipad μαζι που εκανε με το παραπανω την δουλεια του. Ομως τωρα το εχω σε πιο μικρο και αν θελω να κανω και ενα τηλεφωνο το κανω οπως επισης να στειλω και ενα επιγον μυνημα (αν δεν βρω wifi, που ειναι συνηθες).

Ετσι το Note 2 το προτινω σε οσους πραγματικα εχουν δουλεια να κανουν, και οχι για παιχνιδι. Οπως επισης και ολα τα smart phones που ειναι στην αγορα.

Αν δεν ημουν στα ταξιδια και σε αυτη τη δουλεια, θα ειχα ενα κινητο που θα εκανε το πολυ 50 ευρω, μονο για τηλεφωνο και μυνημα.

Αν εβαζα και την προσωπικη μου ευχαριστηση τοτε ναι θα επερνα ενα smart phone που θα κοστιζε το πολυ 200 ευρω.

Αυτα τα ολιγα γιατι μας διαβαζουν --> γονεις --> παιδια, και στις μερες μας ειναι δυσκολο να αγορασει ο καθε ενας κινητο που στην Ελλαδα το δινουν στα 700 Ευρω.

το πλαίσο έριξε την τιμή του στα 379 απο 399 που το είχε την προηγουμενη βδομάδα....

αν και ειχα σχεδον καταλήξει στο νεξους... έχω αρχίσει να σκέφτομαι μηπως να πάω στο sII τελικά...
αυτή την στιγμή σε ποια έκδοση λειτουργικου ειναι το sII ρε παιδιά γιατι έχω χάσει λίγο την μπάλα...

το πλαίσο έριξε την τιμή του στα 379 απο 399 που το είχε την προηγουμενη βδομάδα....

αν και ειχα σχεδον καταλήξει στο νεξους... έχω αρχίσει να σκέφτομαι μηπως να πάω στο sII τελικά...
αυτή την στιγμή σε ποια έκδοση λειτουργικου ειναι το sII ρε παιδιά γιατι έχω χάσει λίγο την μπάλα...
Η Κοσμοτε έχει ήδη δώσει την 4.0.4 σχεδόν σε όλους και η Βονταφον άρχισε να δίνει και αυτή να δίνει την ίδια αλλά μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν στην 4.0.3 που έχει αρκετά προβλήματα για κάποιους σε σχέση με την 4.0.4. Δεν χρειάζεται να είναι branded το κινητό για να έρθει η αναθάθμιση. εμένα είναι γερμανικό με νούμερο κοσμοτε και μου ήρθε αρκετά νωρίς. Αν το πάρεις από Κοσμοτε θα είναι branded και θα έχεις κάποια καραγκιοζομπάνερ της Κοσμοτε όταν το μπουτάρεις.

Η 4.1.1 θα έρθει σύμφωνα με την Σαμσουνγκ κάπου μέσα στον Νοέμβρη. Αλλά επειδή αυτοί στην Σαμσουνγκ έχουν πρόβλημα με τα χρονοδιαγράμματα αν το λάβει μέχρι τέλη του έτους θα είναι καλά. Αλλά δεν υπάρχει άγχος πιστεύω. Και η 4.0.4 είναι πάρα πολύ καλή.